Sınıfımı değiştireyim mi?

Sınıfımı değiştireyim mi bilemiyorum. Geçen sene okulda çok üzgündüm bir kız benimle devamlı uğraşıyordu kötü davranıyordu beni nedensizce sevmemişti arkadaş çevreside baya genişti sınıftakinlere beni kötülüyordu ve onun arkadaslarıda bana kötü davranmaya başladı hiç arkadaşım yoktu zaten hep yalnızdım her günüm berbat geçti geçen sene hep dalga geçtiler ezdiler beni rezil ettiler beni. kendimden nefret ettim onlar yüzünden. ve şimdi bu sene yine o kızla aynı sınıfa düştük. sınıfta arkadaşlarım var sınıfıma alıştım ancak o kız yüzünden sınıfımı değiştirmek istiyorum. Geçen sene bir çocuğu sevdiğimi öğrenmişti ve bana söyleyeceğim diyerek dalga geçmişti. Bu sene sevdiğim çocukta bizim sınıfta ve bir ara onu sevdiğimi sınıfta söyledi ama çocuk duymadı sınıftan insanlar duymuş olabilir belki biraz kısık sesle söylemişti ama ben duydum. Benimle dalga geçiyor çocuğu sevdiğimi söylemesini istemiyorum acaba sınıfımı değiştirsem bu konu kapanırmı. eğer sınıfımı değiştirirsem arkadaş edinebilir miyim acaba lütfen yardım edin siz olsanız ne yaparsınız.
Sınıfımı değiştireyim mi?