İnsanı çok renkli birbirlerine benzemiyorlar her fıtratta tip var. Eğlenmeyi yemeyi gezmeyi seven neşeli komik illa da memleketim'ci olmayan insanlar sankii.
En sevdiğim şehirlerden birii. İnsanı azimli başarılı eğlenceli ve farkli renkler barindiran kişilikleri var. Bir toplumda bursalı olan çok nadir hemen hepsi bursa da yaşıyor sanırım
Yemek için yaşayan insanlar canlaniyor direkt gözümde. Çok sıcak kanlı, eğlenmeyi bilen, Aileye ziyade düşkün, eve girmeyen insanları ve hoppala gençleri vaar. El işi/gücü gerektiren meslekler de faha iyiler sanki
Aslinda amasyali hiiiç tanidiğim yok. Ama sosyal medyadan birini takip ediyorum. Nasıl şekeer. Ayrıca çok güzel tarihi bir şehriniz var sokaklarina dağlarina bayildim. İnsanı da sessiz sakin daha oturaklı geleneklerine bağlı kendi halinde şatafattan uzak insanlar sankii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ankara .
Ankaraa mini minnak bir şehir adeta yok!! Zeki (sen hariç) çalışkan ve hovarda insanların memleketii
Ben zeki değil miyim?
Bilmem öyle misin? Takılıyorum yahu
Zekiyim tabi ki :D merak etmeyin böyle şeylere takılmam takılın kafanıza göre
K a y s e r l i. . <3
Kayseri miydi kız cimri diye adı çıkan memleket? Kayserili tanimadim heralde ama sakin minnak yüz hatlı işinde gücünde insan profili çiziliyor kafamda
https://www.youtube.com/shorts/P8hd6m7-M-I
Kirklareli🙄
Silik bir insan yapısı olan memleket. Ya her kırklarelili kırklarelinde oturuyor ya da gezme tozma sevmirler 🤷♀️
Cok yanlis bea 🤣🤣
Olabilü
🤣🤣👍sen nerelisin bea kısçe
Tahmin et bakem
Ankara cankiri kirikkale tarafi
Oo çok uzak. Tirabzonluyuz be ya 😅
Haçen deguşuk🤣
İstanbul
Memleketini söylediğinde kimsenin inanmadığı o memleket ☝️ (ben inanıyorum kardeş 🤚) has istanbullu da tanimadim kii 🤷♀️
Sivas
İnsanı çok renkli birbirlerine benzemiyorlar her fıtratta tip var. Eğlenmeyi yemeyi gezmeyi seven neşeli komik illa da memleketim'ci olmayan insanlar sankii.
İzmir.
Tamam en avrupai sensin şehri. Eğlenceli, zeki, seküler agresif insanı var bence
Denizli
Hiç bilgim yok mafeles
Kirklareli
Silik bir insan yapısı olan memleket. Ya her kırklarelili kırklarelinde oturuyor ya da gezme tozma sevmirler 🤷♀️
Cunku bizim baska bir memlekette gitme ihtiyacimiz yok her olanak var ki oyuzden kirklareli veya trakya diyelim göç aliyor
Doğrudur 🤷♀️
Denizli
Maşallah
Hiç denizlili tanimadiim.
Trabzon
Ülkenin türkü ihtiyacını karşılayan, her renkten insan barındıran en agresif memleket. Dobra, dengesiz, gayet komik, ve pratik zekalı insanları var
Haçan haklusun doğru bildun uşağum
Tamam en tirabzonlu sensun öz be öz aplam 😅
Haha Trabzon'da hiç yaşamadım şivem de yok maalesef 🤣
Belli zaten şaka yaptim. Trabzonlular böyle konuşmuyor. Bu şive ☝️ dizi trabzoncası 😅
Yok kız rahmetli nenem böyle konuşurdu tabi yakışırdı ağzına
Hımm doğrudur. Bizde trabzonluyuz bizimkiler daha farkli konuşuyor. Demek her aile farkli
Mersinnnn🤎
Tokadimi y.. sjsjsj şaka. Tatlış bir şehir insanı da genelde sıcak kanli neşeli gibimsii
Çoğumuz öyleyiz aşko
Ankara
Ankaraa mini minnak bir şehir adeta yok 🙊 Zeki çalışkan ve hovarda insanların memleketii
Teşekkür ederim, geldiğinde haber ver de pavyona götürüyüm seni 😂
Yok allah korusun gitmiş kadar oldum 😅
İstanbul da doğdum
bursa
En sevdiğim şehirlerden birii. İnsanı azimli başarılı eğlenceli ve farkli renkler barindiran kişilikleri var. Bir toplumda bursalı olan çok nadir hemen hepsi bursa da yaşıyor sanırım
çoğu bursalı göçmen olduğu için farklı yapı çok var ve yerlisi azdır
Aa bunu bilmiyordum. 1 bilgi 1 bilgidir. Teşekkür :)
Ç. kale
Hiç taniş olmadiğim bir memleket
Memleketim güzeldir
Güzeldir türkiyenin her yeri ayrı güzel
Gaziantep 😍
Yemek için yaşayan insanlar canlaniyor direkt gözümde. Çok sıcak kanlı, eğlenmeyi bilen, Aileye ziyade düşkün, eve girmeyen insanları ve hoppala gençleri vaar. El işi/gücü gerektiren meslekler de faha iyiler sanki
Tanıdığınız kadarıyla doğru 😊
tekirdag
Bir toplumda nerelisin? Sorusu sorulduğunda en az oralı olunan memleket ☝️ Rahat ve tembeller sankiii
cok yanliş
Çanakkale
Hiç çanakkaleli tanimadim 🙊
İzmirr
Tamam en avrupai sensin şehri. Eğlenceli, zeki, seküler acık da agresif insanı var bence
Sekuler ne anlamadim
Din, inanç, ahiret gibi meselelerden uzak bağımsız dünya odaklı yaşayan dünyacı
🤔 ilginc
Ne alaka din
Osmaniye diyeyim, merk ettm hemen yz
Hiç tanimiyom kiz osmaniyeden birini hatta öyle bir şehrimiz olduğunu unuttum
Mersin zaten tanıdık için sordm
Amasya
Aslinda amasyali hiiiç tanidiğim yok. Ama sosyal medyadan birini takip ediyorum. Nasıl şekeer. Ayrıca çok güzel tarihi bir şehriniz var sokaklarina dağlarina bayildim. İnsanı da sessiz sakin daha oturaklı geleneklerine bağlı kendi halinde şatafattan uzak insanlar sankii
Pek gerçegi yansıtmadı ama saol
Olabilir dediğim gibi çok tanimiyorum sadece tahmin
Lüksemburg
Ne burg ne burg? the person you have called can not be reached. Öyle yaaani.
Dalga geç diye yazmadım onu.
Alınmak darılmak yok he.
Dipnot: İnsanı hakkında bilgim olmayan memleketler kapsana alanı dışındadır. ☝️
Alınmak darılmak yok yazsaydın ya soruyada yaprağım :)
Yaziyor zaten yukari çik da oku :)
Kastamonu
İzmir 🥰
Edirne
İstanbul
Malatya
Muğla
İstanbul
KIRIKKALE
Muğla:)
İzmir
İzmirliyim