Yabancı arkadaşlarım var onlara ilk öğrettiğim şey Kürtçe küfür ve romanların küfür şeklini öğrettim erkekler romanlar gibi kızlarda Kürtler gibi küfür ediyorlar
Değişiyor hep facebooktan buluyorum genellikle bir sürü var konustuklarim coktu şu anda konusmuyorum belli olmuyor değisiyor gecenlerde bir çinli kız telegramdan bulmus numarami istedi whatsap icin
Konuşmak için istedi gerçi 1 2 yazdı günaydın nasılsın iyi akşamlar iyi geceler sonrası yok nereye kaybolduysa sonra ben istiyorum zaten numara ama bunda şaşırdım o isteyince tam aradığım kız benimle yaşıtmış
Yabancı olduğu için ne yaptığı belli olmuyordur şimdi ortada saat farkı var o uyurken ben ayakta oluyorum ben uyurken o ayakta oluyor onun haricinde ne yapıyor ediyor işte orası var mesaj attım bakalım cevap verecekmiş mi cevap veririse tamam vermezse gitmiş demektir ama evet konuşuyorsun aniden hiç bir şey yokken niye gidersin durduk yere bir sebep varsa söyle öyle git yolun açık olsun uğurlar olsun ne diyelim yani gidiyon diye üzülecek de değiliz
Ben de bekleneye başladıydım ne zaman yazacak diye ama ilginç tarafı o benden mesaj bekliyormuş hanım efendi kızdı kaç gündür bana neden mesaj atmıyorsun diye spordaymış şuy anda fotoğraf istedim gönderdi çok tatlı bir şey ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yabancı arkadaşım var
Yabancı arkadaşlarım var onlara ilk öğrettiğim şey Kürtçe küfür ve romanların küfür şeklini öğrettim erkekler romanlar gibi kızlarda Kürtler gibi küfür ediyorlar
Neden ama nedennnn
Onlar istedi öğrenmek
Var ama bana yabancı sürekli yazıyorum aylardır tek tık gösteriyor sanırım internet paketi yok
🤣🤣🤣🤣engel
İyi düşünmek lazım belki ölmüştür
Bu iyi düşünmek mi şimdi
Başkasıyla düşünmekten iyi değil mi
Hahahaha yok yaşasın bence
Benimle mi
Çok mu istiyorsun hahaha
Yoo sadece uyduruyorum şu an
Gece uydurma perileri
Totodan uydurma perisi
Totomuzu yesinler
Benim totomu kimse yiyemez seninkine de karışmam herkesin totosuna kimse karışamaz
HahHHa biz kendimiz yiyeceğiz en son
Malum zamlar
Haydaaa siyasete hiç girmeyelim bu konuda saatlerini alırım
😅 yamyamlar ilk hangi ülkede türemiş babaa
Random olmadı ya shhahahaha
Tayyip cumhuriyetinde olmuştur sjsjsjsj
Senin yüzünden Marmara’ya gidecem
Gece gece terlemeyelim
Zaten oralar soğuk olur
Yalnız sende de kafada bi kırıklık var
Öyle sabit birisi yok buldukça konuşuyorum sadece
Buldukça hahahaa
Değişiyor hep facebooktan buluyorum genellikle bir sürü var konustuklarim coktu şu anda konusmuyorum belli olmuyor değisiyor gecenlerde bir çinli kız telegramdan bulmus numarami istedi whatsap icin
Mesela bulunca ne diye istedi numaranı
Konuşmak için istedi gerçi 1 2 yazdı günaydın nasılsın iyi akşamlar iyi geceler sonrası yok nereye kaybolduysa sonra ben istiyorum zaten numara ama bunda şaşırdım o isteyince tam aradığım kız benimle yaşıtmış
Böyle konuşma iyiyken de aniden gidenler de tuhaf shhahsh
Yabancı olduğu için ne yaptığı belli olmuyordur şimdi ortada saat farkı var o uyurken ben ayakta oluyorum ben uyurken o ayakta oluyor onun haricinde ne yapıyor ediyor işte orası var mesaj attım bakalım cevap verecekmiş mi cevap veririse tamam vermezse gitmiş demektir ama evet konuşuyorsun aniden hiç bir şey yokken niye gidersin durduk yere bir sebep varsa söyle öyle git yolun açık olsun uğurlar olsun ne diyelim yani gidiyon diye üzülecek de değiliz
Hahahaha bayağı içini dökmüş oldun katılıyorum.
Dünyanın öteki ucundan olunca yetişemiyordur insanlara belki
Birden fazla kişiyle mesajlaşıyordur 😅😅😅
:D :D :D Olabilir bak ama güzel tarafı mesajıma cevap verdi şimdi
Oh sonunda ben de beklemeye başlayacaktım yoksa
🤣
Ben de bekleneye başladıydım ne zaman yazacak diye ama ilginç tarafı o benden mesaj bekliyormuş hanım efendi kızdı kaç gündür bana neden mesaj atmıyorsun diye spordaymış şuy anda fotoğraf istedim gönderdi çok tatlı bir şey ya
Ahahhah için Hemen yumuşamış yine
Ben öyleyimdir ben kıyamam asla
Ben de
Var tabi. Neden olmasın.. farklı kültürler öğreniyor insan.
Çok fazla var. Bir çok turk arkadaslarimdan daha vefalilar. Seviyorum onlarii 😍
Koreli var alman var
Koreliler çok tatlı
Epeyce var çok milletten
Yabancılarla iyiyiz ya
Çooook var çeşitli milletlerden
Japon var Alman var Iraklı var
Hayır yok
Yokk