Cahil Bir Babaya Sahip Olmak?

Geçmişimde bazı hatalar işledim kötü insanlarla arkadaşlıklar ettim suça bulaştım dolandırıcılık vb. şu an adli kontroldeyim keşke A101 de kasiyer olsaydım normal özgür bi hayatım olurdu diyorum. Ama babam her şey bitmiş geçmiş gibi davranıyor bu iyice beni sinir ediyor küplere biniyorum sanki beraat etmişim gibi davranıyor. Gelip alacaklar diyorum. Yok kızım ya alacak olsalar bırakırlar mı diyor. Baba avukata gidelim dedim acemi bi avukat tuttu onun ağzına bakıyor ‘Yatarı olmaz amca alacağı cezanın hagb verilir’ demiş ona inanıyor. Buluruz sana güzel bi iş ileride yuvan olur çocuğun olur vs vs vs baba hakkımda 11 dosya var diyorum ‘Bişey çıkmaz yiiaa sıkma canını boş yere çok boş konu bunlar adam mı vurdun sanki’ diye telkin ediyor. İşte istemiyorum hayatta istemiyorum her şey bitti neden anlamak istemiyorsun ya avukata inanıyorsunda öz kızını niye dinlemiyorsun diyorum. Nabalım kızım nereye gidelim kime el açalım var mı başka çare diyip duruyor. Benim Holdingim yokki alayım seni filmler deki gibi götüreyim başka diyarlara diyor kafayı yicem

Cahil Bir Babaya Sahip Olmak?