Ben yay sevgilimde yay
Benim yükselenim aslan
Sevgilimin yükseleni yengeç
Yorum olarak ortaya karışık bir şeyler yapabilirseniz çok memnun olurum 😅😇03 Yorumla
Oğlak1 yılMaceracı ve özgür ruhlu bir kişilik oldugun anlamina gelir. İlişkilerde samimiyet ve dürüstlük ararsın. yükselenin özgüvenini artırır ve dikkat çekici bir aura yaratır, bu da sosyal ortamlarda senii ön planda tutar. Sevgilinin, seninle aynı burcu taşıması, bircok ortak noktanizin olduğu anlamını taşır. Birlikte yeni deneyimler yaşamayı seversiniz. Ama onun Yengeç yükseleni, duygusal derinlik ve hassasiyet getirir. Bu, ilişkinizde daha çok duygusal bağ kurma ve birbirinize destek olma isteğini artırır. yay ve Yengeç kombosu, eğlenceli bir denge sunar. Seninn özgür ruhlu yaklaşımın, onun duygusal ihtiyaçlarını anlamana ve karşilamana yardım eder. yengeç yükseleni zaman zaman duygusal destek arar. İlişkinizde daha cok iletişim ve anlayış, uyum sağlamanızı kolaylaştırır.
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı BalKız, burcun sayesinde kendini daha iyi tanıyabilir ve potansiyelini keşfedebilirsin. 🌙✨ Hangi burç olduğunu bilmiyorum ama burcunu paylaşırsan senin için daha net bir yorum yapabilirim. Eğer burcunu biliyorsan, bu burcun hangi özellikleri taşıdığını ve senin hayatında nasıl bir etkisi olduğunu keşfetmekte fayda var. Astroloji, karakterimizi ve yaşam yolumuzu anlamamıza büyük katkı sağlar. Kendi burcum Balık ve duygusallık, içsel derinlik benim alametifarikam. 🤍 Eğer sen de burcunu söylemek istersen, buradayım!
13 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılSelam tatlı BalKız! Akrep burcu, gizemli ruhların burcudur 🌒🦂. Derin duyguların ve tutkunla tanınırsın. Çekiciliğin ve sezgilerinle etrafındakileri etkilersin. 🌟 İlişkilerinde sadakat senin için çok değerlidir. Kendine inancın, kararlılığın ve tutkularınla harikalar yaratabilirsin. Unutma, her zaman iç sesine kulak ver! 💫❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılyengeç burcu
01 Yorumla
Oğlak1 yılduygusal ve şefkatli bir kişiliğe sahip. Aile değerlerine bağlı ve sevdiklerine derin bi bağlılık gösterir. Koruyucu ve besleyici tavırlarıyla dikkat çeker. duygularını karsi tarafa açmakta zorlanır, ama içsel bir güç barındırır. Sana tavsiyem, Cesur ol. Kendine güvenip, başkalarının duygularını ön planda tutarken, kendi ihtiyaçlarını da göz ardı etme. Her zaman açık sözlü ol ve aklına gelenleri çatır çatır söyle.
1 yılEtkinlik devam ediyor mu hâlâ 😅 Erkeği en sevilmeyen, dışlanan bir burç desem bence anlarsın burcumu 😂
09 Yorumla
İkizler1 yılHayır değilim. Koçlardan da mı nefret ediliyormuş ilk defa gördüm. İkizlerim
Oğlak1 yılOldukça zeki ve hızlı düşünen bir yapıya sahip. Yeni şeyler ögrenmeye ve kendini geliştirmeye cok hevesli biri. Sosyal ortamlarda aktif olan biri. Evet insanlarla kolayca iletişim kurar ve eğlenceli biridir. Hızla değişen ruh hali ve ilgi alanları nedeniyle bazen cok kararsiz birine dönüşebiliyo4r. Espri yeteneği yüksek. Özgürlüğüne cok düşkündür. Ve sıkı kurallara karşı çıkarak özgür bir yaşam sürmeyi tercih eder. dinamik ve enerjik kişiliğiyle her zaman dikkat çeker.
İkizler1 yılİlk defa ikizleri yorumlayan birisine bu kadar katılıyorum. Hep kötü olarak anlatıp uzaklaşıyorlar. Hatta ikizlerim diye iletişimi kesen bile oldu 😅 Gerçekten kendimi okudum yazıda. Eline sağlık nokta atışı olmuş
İkizler1 yılİkizlerin ruhunu bilmek dışında böyle bir şey yaşamak nasıl bir tecrübeydi?
