Kur'an'a hizmet etmek için Müslüman olmama gerek yok diyen Hristiyan bir bilim adamına denk geldiniz mi hiç 🤔?

Embriyoloji Profesörü Dr. Keith. L. Moore Kur'an ayetinde geçen insanın anne karnında nasıl oluştuğunu bilimden önce bunu anlattığı ile ilgili bilimsel bir sunum yapıyor ve dinleyeler, Kur'an'ı bu derece bilimsel tezlerle ispatlıyorsunuz peki Müslüman oldunuz mu diye sorduklarında şöyle bir cevap veriyor: Eğer Agnostik ya da Ateist olsaydım İslam'ı kabul ederdim ki iki arkadaşım Kur'an'ın bilimden önde gittiğini ve ilerleyen zamanlarda bilimin de bu ayetleri teyit ettiğini görünce Müslüman oldular fakat ben bir Hristiyanım ve Hz. İsa Aleyhisselam gibi Hz. Muhammed sallallahu aleyhi vessellem 'inde peygamber olduğunu düşünüyorum fakat bunun için Müslüman olmak zorunda değilim zaten kendi dinimde ibadet eden birisiyim. Belki de Tanrı, beni Kur'an'ın bilimden önde gittiği ile ilgili bilimsel gerçeklerini anlatmam için yönlendirdi ama bunu anlatmam Müslüman olmamı gerektirmez diye bir açıklama yapıyor. İlk defa böyle düşünen birine denk geldim. Sunumu izleyince çok şaşıracaksınız. İyi seyirler

Kur'an'a hizmet etmek için Müslüman olmama gerek yok diyen Hristiyan bir bilim adamına denk geldiniz mi hiç 🤔?