Sigara içerken yakalandım. Ne yapacağım?

Yaklaşık 1 aydır günde 1 ya da 2 tane olmak üzere sigara içiyorum. Tabii 5'i bulduğu da oldu. Hiç içmediğim de ama ortalama olarak 2. Şuanda başka bir şehirde tatildeyim. Dayım burada yaşıyor ve onun evinde kalıyorum. Dedim bir tane yakayım. Çıktım dışarı tam yaktım ki şöyle bir ses duydum lexee (kürtçe)(çak, vur anlamına gelir ve genelde biri sigara içerken ya da iddialı bir şey söyleyince veririz bu tepkiyi). Bu küçük dayımdı. O da gizliden sigara içtiği için kimseye söylemez ama yanında büyük dayımın çocuğu vardı. Çocuk 6-7 yaşında bir şey. Çocuğa sakın kimseye söyleme dedim ikisini de yolladım. Sonra büyük dayımın yanına gittim ve dayı ben buraya gelmeden önce bir sigara içmiştim (kendi yaşadığım şehirde) burada da tam bir tane içecektim ki x dayım gördü. Ben başarılı bir öğrenciyim ve ailede nadir başarılı öğrencilerdenim bu yüzden benden çok şey bekliyorlar. Böyle söyleyince adamın suratı düştü. Çok üzüldüğü gerçekten belli oluyordu. Çok ağladım. İstersen babama da söyleyebilirsin ama ben sigara içmiyorum sadece bugün çok üzgündüm o yüzden bir tane içecektim onu da içmedim dedim Dedi ki bir kez ile bin kez arasında bir fark yok bir kez içen dalgayı yemiştir dedi. Çok utandım ne yapmam lazım? Gönlünü nasıl alabilirim?
Sigara içerken yakalandım. Ne yapacağım?