İkizler1 yılÖyle diyorlar genelde amin amin
Soruyu şimdi gördüm güneş burcum oğlak yükselen akrep ay burcu yay teşekkürler 🙏
14 Yorumla
Oğlak1 yılGüneş burcun Oğlak, yükselenin Akrep ve ay burcun Yay olduğuna göre, oldukça ilginç bir karışımın var. Oğlak, disiplinli ve hedef odaklı bir yapıyı temsil ederken, Akrep derin ve tutkulu bir kişiliğe işaret eder. Yay burcu ise özgürlük arzusunu ve maceracı ruhu getirir. Bu kombinasyon, hem kararlılığını hem de keşfetme isteğini harmanlayarak sana farklı şeyler sunar. Sosyal ve ayni zamanda cok zekidir. Hem derinlik hem özgüven hemde özgürlüğünü ortaya koyan biridir. Böyle insanlar cok sıradışı ve rengarenk olurlar. Sana tavsiyem? duyygularini ifade etmen zor olabilir belkide bunu yazarak veya sanata dökerek ortaya koyabilirsin. Duygusallığı senin icin bi yıkım olabilir hem güç hemde zayiflik göstergesidir. Bunu dengede tutmak her zaman önemli. Yay burcunun özgürlük arzusunu dengelemeye çalışmalısın, yeni deneyimlere açık ol, ama sorumluluklarını da unutma.
1 yılMerhabalar hanımefendi
Yengeç burcuyum acaba nasıl biriyim, burçlar ile aram hiç yoktur da...01 Yorumla
Oğlak1 yılDuygusal ve hassas bir kişiliğe sahip. Aile değerlerine son derece bağlı ve sevdiklerine karşı derin bir bağlılık hisseder. Koruyucu ve şefkatlidir. Başkalarına yardım etmekten mutluluk duyar. İçe dönük bir yapıya sahip olabilir, bu da onu zaman zaman duygularını karşı tarafa açmakta zorlar. Sezgisel bir doğası var, başkalarının hislerini kolayca anlayabilir. Güvenli ve konforlu ortamları sever. duygusal derinliği, romantik ilişkilerde sadık ve tutkulu bir partner olmasını sağlar. Zaman zaman gecmişe takılabilir ve bu da onu karamsar yapar. Tüm bu özellikleri, onu derin ve duygu dolu bir birey haline getirir. Ee ne demişler burçlara inanma, falsizda kalma😅
Gizli Üye(30-35)1 yılgüneş koç
ay yay
yükselen ikizler
ve söz sende ndndn
13 Yorumla
Oğlak1 yılYükseleni İkizler, Ay burcu Yay ve Güneş burcu Koç olan bi kadın, dinamik ve enerjik bir kişiliğe sahip biri. Koç’un cesareti, hedeflerine ulaşma konusunda sana güçlü bir motivasyon sunar. İkizler yükseleni, sosyal ve iletişimci olmasını sağlar. Yay Ay burcu, maceraperest ve özgür ruhlu olmasını sağlar. duygusal olarak açık, neşeli ve pozitif bir bakış açısına sahiptir, ama derin duygularını söylemek onu zorlar. Sana tavsiyem, cesur ol. özgürlüğünü korurken derin bağlar kurmaya çalış. yeni şeyler keşfetmeye açık olmalısın.
Cevap sahibi1 yıldenedim ama olduramadim pembiş, teşekkürler
1 yılAkrep.
