AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Bunu kırmadan dökmeden çözersin
ne de olsa İzmirli sin 😊
sen İzmirlisin senin zevkine hitap edemezler nenem için paçalı don alırlar sana bak :D
İzmirli değil Parisli de olsan Londralı da olsan gidersin canım.
Hayır ya ne alaka zorunda değilsin eşinle çık alışverişe
Kaynananla aynımı giyiyorsunuz ne alaka yav sjfhzhsh
Benim bildiğim kadınlar gider erkeklerin ne işi var iç çamaşırı alışverişinde
Kaynanam benim giyeceğim iç çamaşırımı görmesin bir zahmet asla istemem
ben de gelemem hiç böyle şeylere... ne munasebet yani
Ya nişanlinla konuş bu durumu sonuçda senin zevkin senin tarzın o niye karsiyor
Sanki ailesi görecek iç camasirini kim gorecese o seçsin
Eşin ne diyor bu duruma? Bence onunla istişare etmelisin
İç çamaşırı demek seks demek ve seks iki kişi arasında geçen bir şey ve sen eşinin libidosunu birçok olayarla yükselte bilirsin ve bu iç giyimlerden birisi zaten, ve onları kırmamak için birkaç günlük giyim alıp sonrasında kendin almalısın.
ben beğendim onlar aldı şahsen, benim olmadığım yerde nişanlım devreye girdi benim zevkime göre aldı
Maalesef bende kayinvalidemle aldim iç çamaşırı gecelik bence de sacma tum alınacaklar gelin damat beraber gitsin alsin
Eşim ile kız kardeşim birlikte iç çamaşırı alıyor mesela bu normal mi peki bir sakınca var mıdır sizce
bence esiyin aesi deyde esin ve kendin karar berseniz neve nsil bi camasir alicaniza belki jaryiyerli tüluul tamga falan filan kayin validen ne alnlt jartiyerden ne anlar tangadan. amlsa anlasa bile artik kayin valide olmus nokta
Çok saçma ama eskiden kalma çok gereksiz bir adet, evlenecek olan çoğu kişi kaynanası ile alışverişe çıkınca iç çamaşırı da alıyor. Yani ne gerek var kaynanam benim çamaşırımı niye görsün niye seçsin beğensin
Kabul etme utanirim ben de ya da git bir gün öncesi ya da birkaç saat önce istediğin magazaya ic camasirlari sec ayirt fiyat ogren sonra kaynan magazaya gelip ödesin 😁
Git ya ne olacak kayinna bilir işini eski y. osmadir belki 😂😂
Yani tamam bende gittim ama annesi ve ablası vardı sadece öyle kalabalıkla gidilmez ben gittim ama herşeyi kafama göre aldım onlar karışmadı
Dertli senin gibi
@Gözdeecn
Bütün masrafları eşit karşılıyorsan çamaşır almaya gitmek zorunda değilsin
İzmirliysen çoktan vermişsindir adama mecbur ne derlerse yapıcan artık
Zorunda değilsin. Ben de olsam gitmezdim. Hiç tasvip etmediğim davranışlar 👎🤦♀️
Hayır neden benim fantazili iç çamaşırlarımı kaynanam görsün ki eşim olacak insanın görmesini tercih ederim ☺️
Haklısın onlar istediğini alsın sen ne istiyorsan onu alır zevkle giyersin
Ne münasebet ya? Bana çok saçma geliyor. Benim giyeceğim dondan elaleme ne? Yok yatakta gerdekte giymelik çamaşır falan seçiliyor hep beraber çok utanç verici geliyor. Düşününce bile sinirden kızardım😂
Yeni evlendim. Asla nişan alışverişi flan kaynanamla görümcelerimle yapmadım. Bana çok saçma geldi. Eşimle nişanlıyken beraber aldık. Ve kendim aldım. Saçma adetler. Bizdede bu adetler vardı. Uygulamadım, kimseyi ilgilendirmez. Bu bizim hayatımız
Abi bir türlü anlamıyorum şu kaynana ile iç çamaşır alma olayını gelin göstermek istemiyorsa göstermez sen niye geliyor bacım azıcık özel hayat
Yani şimdi kadıncağız birtanecik kıymetli oğluşunun pipisine kan akışını hızlandırtacak şeyler seçmesinmi yeni kölesi için?
Hayır, zorunda değilsin, ısrar et, olmuyorsa beyaz al çık. 😏
Gitmek için zorlanirsaniz nişanlıniza benden çekici olmamı bekleme o zaman deyin 😀 annesini göndermez
Ben olsam gitmek istemem doğuluyum ama gördüğüm en saçma adet istemediğini söyle bence darılan darılsın unutulur gider özel bir şey bu
Hayatım içinden gelmeyenleri asla yapma benim yaptığım hayata düşme güzelce söyle ben eşimle gidip alicam lütfen ısrar etmeyin o benim özelim de.
İç Giyim özeldir. Sitemize bekleriz 😁😁 locco store
Ne saçma sapan kendi kafalarından kuruyorlar gitme yaa sen çocuk değilsin kendi başına ala ilirsin
Kesinlikle kabul etme. Senin mahremin kimseyi ilgilendirmez ayıptır ya, kırmıza kuşak olayı gibi!…
Ohaya yapma böyle şeyi sakın one öyle gerekirse bozulsun bu iş, herkesin onuru gururu şerefi var
Saçmalama , özelini kimsenin görmeye hakkı yok. Mahrem kutsi bişey
Olur ikinizde kadınsıniz asıl kayibaban ile gidersen haber değeri olur.:)
Giderim neden ki eğlenceli olur ben secersem tabiki
Kişisel ihtiyaçları kendin almak daha mantıklı donumuza kadar da görmesinler bi zahmet tövbe
Tabi ki hayır de. Özeliniz sonuçta ve nasıl söylerler ki böyle bir şeyi onu anlamıyorum. Ben doğuluyum valla bizim orada ayrı 1 gün verilir gelin damat alacağını alır.
Knk sadece kendi annem ve en yakın arkadasımla giderim baskası olmaz
İstemiyorsan gitme, yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapma bu tip şeyler eskiden kalma saçma adetler "bana" göre
Hiç kimse hicbir seyi zorla yapmak zorunda değil
Eşimin iç çamaşırlarını seçmeleri kimin haddine.
Bu ne saçmalık sevgilinize söyleyin reddetin
Tanga begendir kaynanana super olur :))) senin tercihin hangisi olur de
Eşim olacak adamla gitmeyi tercih ederim.
Tecrübelerinden faydalana bilirsiniz.
Ne var git işte. Sana ipli don alır 😉
Hayır zorunda değilsin
Hayır zorunda değilsin
Çok saçma kaldı mı böyle düğün alışverişi ya
Medeniyet te geri kalmışlık göstergesi
Eşine söyle ikiniz beraber gidin.
Niye öyle bir şey var ki
Değilsin tabii
Bn yanlış olduğunu düşünüyorum
Tabii ki zorunda değilsin
Hayır tabiki saçmalık resmen buuuuu