Kocam benim yanımdayken öyle olmamasına rağmen toplum içinde silik biri, kalabalıklar içinde kayboluyorum diyor. Düzelme ihtimali var mı?

Açıkçası asosyal biri, arkadaşları var var olmasına ama onlarla bile tartışabiliyor ve belli bir mesafesi var. Babam tam tersi çok konuşkan biridir ve maalesef sivri dilli. İyi niyetle de kocamı uyarsa artık kocam her şeyi ters algılıyor, her ailemin yanına gittiğimizde 1-2 gün resmen evde sus pus oturuyor, bana sessizliği ve asık suratıyla resmen zulmediyor. Benim suçum ne dedim kaç kere , tamam senin suçun yok ama ben babana katlanamıyorım, ayrıca toplu bir ortamda bulunamıyorum. Ne konuşmayı becerebiliyorum, ne de insanların hayatımıza müdahale edercesine her şeye laf söz etmelerine, başkalarının arkasından dedikodular yapılmasına tahammül edemiyorum diyor. İşinde, arkadaş ortamında, benim ailemde herkes ona çok sessizsin, hiç konuşmuyorsun diyor. Kendi de bu durumdan şikayetçi ama olmuyor yapamıyorum diyor. Böyle birinin normale dönme ihtimali olur mu?

Kocam benim yanımdayken öyle olmamasına rağmen toplum içinde silik biri, kalabalıklar içinde kayboluyorum diyor. Düzelme ihtimali var mı?