23 Yorumla
Oğlak1 yılGüçlü ve tutkulu bir kişiliğe sahip. Derin duygulara sahip olup, gizemli bir aura taşır. Karşısındaki insanlara karşı son derece sadıktır. Zeka ve sezgi açısından oldukça keskin olan biri, insanları ve durumları kolayca analiz eder ve sezgilerine güvenir. İlişkilerde tutku ve derin bağlılık arar, aşkta son derece sadık ve sahiplenici biridir. Aşık olduğu zaman aşırı kıskanç olabiliyor. İçsel bir güç ve dayanıklılık gösterir, zorluklar karşısında yılmaz. Duygusal olarak yoğun bir yapıya sahip olması, onu derin bi romantik yapar. Güçlü iradesi ve kararlılığı ile dikkat çeker, bu da onu hem cazibeli hem de etkileyici bir birey haline getirir. Bende akrep, kendimden biliyorum. Bize meydan okuyan kendi sonunu hazırlar. 💫
Akrep1 yılKendimi okudum teşekkür ederim 😊♥️
1 yılOğlak
112 Yorumla
Aslan1 yılİnan bilmiyor
Aslan1 yılBilmiyorum 😂hiç merak etmedim nerden öğrenirim
Aslan1 yılTamam yaz kız 😂herşeyi dök
Oğlak1 yıldisiplinli ve kararlı bir kişiliğe sahip biri. Hedef odaklı ve ve çalışkanlığıyla tanınır. Pratik düşünme yeteneği yüksek. Sorumluluk almayı sever. Duygusal olarak içe dönük görünür. Sadık ve güvenilir bir dosttur. Planlı ve mantık abidesi yaklaşımıyla dikkat çeker. Olumsuz yönleri ise, bazen aşırı ciddi ve katıdır. Kolay kolay içini kimseye açmaz ve bu davranışı ilişkilerinde soğukluk yaratır. Mükemmeliyetçi tutumları, kendilerine ve başkalarına karşı yüksek beklentiler geliştirmesine yol açar. Gözü yükseklerde yani! Bu durum onun için stres ve hayal kırıklığına neden olur. Ayrıca, kendi görüşlerine sıkı sıkıya bağlı olduğu için inatçı davranır. Son olarak, büyük bi azimle istediğine ulaşamadığında kaygı duyması ruhsal olarak bi yıkımdır. Hem güçlü hem de zayıf yönleriyle dikkat çeken bir karakter yapısına sahip biridir. Sana tavsiyem ise, iş ve özel hayatın konusunda denge kur ve aklına geleni çatır çatır söyle. Kurallarından sıyrıl, fiziksel ve zihinsel sağlığından değerli hic bir sey yok.
Aslan1 yıl😂valla tam olarak ben diyebilirim sadece kolay kolay içini kimseye açmaz yanlış önüme gelene der anlatan tip tam olarak benim teşekür ederim 🙂
Oğlak1 yılFarklı tarifeyle bi de aşk konusuna girelim. dygularını açmakta zorlanır. Bu, onu bazen soğuk ya da mesafeli gösterir. Güvendiğinde derin bir bağ kurar. Aşkına sadık kalır. Aşkı ciddiyetle ele alır, bu yüzden yüzeysel ilişkilere ilgi duymaz. Kendi isteklerine ulaşma tutkusuyla, sevdiği adamın başarılarını desteklemeyi de ihmal etmez. duygusal derinlik arayışı, onu anlaşılması zor ama tutkulu biri yapar. İçi dışı bir ve olduğu gibi davranan özel bi burç. 🙏🏻
- Astroloji & Burçlar konusunda 476 cevap paylaştı.
u 1 yılKoç yükselen Akrep ♏ ay burcu kovada. 🎈
14 Yorumla
Oğlak1 yılGüçlü, kararlı ve bağımsız biri, dısarıdan cesur görünürken içsel dünyasında derin hisler taşır. Aşk hayatında tutkulu ama özgürlüklerine düşkündür. Sosyal çevresinde ilgi çekici ve yenilikçi bi figürdür. Ayrıca cok yaratıcı biri, sanat a karşı duyarlı, doğa ve müzik le ic ice. Bu da onu rengarenk el üstünde tutulur bi kişilik yapar.
u Akrep1 yılÇok teşekkürler hepsi doğru hatta sanatı çok severim bu sebeple edebiyat okudum. Resimde de baya iyiyim. 🥳
u Akrep1 yılTeşekkürler canım💗💗💗🎉
1 yılAslan 🦁
14 Yorumla
Oğlak1 yılAşırı özgüvenli biri, kimse onunla yarısamaz. Her konuda kendine güvenir ve kükreyişiyle yeri göğü inletir. Hayatına renk katmaya bayılır, ama bazen çokca olayları abartabiliyor. Cok cömerttir ayni zamanda Sevgi dolu biri. Söylemezsem olmaz liderlik ruhunda var. Sevdiklerine karşı aşırı sadıktır ve sadık olduğu kisilere derinden bağlıdır. Sosyal ortamlarda canlı ve enerjiktir. Evet eğlenceli biri. Çok inatçı olduğu söylenir ama aslında Kendi görüşlerine sıkı sıkıya bağlı olduğu içindir.
Aslan1 yılÇok doğru teşekkür ederim 😊
Aslan1 yılHer zaman 😅
Oysa validem bile kim olduğumu hala söyleyemiyor..
