Cezaevine Giricem?

Öylesine Instagram’dan Abaza dayı çarpıyordum ama ufak meblâlar 300-500 bi grup vardı 12-13 kişi birlikte yapıyorduk ne olduğunu anlamadım 3 gün önce sabah saat 5 buçukta evin zili çaldı içeri polisler girdi kelepçeleyip nezarete götürdüler sabah mahkemeye çıkacaksınız dediler diğer Kişiler farklı illerdendi onlarıda toplayıp İstanbul’a getirmişler ne oluyor diye sordum ‘Nitelikli Dolandırıcılık Örgütü’ soruşturması kapsamında gözaltına alındınız dediler. 3 kişiyi tutukladılar bizide Adli Kontrol şartıyla serbest bıraktı hakim soruşturma bitene kadar dedi. Çok bi ceza yemeyiz herhalde ya derken arkadaşlarımdan birinin avukatı her mağdur için ayrı ayrı ceza yiyeceksiniz telefonlarınız adli bilişimde Dolandırıcılık suçunun alt sınırı 3 sene olsa 20 kişiyi mağdur etmiş olsanız 3x20=60 sene dedi. Çok pişmanım ciddiye almadan yaptığım bir şeydi int***ra bile kalkıştım ailem kurtardı anne ben cezaevine girmek istemiyorum dedim. Korkma kızım kurtarıcaz adam vuranlar girmiyorda senmi giricen dedi ama her saniye kulağım kapıda aha gelecekler götürecekler diye

Cezaevine Giricem?