Eğer bir gün annem ölürse ne yaparım diye düşünüyorum başka kimsem yok hayat korkum var?

Ailem ayrı ve başkaları ile evli babam 3 kere evlendi her evlendiğinde başka adama dönüşüyor eşlerinin dediğini yapıp beni evden kovuyor ama evlenmediğinde benimle çok iyi bende dayanamadım annem de kalp hastası diye anneme taşındım burada çalışıyorum ama hiç arkadaşım kimsem yok oturduğum yer kötü arkadaş edinmek istemedim güzel bir kızım sevgilimde yok ev iş spor işte bilmiyorum kime ne iyilik ettiysem hep bana kazık attılar en önce babam ben hep onun yanında oldum çamaşırını bile yıkadım eşini kovdu kızdım daha ne yapayım maaşımı da istedi eşine sigorta yapacaktı diye vermedim ve beni evden kovdu çok yalancı biri şimdi bir anam var o benim herşeyim ama ona bir şey olursa bu hayatta yalnız kalacağım bazen hep ağlıyorum çok korkuyorum başıma neler gelir diye düşünüyorum dünya çok kötü kendimi ne kadar korurum acaba diye düşünüyorum
Eğer bir gün annem ölürse ne yaparım diye düşünüyorum başka kimsem yok hayat korkum var?