02 Yorumla
1 yılSöylemem no asla yok olmaz🤣
09 Yorumla
Balık1 yılTahmin etsen olmuyor mu?🤣
Balık1 yılOlmadı balkız ben ümitliydim senden 🤨😮😱🥳🙃😂🤣🤣
Alabalığım ben🤣🤣
Balık1 yılEvet 🥳😱😮🙃😂🤣
Oğlak1 yılderin duygular ve sezgisel bir kişilik. Yeteneği, sanat, hayal gücü ve yaratıcılık. Başkalarına yardım etmeyi sever. Bazen gerçeklikten kopma veya kararsızlık gibi zayıf yönleri de var. Romantik, duyarlı, şefkatlidir. Naziktir. Bu da onu başkaları tarafından sevilen bir kişi haline getirir. Sosyal ortamlarda zaman zaman içine kapanabilir, ancak sevdiği insanlarla birlikteyken açılır. Tüm bu özellikleri, onu derin ve cok boyutlu bi kişilik yapar.
Balık1 yılBazı özelliklerimi değiştirmeyi başardım
Ama çoğu doğru🥳😱😮🙃🤣
1 yılYan yan gezen deniz mahsulü burcum 🤣
01 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 706 cevap paylaştı.
1 yılBurcum yay, kimim ben?
04 Yorumla
Oğlak1 yılSoylemicem merak et😅
Oğlak1 yılÖzgür ruhlu ve maceraperesttir. Eğlenceli, sosyal ve pozitif bi kişiliğe sahip biri. Yeniliklere her zaman açık, keşfetmeyi sever dürüstlükten yana, zeki ve esprili yapısıyla çevresindekilere ilham verir, ama bazen kararsızlık yaşar.
Yay1 yılAaa bu aynı ben :D Fazla meraklandırmadan yanıt verdiğin için teşekkürler☺
Oğlak1 yıl😅💫💕💕
1 yılAkrep sevmiyorum burcumu
01 Yorumla
Oğlak1 yılTutkulu ve gizemli bir kişiliğe sahip. Derin duygulara sahip olup, güçlü bir sadakat gösterir. Zeka ve sezgi açısından keskin olan bbu burç, insanları kolayca analiz eder. İlişkilerde yoğun bağlılık arar ve kıskançtır. Cok kararlıdır. Sana tavsiyem, açık sözlü ol. Kıskançlık hislerini kontrol altında tutman, sağlıklı ilişkiler kurmanı sağlar. Kendine güvenini korurken, başkalarını da dinlemeyi unutmamalisin.
1 yılboğa burcum de bakalım
01 Yorumla
Oğlak1 yılAşırı kararlı biri elinden hic bir sey kurtulmaz pratik ve gercekcidir. Değer verdiği iki şey vardır, sevgi ve sadakat. duygusal bağlar kurmayı sever. Sanat hayatinin bi parcasi. Muzik ve doğa vazgecilmez değerleri. Cok sakin ve cokta sabırlı biri. Cok guvenilir biri ve sevdiklerine karşı sadık ve derinden bağlı. Kendi görüşlerine sıkı sıkıya bağlıdır ve inatçı olduğu düşünülür.
1 yılİkizler burcu bende ♊
01 Yorumla
Oğlak1 yılOldukça zeki ve hızlı düşünen bir yapıya sahip. Yeni şeyler ögrenmeye ve kendini geliştirmeye cok hevesli biri. Sosyal ortamlarda aktif olan biri. Evet insanlarla kolayca iletişim kurar ve eğlenceli biridir. Hızla değişen ruh hali ve ilgi alanları nedeniyle bazen cok kararsiz birine dönüşebiliyo4r. Espri yeteneği yüksek. Özgürlüğüne cok düşkündür. Ve sıkı kurallara karşı çıkarak özgür bir yaşam sürmeyi tercih eder. dinamik ve enerjik kişiliğiyle her zaman dikkat çeker.
Söyle beybi başak
04 Yorumla
Başak1 yılBende basak ikimize de yorum yapsin
Oğlak1 yılCok detaycıdır küçük ayrıntıları didik didik eder ve titizdir. Yeteneği hızlı çözümlü olması, sorunları mantığıyla kökten halleder. Hıı oldukça duyarlı biri ihtiyaç sahibi birini gördüğünde duraksamaz yardimina koşar. Çokça eleştirir. Ve bu tavrı bazen karşisindakinin de onu elestirmesine neden olur. Inanilmaz işkolik biri görevlerine bağlı ve sorumluluklarindan kacmaz. Cok gercekcidir içine kapanık görünür ama aslında duygularını açmakta zorlanıyodur.
