Ben yazılımcıyım arkadaşlar ve kendi projemi üretiyorum Allah nasip ederse de 3 4 aya yurtdışına gidecem arkadaş ortamında bir kız vardı tatlı biri böyle arkadaş olarak ta çok severim kendisini benden bu işi öğrenmeyi istediğini söyledi bende yardım edebilirim dedim sonra baya baya bana gelip gitmeye başladı işte yeni ekipmanlar aldı sordu vs neyse başladım öğretmeye fakat bu iş sadece görmeyle ve anlatarak öğrenilecek şey değil birazda kendi yeteneklerinle alakalı bir iki defa şaka ile karışık söyledim alındı hatta ağladı ona s*lak muamelesi yaptığını düşündü bende hayır asla öyle düşünmedim ama bu iş öyle olmuyor dedim ya ben anlarım dedi fakat bir yerden sonra hiç yol kat edemiyor parası için mi popületesi için mi bilmiyorum sürekli uğraşıyor bende yardım ediyorum fikir veriyorum ama gelişme yok bu iş için yeterli değil açıkça belli çünkü 20 kez öğrettiğim basit kodları bile unutuyor not almıyor vs vs nasıl anlatabilirim ve benden hiç çıkmıyor nerdeyse biri gelse yanlış anlıyor sevgilim falan sanıyor.. help meeee
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Canına minnet olması gerekirken şikayet ediyorsun. Belki oda bunu bahane edip geliyor? Ne istiyorsunuz anlamıyorum ki
Öncelikle neden canıma minnet olmalı? Ve diğer şekilde nasıl gelecek kendisi bir arkadaşımın eski kız arkadaşı o gözle hiç bakmadım kendisinin de öyle geldiğini hiç düşünmedim aslında şimdi aklıma düştü 🤔 ayrıca neden canıma minnet oluyor ki? Abaza kişilerin canına minnet bu şeyler böyle düşünmen çok garip
Abazalaıkla ilgisi yok, sen severim deyince yurt dışına gidicem vs deyince ilgin olduğunu düşündüm ilgilendiğinin birinin gelmesi onu görmen güzel bir şey niye şikayet ediyorsun manasında dedim ama ilgin yokmuş ben yanlış anlamışım.
He yok ilgim yok arkadaş olarak sevdiğim biri tabi ki kötü insan değil ama işte bazı şeyleri çok fazla işte benim hayatım işim yokmuş gibi davranıyor ve kırmak çok istemiyorum da yani çıt kırıldım da biri şimdi Elif su mu ne diyorsunuz ya aynı öyle bişey 😑
Kolay gelsin sana o zaman Pelin Su'yla 😂
He la doğru Pelin su bide çerçevelerle oynuyor zaten en sonn balkondan aticam 😑
soyle direkt yapamiyomus zaten bosuna ugrastirmasin
Yav çıt kırıldım biri hemen geçen şaka ile karışık söyledim ağladı kız yaparım yaparım diyor kanser olacam ama yapamıyorum valla kumaşı yok yani diyorim çizim yapabiliyorsun grafiker ol ona da yok diyor 😑
agliyo diye her sey onun istedigi gibi mi olucak
Bak oda doğru işte hadi işin bu boyutunu geçtim kendi evimde rahat olamıyorum kimseyi kolay kolay getirmiyorum evimde 2 kişi olduk ve rahatsız da olmuyor durumdan oda bir sorun acaba ne olacağını düşünmeden söylesem mi yani tamam öğretiyorum da ben hoca değilim ki özel hoca gibi..
benim kendime vakit ayirmam gerekiyo artik kendi evinde calis de
Çok mantıklı bide bunun kalp kırmayan versiyonunu söylersen bir kız ağzından tamamdır 😅
yurtdisina gidecegini biliyo mu
Evet biliyor hatta bir ara benim arkadaşımın eski kız arkadaşı onla beraber oraya gitme hayalî kuruyorlaedi
yurtdisina gidicem biliyosun onun icin calismam lazim artik kendi evinde calissan olur mu bi sıkıntı oldugunda yine yardimci olurum yaz
Hocam bu kızı alın bu kıza sahip çıkın zeka desen oda var çünkü 😅
Şaka bir yana evet mantıklı kafamda 500 şey döndüğü için inan aklıma gelmiyor ama mantıklı bide ağlamazsa 🤝
:d ne öğretiyon kiza assembly mi?