Sınıfım okuldaki en berbar sınıf ve başka bir şubeye geçmek istiyorum ama bu şubene daha yeni tanışmız olsamda bir arkadasım var ya o şubede arkadaş bulamassam lütfen yazdımcı olun?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arkadasmi onemli okumakmk den oraya okumayami gidiyorsun arkadas ya da sevgili yaomayami
Ama şu sekil bi sıkıntı var benim olurda okula gitmediğim bir gün ödev ya da başka bir konu olursa ne yapacağım?
Elbet oradaki insanlarda yardimci olursan sana okuz degiller ya?
Şu an bulunduğum sınıftaki herkes benden nefret eder gibi bakıyor ama ban daha öncesinden hiçbiri ile konuşmadım tanımıyorum onları
Obur sinifa gidersen aynisi olmazmi
Bulursun korkma kotuyse degistir
Ćok ama ne yapacağımı şaşırdım şu an
Kararsiz kalma degistirmen gerekiyo degistir
Ailemde değiştirmem gerekiyor gibi düşünüyor ama ya beni ďışlarlarsa diyede korkmuyor değilim
Korkma bak zaten bi arkadasin varmis gjven kendine
Evet * o baska bir sınıfta yani deģiştirsem bile bi medrlr yok sadece korkum çok fazla
Korktugun kadar olmayacak merak etme. Bu sinifinda var mı iui arkadasin? Ve cekingen biri misin
Bi gutup la tanıştım başta hepdi normaldi sonra sürekli cinsellekle ilgiki konuşmaya başladılar ve çok fazla erkrklerle takılmaya başladılar sonra bende başka bir kızın yanına geçtim kızla arsm iui gibi ama asla samimi davranmak istemiyor benle aslında çekingen değilim sadece kore çin vs seviyorum o kadar
Kore cin derken?
Genel olarak Kore için Tayland Tayvan otur dizileri izlemeyi seviyorum BTS var Koreli bir grup müzik grubu onları çok seviyorum böyle posterleri falan aşığım resmen ama insanlar onları dinlediğim için bana iğrenerek bakıyor sınıfta yani şu anki sınıfımda saçma s**** lakaplar takıyorlar yani kafam çok karıştı
Sende onlara gosterme bunlari
İşte bu hatayı yaptım ben biliyorlar
Olsun bundan sonra fazla bahsetmezsin.
Mantıklı şumdi kesin bir cevap verin lütfen sınıfımı değiştirmeli miyim değiştirmemeli miyim değiştirirsem ya da sınıf muhatap olup olmayacağımı bilmiyorum değiştirmezsem Bu sınıfta ders dahi işleyemiyoruz o sınıftaki insanlarla anlaşabileceğimi de bilmiyorum
Degistir ve hic korkma insanlara tanit kendini. Neden bilmiyorum sevimli bi kiza benziyosun elbet anlastiklarin olr
Tavsiyeniz senin için çok teşekkür ederim Eğer sınıfımı değiştirebilirsem ki şayet bunu yapmayı istiyorum Sizin sayenizde yani size çok çok çok fazla teşekkür ederim Çok Umarım dediğiniz gibi bunu becerebilirim yapabilirim bu seneye kadar okumak dahi yokken bu sene okumak istiyorum Çünkü ileride elime bir meslek alıp güzel bir şeyler becermek istiyorum Bakalım gerçekten teşekkür ederim
Sevindim buna. Basit seylere takilma guzel hedefler edin ve derslerine odaklan.
Elimden gelen en iyisini yapmaya çalışacağım Çok çok çok teşekkür ederim Eğer bir lise okuduysanız bana vaktiniz olduğunda tyt ve ayt'ye nasıl çalışmamak hakkında bilgi verir misiniz sayısal alan okuyorum da
Okudum ama hic anlamam o islerden canim ya. Ben genelde insanlar iliskiler hayat psikoloji konularinda yardimci olabilirim
O zaman size şöyle diyeyim geçmişten kalan bir tramvay var 4yıl dır bunu atlatamıyorum onunla 4 yılında en kötü zamanında bir kızla tanıştım çok yakın bir arkadaşım olduğunu sandım ve bu seneye kadar beni kullandığının farkına bile varmadım Eğer vaktiniz olsa da bunu okursanız lütfen yardımcı olun
Peki yaz bana mesaj olarak detaylica konusalim
Xper seviyem size mesaj atmak için yeterli degil
Ama kısaca şu şekilde söyleye bilirimki 4 yıl önce hayatımdan çok sevdiğim biri öldü ve bunun suçlusu benim gibi hissediyorum hala o biri yani bir kediydi ama hala suçluluk duygusu içimde ve ne yapacağımı bilmiyorum bu benim ön kötü noktam yani en zayıf noktam
Sen bana takip at ben yazayim sana
Sınıfın kötüyse değiştir
Çok çok kötü ders dahi dinleyemiyorum ama ya beni o geçtiğim sınıfta dışlarsa?
Öyle düşünme şu an için önemli olan kariyer
Evet kariyerim daha önemla ama korkuyorum açıkcası
Anlıyorum seni ama korkacak bir durum yok diye düşün hem teneffüs var orada buluşursun
Peki ta okuka gelmediğim günler gs bana hoca ödev fila verirse ve onlar demesse ne olacak 🥲
Cümlenden bi şey anlamadım kdldkls
Okula gelmediğim günler Hoca ödev verirse Onlar da bana demezse ne yapabilirim yani yeni sınıfımdan kimseyle arkadaş olamazsın Herkes kendi ortamını bulduysa nasıl kaynaşacağım ki
Hee anladım
Bunu dert etme bulursun ya
Bundan önce böyle oldu köyden Çorum'a taşınmıştım Ama herkes beni dışladı kimse benimle konuşmak istemedi bayağı bir süre psikolojik olarak çöküntü yaşadım
Yeni sayfa açmayı dene o zaman
Nasıl yapacağım bilmiyorum?
İlk izlenim çok önemli değiştirirsen sınıfını konuşkan biri ol yani derler ya fırlama o şekil
Uyanık biri ol yani
Mesele de uyu ya öyle biriyim zaten sürekli derslere katılmaya çalışıyorum herkesle iyi anlaşmaya çalışıyorum Ama resmen Erkeklerin hepsi bana kinlenmiş şekilde bakıyorlar ve ortada hiçbir sebep yok
Fazla abartma da yani her şeye atlayan tip de olma
Ayarında olsun
Böyle şeyleri ayarlamak neden bu kadar zor kafam çok karıştı ama Sizce sınıfı değiştirmeli miyim değiştirmemeli miyim
Ben olsam değiştirirdim çünkü arkadaş çevresinden daha çok benim için akademik önemli ama değiştirip değiştirmemek sana kalmış. Nasıl mutlunoluyorsan öyle yap. Mental sağlık da önemli akademik başarının yanında
Akademik başarı yani sınıfa geçtiğinde yanlış sınıfın değiştirdiğimde daha da çoğalacaksın ama beni talis sağlığa geldiğimde yan sınıftan arkadaş bulup bulamayacağım korkusu içinde durmak çok değişik hissettiriyor