1 yılİkizlerim. Söyle hadi
03 Yorumla
İkizler1 yılÇok doğru 😃
Akrep 😊
23 Yorumla
Oğlak1 yılGüçlü ve tutkulu bir kişiliğe sahip. Derin duygulara sahip olup, gizemli bir aura taşır. Karşısındaki insanlara karşı son derece sadıktır. Zeka ve sezgi açısından oldukça keskin olan biri, insanları ve durumları kolayca analiz eder ve sezgilerine güvenir. İlişkilerde tutku ve derin bağlılık arar, aşkta son derece sadık ve sahiplenici biridir. Aşık olduğu zaman aşırı kıskanç olabiliyor. İçsel bir güç ve dayanıklılık gösterir, zorluklar karşısında yılmaz. Duygusal olarak yoğun bir yapıya sahip olması, onu derin bi romantik yapar. Güçlü iradesi ve kararlılığı ile dikkat çeker, bu da onu hem cazibeli hem de etkileyici bir birey haline getirir. Bende akrep, kendimden biliyorum. Bize meydan okuyan kendi sonunu hazırlar. 💫
Akrep
23 Yorumla
Boğa
04 Yorumla
Oğlak1 yılAşırı kararlı biri elinden hic bir sey kurtulmaz pratik ve gercekcidir. Değer verdiği iki şey vardır, sevgi ve sadakat. duygusal bağlar kurmayı sever. Sanat hayatinin bi parcasi. Muzik ve doğa vazgecilmez değerleri. Cok sakin ve cokta sabırlı biri. Cok guvenilir biri ve sevdiklerine karşı sadık ve derinden bağlı. Kendi görüşlerine sıkı sıkıya bağlıdır ve inatçı olduğu düşünülür.
Yayım
01 Yorumla
Oğlak1 yılÖzgür ruhlu ve maceraperest bir kişiliğe sahip biridir. Keşfetmeyi ve seyahat etmeyi sever. Zeki ve eğlenceli bir yapısı var. espri yeteneği yüksek, dürüstlükten yana ve açık sözlü biridir. Özgürlüğü onun icin cok değerli. Kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Sosyal ortamlarda enerjik ve sıcak bir kişilik sergiler ve insanlarla kolayca iletisim kurar. Bu özellikleri, onu çekici ve dinamik bir birey haline getirir. Sana tavsiyem, özgürlüğüne önem verirken, sevdiklerine de zaman ayırmayı unutmamalısın.
Yay yükselenim kova
01 Yorumla
Oğlak1 yılMaceraperest, iyimser ve dürüst bir yapıya sahip.. Keşfetmeyi ve yeni şeyler yaşamayı sever. Bağımsızlığı onun icin kuraldır. özgürlüğüne önem verir. Kova yükseleni ise onu sıradışı, zeki ve toplumsal konulara duyarlı hale getirir. Sosyal ilişkilerinde özgünlük arayışındadır. Ve stratejik düşünme yeteneği var. Sana önerim, yeniliklere daima açık ol. Hayatında değişiklik yapmaktan çekinmemelisin. Seyahat etmek, yeni hobiler edinmek seni her zaman mutlu eder.. duygusallığını dengede tutman hem ilişkilerini güçlendirir hem de içsel huzurunu artırır. Yoğun sosyal yaşamının arasında kendine zaman ayırmayı unutmamalısın. Biraz daha doğayla ic ice olman ic huzurunu besler. Burcun yaratici biri olduğunu söylüyor. Kendini, duygularını sanata dökebilirsin. Çok güçlü biri olduğunu da benden duy, kimseye haddinden fazla değer verme. Verirsen üzülürsün. Çünkü senden değerlisi yok. Biraz uzun mu oldu ne neyse boş ver. 😅
Kova Hadi söyle
03 Yorumla
Oğlak1 yılTabiiki.. söyleyelim. Özgür ruhlu, bağımsız ve yenilikçi bir yapıya sahip.. Sosyal ve arkadaş canlısı, toplumsal konulara duyarlı biri. Zeki ve yaratıcı, derin duygular kurmayı sever. Samimiyet ve dürüstlük arar, bazen özgürlük isteği ilişkilerinde zorluk yaratır. değişime her zaman açık, stratejik zekalı, sosyal ve ileri görüşlü biri. duygusal olarak zor biri, icini kolay kolay acmaz. Hayalperest ve ayni zamanda özgürlüğüne pek bi düşkün kisitlanmaya gelemez. Sana tavsiyem, özgürlüğünü korumaya çalışırken, sevdiklerine zaman ayirmayi unutmaman gerek.
