Anne babanızın yanında yaşadığınız şeylerden ötürü ağlasanız nasıl tepki verirler?
Benimkiler direk sen manyak mısın diyorlar 😄 Bir bırakın ağlayım sinirlerim boşalsın ama yok azar yiyeceğim diye korkudan ağlamam 😄
Anne babanızın yanında yaşadığınız şeylerden ötürü ağlasanız nasıl tepki verirler?
Benimkiler direk sen manyak mısın diyorlar 😄 Bir bırakın ağlayım sinirlerim boşalsın ama yok azar yiyeceğim diye korkudan ağlamam 😄
Annemin yanında ağlarsam o da ağlar pek bir şey yapamaz üzülür. Ablamın yanında ağlasam tamam ağla rahatla ama sakın üzülme saçmalama beni sinir etme der. Babamın yanında ağlasam neyiniz eksik de ağlıyorsunuz bi şükredin der. Abimin yanında ağlasam ağlama abim ne gerek var gel içelim der 😂
😄 Sen ağlama guzum en iyisi ağız tadıyla ağlatmıyorlar bile.
Ahshdhd bir ara birlikte ağlayalım fjfkgk
🌺🌺🌺🌺💞
Cevap
10Cevap
Onlar konuşmadığım için böyle bir şe yolmaz.. ki zaten birisi varken ağlayamam.. yalnızken ağlıyorum daha çok geceleri
Annem çok üzülüyor o yüzden pek ağlamam onun yanında.
Kızmıyorsa iyi 😄
Babamla, erkek kardeşim kesin benle birlikte ağlar.. Annemle ablam ağlamasalarda çookkk üzülürler..
İnanılmaz şaşırırlar. Çocukken ağlamayan sen koca adam olunca neden ağlıyorsun diye sorarlar.
Büyük endişe ederler desene.
Yok, endişe etmezler. 😂
Hadi sâlak hadi sâlak neye ağlıyorsun gibisinden şeyler söylüyorlar
Babam güler annem kıyamaz ama :))
Annemin tepkisi aynen şu.
Ne oldu ne oldu kızım bir şey mi oldu sen deli misin?
Babamın tepkiside şu
Sen manyak mısın nesin 😄😄😄
Benzer tepkiler 😄
Babalar daha çok üzülüyor bence.
Bence anneler :)
Eşek kadar adamsın ağlanır mı der kesin
😄
genelde pek ağlamam ondan bir şey de demezler :D
😄 Kızlar daha çok ağlıyor sanırım.
kesinlikle, tanıyıp da ağladığını söylemeyen kız yok, hepsi bir şeylere ağlıyor :)
En çok ben ağlarım fkjgkjg.
bana garip gelir bu durum ama elbette ağlayabilirsin, problem değil :D
😄 Ağlama der insan vicdansız 🤪
desem de değişen bir şey olmaz diye demedim, bir etkisi olacaksa diyebilirim ama :D
Bilinç altına olumlu mesaj göndermek gerekli
doğru, böyle şeyler yaparım ben bazen, yani çok umursamam trajik bile olsa konu, soğuk kanlıyımdır biraz ama tabi ilişkilerde büyük problem :D
Olayın içinde olmadığın içindir belki.
evet onun da etkisi var, bazen konu hayatıma son vereceğime kadar gider ben de istediğin neyse onu yap falan diyebilirim, ancak bu da abartı tabi, bu kadar da duygusuz olmamak gerek :)
Yapma öyle yaa gerçekten bir yaparsa ağır olur kaldıramazsın, biliyorum yaşadım çok zor çok kötü aşılamayan bir durum.
doğru dikkat etmek lazım, sonuçta herkesi kendim gibi görmemem gerek başkalarının sözlerinden düşüncelerinden çok fazla etkilenenler var
Game of thrones'taki gece kralına benzettim seni 😄
pek benzemem aslında, yani öyle gibi, bu benzetme karaktere dönüşmüş haline değil de aktöre benzetme herhalde değil mi :) bu arada gece kralını dizideki haliyle oldukça severim :D
Buzdan kalplisin diye dedim 😄mimik his duygu yok gibi geldi.
Ben de severim gidip tekrar başlayım 😄
o bakımdan birebir benzerim kesinlikle, yani benzetme yerliyerinde bir benzetme olmuş, ancak yakınımdaki kişilere karşı o kadar katı olmak da istemem genelde, buz yüzden konulara tam olarak müdahil olmamaya çalışırım :) ben de düşünüyorum tekrar izlemeyi :D
Kalbinden bıçaklanmayı bekleme buzlarını erit 😄
Önce house of the dragon'u izleyelim sonra onu izleriz 😄
öyle yapma niyetindeyim kesinlikle özellikle de son 1-2 yıldan bu yana :) ayrıca bunu duymuştum, yani house of the dragon, ama çekilip yayınlandığını bilmiyordum, o halde izlemeye başlamak için ihtiyacımız olan tek şey zaman gibi :)
Kesinlikle, ben sanırım Aralık gibi başlarım 😄
ben de ekim sonu gibi, şu sıralar çok yönlü işlerim oluyor, havaların soğumasıyla birlikte zamanım daha fazla olabilir gibi sanki :)
Neye ağladığın önemli şimdi yani:)
😄 Hiç ağlamayım taş gibi güçlü olayım istiyorlar olur mu canım öyle 😜
Olmaz ama bir dizi de bir sahneyi düşünüp ağlamakta pek akıl işi değildir mesela:) ne için ağladığınızı merak ettim ona göre bende karar vereceğim deli misin degil misin haddime değil ama :)
Ailemden uzakta yaşıyorum, ister istemez sorunlar oluyor, yanlarına gidince sarılıyorum o sarılma hissi gözyaşı olarak geri dönüyor.
Özlediğim için, yalnız kaldığım için, zor bir durumda kalıp babam yanımda olsa böyle olmazdı diye düşündüğüm için yani aklıma temas edince geliyor ağlıyorum.
Deli değilsin birazcık duygusalsın diyelim o zaman. Sulu göz diyelim bence deli yerine:)
Duygusalım evet doğru. 🙄
Fazlası zarar ama.
Elimde değil 🙄
Kontrolü eline almalısın o zaman
😄 Denerim
Hadi bakalım basarabilirsin :)
Ne oldu diye sorar annee
Annem de ağlar :D
Noldu derler bişey mi oldu
Nedenini sorarlar
Ben ağlamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?