Anne babanızın kalbini kırmaktan korkar mısınız?

Bence o zaman kalplerini kırmaktan korkuyorum ama bazı zaman da beni çileden çıkarıyorlar, kendim bedensel engelliyim bastonlarla destekli olarak yürüyorum, çok şükür ilgili bir ailem var ne istesem çok güzel bir şekilde yapıyorlar bir dediğimi iki etmiyorlar asla şikayetçi değilim, ancak özellikle bazı konularda babamla anlaşamıyoruz kültür çatışmaları yaşıyorum, sonrasında hep kendi fikirlerini Kendi görüşlerini kabul ettirme çabasında kimsenin fikrine saygı duymuyor, insanların arkasından hep dedikodu yapıyor ağzından çıkanı kulağı duymuyor kimseyi beğenmiyor, bazen öyle öfke dolu oluyorum ki ters hareketler yaptığın bile oluyor, sonrasında amaz kıldıktan sonra Allah'ım diyorum onların kalbini kıracak bir iş yapmaktan beni muhafaza eyle çoğu zaman sessiz kalıyorum ama bazen de çileden çıkıyorum.

#GeceMuhafızı

08 Kasım, 2022 Salı Saat 12.38

Güncellemeler
+1 yıl
Ama bazı zamanlar gerçekten çileden çıkarıyor insanı televizyondaki haberlere yaptığı yorumlar öldürülen kadın cinayetinde yaptığı yorumlar bazen anneme böyle hakaret Eden ı konuşması bunun yanında anneme uyguladığı şiddetleri de gördüğüm zamanlar oldu o yüzden bazen yumuşak başlı olabilirsen de bazen aklıma geldikçe deli oluyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ama bir gerçek varsa annemi babamdan daha çok severim