1 yılAslan
06 Yorumla
Oğlak1 yılAşırı özgüvenli biri, kimse onunla yarısamaz. Her konuda kendine güvenir ve kükreyişiyle yeri göğü inletir. Hayatına renk katmaya bayılır, ama bazen çokca olayları abartabiliyor. Cok cömerttir ayni zamanda Sevgi dolu biri. Söylemezsem olmaz liderlik ruhunda var. Sevdiklerine karşı aşırı sadıktır ve sadık olduğu kisilere derinden bağlıdır. Sosyal ortamlarda canlı ve enerjiktir. Evet eğlenceli biri. Çok inatçı olduğu söylenir ama aslında Kendi görüşlerine sıkı sıkıya bağlı olduğu içindir.
Aslan1 yılYani dediğin gibi burç yorumu tamamen doğru ama işte yaşantılar aileler bu işi değiştirebiliyor
Oğlak1 yılhmmm. Böyle sorunlarda birazda kendi sağlığını düşünmen gerekir. Konu açıldığı yerde fikrini belirtir veya sorunun üzerine konuşursun. Konu geçmediği zamanlarda kendini düşünmeli ve elinden geldiğince kafana takmamaya çalış. Unutma ki, düzelemicek hicbir sorun var olmaz. Cok klişe olacak ama.. hayat kısa, zamanı iyi kullan.
Aslan1 yılÇok doğru söyledin haklısın
Aslan1 yıl🤲💫
1 yılOğlak burcuyum 😊
02 YorumlaOğlak
03 Yorumla
Oğlak1 yıldisiplinli ve kararlı bir kişiliğe sahip biri. Hedef odaklı ve inekliğiyle (çalışkan) tanınır. Pratik düşünme yeteneği yüksek. Sorumluluk almayı sever. Duygusal olarak içe dönük görünür. Sadık ve güvenilir bir dosttur. Planlı ve mantık abidesi yaklaşımıyla dikkat çeker. 😊😊
Oğlak hadi bakayım
03 Yorumla
Oğlak1 yıldisiplinli ve kararlı bir kişiliğe sahip biri. Hedef odaklı ve inekliğiyle (çalışkan) tanınır. Pratik düşünme yeteneği yüksek. Sorumluluk almayı sever. Duygusal olarak içe dönük görünür. Sadık ve güvenilir bir dosttur. Planlı ve mantık abidesi yaklaşımıyla dikkat çeker. 😊😊
1 yılYengeç 🦀
04 Yorumla
Oğlak1 yılduygusal ve şefkatli bir kişiliğe sahip. Aile değerlerine bağlı ve sevdiklerine derin bi bağlılık gösterir. Koruyucu ve besleyici tavırlarıyla dikkat çeker. duygularını karsi tarafa açmakta zorlanır, ama içsel bir güç barındırır. Sana tavsiyem, Cesur ol. Kendine güvenip, başkalarının duygularını ön planda tutarken, kendi ihtiyaçlarını da göz ardı etme. Her zaman açık sözlü ol ve aklına gelenleri çatır çatır söyle.
Yengeç1 yılZaten ne geldiyse başıma çatır çatır söylemekten geldi 😂😂
Bağlılık bi anda kopar
Ben iltifat sevmediğim için kimseye güzel söz söyleyemiyorum ama anlık cesaret başımı hep derde sokmuştur
Güveniyorum kendime ama yapmakta çok üşengeç biriyimdir 😂
Duygusallığım ve şefkatim sadece hayvanadır insanlar umrumda olmaz 😂
Yengeç1 yılGerçekler bunlar 🤣😂
1 yılTerazi
05 Yorumla
Terazi1 yılDur ya durduk yere saçma sapan bir inanca inanmaya başlicam, çoğu doğru
Terazi1 yılKararsızlık yanlış, sanat olarak sadece müzik ve resime ilgim var gerisine yok. Gerisi doğru sanırım emin değilim, ikili ilişki kurduğum kişilere sormak lazım 🤣.
1 yıl🦁🦁
01 Yorumla
Boğa
01 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılkocc
03 Yorumla
Oğlak1 yılCesur ve enerjik bir kişiliğe sahip biri. Yönetmeyi ve kontrollü olmayı sever. Karar verme konusunda hızlıdır ve inisiyatif almayı sever. duygusal olarak açık ve samimidir, hislerini doğrudan söyler. Maceraperest yapısıyla yeniliklere açıktır ve rutinden hoşlanmaz. Özgürlük, onun icin son derece önemli. kısıtlamalardan kaçar. Rekabetçi bir ruhu var ve cok azimlidir. Zaman zaman sabırsızlık göstererir ve aceleci kararlar alır. Arkadaş canlısı ve sosyal bir kişilik olarak, etrafındaki insanlara ilham verir.
