Babamın taşıma ruhsatlı silahını lisede okula götürmüştüm, smith&wesson toplu içine mermi koymamıştım o kadarini akil etmistim ama kimse gerçek olduğuna inanmadı. Tek sorun babam fark etti ve Çok kızmıştı.
🤣🤣 süper yaa 👍 bizde iki arkadaşımla hani eskiden 900 lü hatlar vardiya 0 900 930 vss gibi orayi aramayı çok merak etmiştik kim cıkıyor ne diyor vss diye ev telefonundan aradık bir gün onun dakikası paralıymış bir de seni sürekli telefonda bekletiyorlar tabii her dakkika para yazıyor 😂😂 sonra bir fatura geldi kol gibi ben faturayı hemen sakladım faturada birde yazıyor kaç kere aramışız ne kadar tutmuş kaç dakika konuşmuşuz diye 😂 babam telefon faturası gelmedimi filan diye soruyor haliyle bende gelmedi dedim ya da çocuklar yrtmislardir ben yarın gider postsneden yatiririm dedim sonra para topladık aramızda arkadaşlarla faturayı yatırdım hemen babamada faturayı yatırdım dedim şu kadar gelmiş vss dedim Allah'tan babam makbuzunu filan sormadı 🤣 tamam dedi ondan sonra o korku bize yetti zaten bir daha hiç aramadık 😂😂😂
900 değilde Cem Uzan'ın tv kanalkarında tele onda özellikle 137 mi ne bir hat vardı aradım bağımşılık yaptı sürekli aradım ama öyle telw kadın değil, millet ses kaydı bırakıyor manita bulmaya çalışıyorsun. Telwfon faturası 532, sonraki faturada 250 tl geldi. Allah'tan bizim telefon dijitale geçmemişti 21 ile başlıyan numaraların ayrıntısı görünmüyordu. Babam dilekçe versi İzmir bölgeden görünüyormuş diyen oldu oradan da göremediler, paçayı yırttım. Çok sordu sen mi aradın diye hayır dedim. O sıralar çoğunun faturası yüksek gelmiş.
Bizde o telefonlarla ilgili bilirkişi olmuş ve onların nu konuştuklarını bantları dinleyip bilirkişi olarak makineye yardımcı olmuştuk o telefonların bir kısmı kapatılmıştı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
İletişimsizlik.
Babamın taşıma ruhsatlı silahını lisede okula götürmüştüm, smith&wesson toplu içine mermi koymamıştım o kadarini akil etmistim ama kimse gerçek olduğuna inanmadı. Tek sorun babam fark etti ve Çok kızmıştı.
Korkulur sizden
9 Nisan 2021, babamla saçma bir sebepten dolayı ciddi bir kavga ettik ancak son 2-3 aydır fena değiliz, yeni yeni toparlıyor.
O da biliyor ki tekrarı yaşanmayacak.
Arkadaşla ev telefonuyla konuşmuştum kabarık bir fatura gelmişti. Bizimkiler sevgili mi yaptın diye sormuşlardi ne utanmıştım ya 😂😂
🤣🤣 süper yaa 👍 bizde iki arkadaşımla hani eskiden 900 lü hatlar vardiya 0 900 930 vss gibi orayi aramayı çok merak etmiştik kim cıkıyor ne diyor vss diye ev telefonundan aradık bir gün onun dakikası paralıymış bir de seni sürekli telefonda bekletiyorlar tabii her dakkika para yazıyor 😂😂 sonra bir fatura geldi kol gibi ben faturayı hemen sakladım faturada birde yazıyor kaç kere aramışız ne kadar tutmuş kaç dakika konuşmuşuz diye 😂 babam telefon faturası gelmedimi filan diye soruyor haliyle bende gelmedi dedim ya da çocuklar yrtmislardir ben yarın gider postsneden yatiririm dedim sonra para topladık aramızda arkadaşlarla faturayı yatırdım hemen babamada faturayı yatırdım dedim şu kadar gelmiş vss dedim Allah'tan babam makbuzunu filan sormadı 🤣 tamam dedi ondan sonra o korku bize yetti zaten bir daha hiç aramadık 😂😂😂
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş diye boşuna demiyorlar 😂😂😂
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Hahaha çok iyi ya 😂😂
Rica ederim ne demek 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
900 değilde Cem Uzan'ın tv kanalkarında tele onda özellikle 137 mi ne bir hat vardı aradım bağımşılık yaptı sürekli aradım ama öyle telw kadın değil, millet ses kaydı bırakıyor manita bulmaya çalışıyorsun. Telwfon faturası 532, sonraki faturada 250 tl geldi. Allah'tan bizim telefon dijitale geçmemişti 21 ile başlıyan numaraların ayrıntısı görünmüyordu. Babam dilekçe versi İzmir bölgeden görünüyormuş diyen oldu oradan da göremediler, paçayı yırttım. Çok sordu sen mi aradın diye hayır dedim. O sıralar çoğunun faturası yüksek gelmiş.
😂😂 sende az hınzır değilsin hee 🤣 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
Bizde o telefonlarla ilgili bilirkişi olmuş ve onların nu konuştuklarını bantları dinleyip bilirkişi olarak makineye yardımcı olmuştuk o telefonların bir kısmı kapatılmıştı
🤣🤣🤣 ooo ne adamsın sen yaa 😂
O telefonlardaki konuşmalarin çoğunu dinledik tamamen insanlara yüksek telefon ucreti ödetmek amaçlı idi onları dinleyip mahkemeye rapor vermiştik
24 saattim vukuat idi hangisini anlatayım duşta yakalandım yatakta basıldım say say bitmez
İlk aklina geleni ya da seni en zor durumda bırakanı
Bayan arkadaşla duşta anadan doğma yakalandık ve ben icinde 🙂
😂😂 kime yakalandın peki hınzır şeyyy seni 🤣🤣
Anneme sen hiç yakalandınmı bizde sana soralım 🙂
Keşke annen ağzının üstüne terlikle vursaydi 😂😂 eski yöntemdir ama çok etkilidir 😂
Sen yakalandınmı hiç ev halkına
Hayır yakalanmadım çünkü bu tarz vukuuatlarim olmadı
Kendi başına bir şeyler yaparkende yakalanmadınmı veya duştan çıktın aniden odana girilmedimi havlu yokken
😂😂 ben senmiyim yakalanıyım ben zekiyimdir işimi sağlam tutarım 😂
Gençlik daha bitmedi, bakalım daha neler yaşayacaz.
Şuana kadar yaşadığın bir olayi anlatabilirsin
Bu sorunun fevabını biliyosun yorum yapmıştın söylediğim şeye 😂
Hatirlamadim ki
1 sene önceydi arabayı burdum babama 60 bin liralık masraf çıktı
Vurdum
Görüş farklılıkları
Niye ama
Herkesin görüşü bakış açısı zevki farklıdır
yeni eski farkı.
Onlarda haklı ancak günümüz Şartlarına uymuyor. Teknoloji kullanımı , sorun çözme metotları,
değişti
Eve gizlice kız atmak 😂😂
Öyle vukuat olmadı
Evden gittim küççücük halimle
Çok vukuat var diyim 👍
Oooo reisss naptın bu kadar vukuuat işleyecek 😂😂
Yaramazlık 🙂
Hınzır şeyyy seni 😂🤣
Evet öyle bir şey komşu kızı ile yakalanmıştım iyi ki taşındık oradan
Asilik
Neden napiyordun mesela?
Evde alkol almıştım