Arkadaşlar Abime 5 Kere Yakalandım Şimdi Gene Yakalandım O*osbu Çocuğu Dedi Bende S*ktir Git Babam De Dedim Selam Söyle Dedim Artık Bıktım Yemin Ediyorum Artık Kendi Hayatımı Yaşamak İsttiyorum Ailemi İstemiyorum Ne Yapıcam
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hahshwhshshshshshgs Allah'ım bu site de gülmekten yarılıcam artık yemin ederim ya😂😂😂😂
Neden Ben Ciddiyim Vallahi Ya
Bende ona gülüyorum zaten hahahahahaha
Kimse Benim Derdimden Anlamıyor Allah Belamı Versin Keşke Dünyaya Gelmeseymisim Allah İnşallah Sabaha Kadar Canımı Alır
Derdin ne anasını satayım sokakta mı yatıp kalkıyorsun çöpten yemek mi arayıp yiyorsun ailen mi yok dünya da yapayalnız mısın gözlerin mi görmüyor ellerin mi tutmuyor kolun mu yok ayağın mı yok mal mal olayları yazıp kendinizi gülünecek hale getirmeyin mq harbiden dehşet gülünç ve slak görünüyorsunuz neymiş abisi sigara içtiğini görmüş dua ette onu seni bi tarafına sokmadı
Bacım Bu Dert Değil Tabi Biliyorum Bunu Kastetmedim Zaten Başka Dertlerim Var Birde Üstüne Bu Geldi Sen Keşke Bizim Ailede Yaşasanda Durumu Anlasan Hak Vericeksin
En azından ailen var
Var Ya Bazen Keşke Ailem Olmasaydı Diyorum Nerden Geldim Dünyaya
Tamam knk
Tamam Sen Haklısın Hacı bir şey Demiyorum Benim Ne Çektiğini Bir Allah Bilir Birde Ben
Tamam hacım
Zaten Biride Çıkıp Sen Haklısın Dese Dişimi Kırarım Böyle Hayat Olmaz Olsun
Sen haklısın
Kaç yaşındasın ki?
18.
Böyle İş Mi Olur Ailemden Uzak Yaşamak İstiyorum Artık Vallahi Billahi Bezdim
Çalış ev tut yaşa reşitsin madem bu kadar şikayetçisin ailenden yapabilirsin
Ah Sen Daha Bizim Aileyi Bilmezsin Babam 1 Abim 2 Babam Cimrinjn Tekidir Abim'de Ona Çekmiş Abi Demek Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Salagin Teki Annemde İşine Gelmeyince Bağırır Çağırır
Ben sana annenden babandan para iste mi dedim cimri diyorsun git sen çalış parani biriktir ev tut diyorum sana
Daha yaşın küçük hayatı bilmiyorsun ev gecindirmek bilmiyorsun simdi babana annene kiziyorsun da bundan 10 yıl sonra onları anlarsın cimri diyorsun da insanlarda geçim sıkıntısı var ekonomiden haberin var mi acaba senin git çalışmaya başla bir ev tut bakalim kendini geçindir o zaman anlarsın
Bacım Allah'ın Adını Veriyorum Sana Asgari Ücretle Ne Yapayım Ben Kira Olmuş Bilmem Kaç Para Doğalgaz Su Elektrik Var Market Alışverişi Ne Yapayım Ben
O zaman ailene isyan etmeyecegin o begendigin ailen hem evlat bakiyor hem ev bakıyor kim bilir ne zorluklar yaşıyorlar kaç yaşına gelmissin sigara icmeyi biliyorsun çalışmıyor musun sen?
Ben Biliyorum Gündemi Her Gün Takip Ediyorum Haklısın da Bir An Önce Gerçekten Bunu İçten Olarak Söylüyorum bir an Önce Yuvamı Kurup İşimi elime alıp bu aileden uzak yaşamak istiyorum sen bizim ailede Yaşasan bana eminim hak vereceksin
Daha Dur Bismillah İş Arıyorum Ameliyat Oldum Gözden Ah Allah'ım Ah Bir Tek Sen Anlarsın Benim Derdimden
Hak falan vermem sen ergensin hayatı bilmiyorsun gündemi takip etmekle takip edilmiyor git çalış bir ev gecindirmeye calis o zaman anlayacaksin 12 saat 8 saat esek gibi çalışıp hakkını alamayip üstüne bir market alışverişi bir kira da elindeki bütün emeklerinin parasini birden harcadığında o psikolojiye girdiginde anlayacaksin böyle vefasız bir insan olacagina git babanin annenin elini öp sükret gir bir ise çalış onlara destek ol bak o zaman onlarin yukunu de hafiflersen psikolojik olarak onlarda rahatlasa daha iyi olur
Sen kendini sütten çıkmış ak kaşık hakli gör bahanelerinin arkasına sığın anca biraz olgunlaş ya
Ben Küçüklükten Beri Ne Travmalar Geçirdim Var Ya Sen Bana şu an Ergensin Diyorsun Ama Ergenlik Gerçekten Değil Ben Ger Gece Ağlıyorum Artık Göz Yaşımda Yaş Kalmadı Keşke Birazda Beni Anlasaniz
10 yıl sonra anlayacaksin herseyi hic bir derdim yokmuş diyeceksin travman varsa git psikolojik destek al o zaman 18 yaşındasın kendin icin biseyler yap
Umarım Siz Haklısınızdır
Rahatla
Nasıl Rahatlayım Bacım Derdim Vallahi Billahi Tallahi Çok