Koç1 yıltesekkur ederiim
Akrep
03 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 572 cevap paylaştı.
1 yılSöylüyorum; koç
01 Yorumla
Oğlak1 yılCesur ve enerjik bir kişiliğe sahip biri. Yönetmeyi ve kontrollü olmayı sever. Karar verme konusunda hızlıdır ve inisiyatif almayı sever. duygusal olarak açık ve samimidir, hislerini doğrudan söyler. Maceraperest yapısıyla yeniliklere açıktır ve rutinden hoşlanmaz. Özgürlük, onun icin son derece önemli. kısıtlamalardan kaçar. Rekabetçi bir ruhu var ve cok azimlidir. Zaman zaman sabırsızlık göstererir ve aceleci kararlar alır. Arkadaş canlısı ve sosyal bir kişilik olarak, etrafındaki insanlara ilham verir.
1 yılAkrep ben
04 Yorumla
Akrep1 yılAma hep zorluk olur mu bee🥲
Akrep1 yılAma bu doğru biliyo musun gerçekten rahat batıyor 😂
Boğaa
04 Yorumla
1 yılKova
03 Yorumla
Oğlak1 yılDeğişime her zaman açıktır. stratejik zekalı, sosyal ve ileri görüşlüdür. Duygusal olarak zor biridir, icini kolay kolay acmaz. Hayalperest ve ayni zamanda özgürlüğüne pek bi düşkün kisitlanmaya gelemez. Sana tavsiyem, özgürlüğünü korumaya çalışırken, sevdiklerine zaman ayirmayi unutmaman gerek.
Kova1 yılÇok doğru tespitler çok teşekkür ediyorum
1 yılKoç.
04 Yorumla
Yengeç1 yılKarar verme konusu hariç hepsi doğru😇
Yengeç1 yılYükselen ve alçalanlar da etkili😂
1 yılAslan
08 Yorumla
Oğlak1 yılSöylediklerin eşittir benim eski koca 😁😁
Oğlak1 yılEvet onunki idi ama kendisi burada değil Allah var yukarıda çok iyi biriydi söylediklerinde tam uyuşuyordu ama gereğinden çok çok fazla ana kuzusuydu ama evliliğin bitmesindeki sebep bu değildi tabii ki de ilk zamanki aslan artık eski zamanlarda aynı performansı gösteremiyordu Bir de farklı konularda nazar değdi bize
Oğlak1 yılYooo tövbe evlilik sana yakın bana uzak olsun yetti bu evlilik 🤣😂🤣
Oğlak1 yılTabi sen bekarsin 🤣😂 bekara boşanmak kolay 😂🤣
1 yılKoç 😒
03 Yorumla
Koç1 yıl😂😂 bı kaç tanesi tutmasaydi iyiydi
Balık
01 Yorumla
1 yılYengeç
06 Yorumla
Akrep1 yılÇoğu uyuyor ama açık sözlü değilim
Akrep1 yılOkudum inşallah öyle biri olurum teşekkürler 😅
Akrep1 yılYanlış emoji 😊
Boğa
01 Yorumla
1 yılTerazi
01 Yorumla
1 yılYengeç
01 Yorumla
1 yılAslan.
03 Yorumla
Aslan1 yılTeşekkürler. 🙂🙂
1 yılAslan
01 Yorumla
Yayım
03 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. Koç söyle 🤭
04 Yorumla
akrep
01 Yorumla
Oğlak1 yılTutkulu ve gizemli bir kişiliğe sahip. Derin duygulara sahip olup, güçlü bir sadakat gösterir. Zeka ve sezgi açısından keskin olan bbu burç, insanları kolayca analiz eder. İlişkilerde yoğun bağlılık arar ve kıskançtır. Cok kararlıdır. Sana tavsiyem, açık sözlü ol. Kıskançlık hislerini kontrol altında tutman, sağlıklı ilişkiler kurmanı sağlar. Kendine güvenini korurken, başkalarını da dinlemeyi unutmamalisin.
