Özellikle Endonezyalılar çok cana yakın hatunlar oluyor. :D

Özellikle Endonezyalılar çok cana yakın hatunlar oluyor. :D

Var da hep sosyal medyadan. Hepsi üçüncü dünya ülkelerinden. Birinci Dünya ülkeleri Türkiye'yi hor gördüğünden bizlerle arkadaş olmak istemiyorlar. Bu arada, Endonezyalıların hepsi birbirine benziyor. Hiçbirinin tipi birbirinden farklı değil.
Evet.
Okuldan arkadaşlarım.
Jenna çok kibardı ve sınıfın en kısa boylularındandı.
Emma gıcıktı hiç ısınamadım.
Alexandra'yı çok seviyordum çünkü beslenme çantasında ne varsa benle takas ediyodu ben ona mandalina o üzüm veriyodu mesela.
Zakeria, okulda aşık olduğum çocuk 😂
Ahmad, zakaria, ben ve daniyel aynı sıradaydık. 3 erkek çocuğun yanına oturtmuştu beni öğretmenler büyük ihtimal benim s. lakça aşık olduğumu bildikleri içindi.
Hasan'ı da pek sevmiyordum.
Daniyel'i de sevmiyordum.
Maria başka bir okuldan arkadaşım, onu seviyordum.
Chanel ile jimnastik salonunda takım olduğumuz zaman tanıştık (ismini sıranın üstünde yazan chanel yazısı ile öğrenmiştim yoksa o bana söylemedi) , oyun falan oynuyoduk.
Mimmi menfaatçi ve en gereksiz arkadaşımdı.
Daly'i de sevmiyodum.
Thank you
Rica ederim.
Senmi sildin görüşümüya
😄Var var 1 Amerikalı, 1 mısırlı, 1 İspanyol, 2 dubaili, 1 cezayirli, 1 Norveçli arkadaşım var 😄
3 Rus, 4 Azeri, 2 İranlı, 3 Litvanyalı, 2 Japon, 2 Kosovalı, 1 KKTC'li, 1 Arnavut arkadaşım var; ama Japonlar çalıştığım iş yerinde öğrenci değiller, mezun olduğum okula misafir olarak gelmişlerdi. Litvanyalılar ERASMUS programıyla geldi. Geriye kalanlardan 1'i hariç üniversite okudular ve mezun oldular. 1 İranlı şu anda yüksek lisans okuyor.
Cevap
10Cevap
Hayır hiç arkadaşım yok
3 nijerli ,2 çadlı ,5 malezyalı , 5 ekvadorlu ,3 şilli ,2 perulu ,1 ingiliz ,7 yeni zelandalı ve 1 de papua yeni gineden arkadaşlarım var . Biz birleşmiş milletler gibiyiz.
Çinli, Bangladeş, Nepal, İran, Suriye, Azerbaycan, Gürcistan,
Irak, Filipin, İsrail, vs daha aklıma gelmeyen birçok milletten arkadaşlarım oldu.
Bir zamanlar vardı Azerbaycandan gerçi bizden birisi yine ama farklı insan sonuçta😀
Var zaten tüm arkadaşlarım neredeyse hepsi yabancı.
Hayır yok ama olmasını isterdim
Suriyeli var ve iyi anlaşırım
Evet var.
Alman , Japon , Tayvan ve İtalyan.
hollandalı, Fransız, İspanyol vardı
İngiltereden almanyadan ve koreden var
hayır yok ama olmasını isterdim
Polonya'dan var
Hayır yok
Vardı bir aralar
var..
Evet var