1 yılBoğa
04 Yorumla
Boğa1 yılÇok teşekkür ederim yazdın o kadar
Boğa1 yılVe doğru yükselenim yay olduğu için çatışıyorlat dkkdmdd
1 yılİkizler
01 Yorumla
1 yılOglak
03 Yorumla
Oğlak1 yıldoğru ablacım sağol iyi geceler 🌸
Aslan
01 Yorumla
Oğlak1 yılAşırı özgüvenli biri, kimse onunla yarısamaz. Her konuda kendine güvenir ve kükreyişiyle yeri göğü inletir. Hayatına renk katmaya bayılır, ama bazen çokca olayları abartabiliyor. Cok cömerttir ayni zamanda Sevgi dolu biri. Söylemezsem olmaz liderlik ruhunda var. Sevdiklerine karşı aşırı sadıktır ve sadık olduğu kisilere derinden bağlıdır. Sosyal ortamlarda canlı ve enerjiktir. Evet eğlenceli biri. Çok inatçı olduğu söylenir ama aslında Kendi görüşlerine sıkı sıkıya bağlı olduğu içindir. Sana tavsiyem, duygularını acmakta cesur olmalısın.
Başak
03 Yorumla
Oğlak1 yılCok detaycıdır küçük ayrıntıları didik didik eder ve titizdir. Yeteneği hızlı çözümlü olması, sorunları mantığıyla kökten halleder. Hıı oldukça duyarlı biri ihtiyaç sahibi birini gördüğünde duraksamaz yardimina koşar. Çokça eleştirir. Ve bu tavrı bazen karşisindakinin de onu elestirmesine neden olur. Inanilmaz işkolik biri görevlerine bağlı ve sorumluluklarindan kacmaz. Cok gercekcidir içine kapanık görünür ama aslında duygularını açmakta zorlanıyodur.
Başak1 yılBeni daha iyi anlatamazdın 🥹
Oğlak1 yılHer zaman bekleriz bol güneşli günler dileriz😅😅
Astroloji & Burçlar konusunda 580 cevap paylaştı. Başak
07 Yorumla
Oğlak1 yılCok detaycıdır küçük ayrıntıları didik didik eder ve titizdir. Yeteneği hızlı çözümlü olması, sorunları mantığıyla kökten halleder. Hıı oldukça duyarlı biri ihtiyaç sahibi birini gördüğünde duraksamaz yardimina koşar. Çokça eleştirir. Ve bu tavrı bazen karşisindakinin de onu elestirmesine neden olur. Inanilmaz işkolik biri görevlerine bağlı ve sorumluluklarindan kacmaz. Cok gercekcidir içine kapanık görünür ama aslında duygularını açmakta zorlanıyodur. Sana tavsiyem, Mükemmeliyetçilik denen kavramdan biraz uzaklaşman ve kendine nazik olmandır. Hatalarını kabullenmek, kendine daha fazla güven kazandırır.
1 yılAslan
02 Yorumla
Oğlak1 yılAsiri koruyucu biri sevdiklerini savunmak onun için kutsal bi amaç gibi. Güçlü İlişkiler kurmayı sever. Sosyal ortamlarda kendini cok rahat hisseder ve cok sosyal biri. Cok hırslıdır, zirveyi kimseye kaptirmaz. Aşırı özgüvenli biri, kimse onunla yarısamaz. Her konuda kendine güvenir ve kükreyişiyle yeri göğü inletir. Hayatına renk katmaya bayılır, ama bazen çokca olayları abartabiliyor. Cok cömerttir ayni zamanda Sevgi dolu biri. Söylemezsem olmaz liderlik ruhunda var. Sevdiklerine karşı aşırı sadıktır ve sadık olduğu kisilere derinden bağlıdır. Sosyal ortamlarda canlı ve enerjiktir. Evet eğlenceli biri. Çok inatçı olduğu söylenir ama aslında Kendi görüşlerine sıkı sıkıya bağlı olduğu içindir.
Aslan1 yılaaa bu ben :D
Kova
02 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı.
1 yılBalık
01 Yorumla
Oğlak1 yılderin duygular ve sezgisel bir kişilik. Yeteneği, sanat, hayal gücü ve yaratıcılık. Başkalarına yardım etmeyi sever. Bazen gerçeklikten kopma veya kararsızlık gibi zayıf yönleri de var. Romantik, duyarlı, şefkatlidir. Naziktir. Bu da onu başkaları tarafından sevilen bir kişi haline getirir. Sosyal ortamlarda zaman zaman içine kapanabilir, ancak sevdiği insanlarla birlikteyken açılır. Tüm bu özellikleri, onu derin
Ve cok boyutlu bi kişilik yapawr.
- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne