Kimseyle tanışmak için bir çabam ya da isteğim yok, böyle kafam rahat.
Yeni arkadaşlıklara hep açığım, sıcak bakıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hazır değilim. Ancak beni tanımaya çalışan kişinin de benimle çok işi olur. Sabırlı olması lazım. Çok sevmesi lazım. Güven vermesi, bebek gibi sarıl sarmalaması ve en önemlisi inadımı alt ettirmesi lazım. Şimdiden sabırlar diliyorum, rahmetliye🤦😅
Yaşı genç arkadaşlar lütfen böyle yapmayın. Daha önünüzde çok güzel bir ömür var. şu an yaşadıklarınız çok keskin hissettirir. Zira çoğunuz daha ilklerini yaşadınız ve ilkleri unutmak zor olur. Ama sonradan o ilkleri unutturacak insanlar çıkar karşınıza emin olun. Tanışacaksınız ve seveceksiniz. Al işte biz istedik senelerce. En çok istediğim iyi bir aile kurmak ve sevgimi sonuna kadar vermekti olmadı. Yaş geldi 38 e bizde geçti artık lütfen böyle deyip üzmeyin kendinizi :)
Ya aslında iki şıkkı da işaretleyesim geldi. Hem açığım hem de istemiyorum garip bir durumdayım 😁 İstiyorum da üşeniyor muyum, yoksa iş ciddiye biner diye mi geri duruyorum bilemedim. Ama istiyorum yani, fakat acelesi de yok gibi 😅
Bende gerçekten insanlardan yoruldum ya daha doğrusu insanların bencil tarafından işine geldiği gibi hareket etmesinden sıkıldım yüzden Kimseyle tanışmak için bir çabam ya da isteğim yok, böyle kafam rahat.
Cevap
33Cevap
Kimseyle tanışmak için bir çabam ya da isteğim yok
Benim de yeni insan tanımaya ne gücüm ne mecalim var.
İlla ki yeni insanlar karşıma çıkıyor ama yaşadığım hayal kırıklıkları yüzünden hep bir korkum, hep bir mesafem var. İster istemez geri durup hayatıma dahil etmemeye çalışıyorum.
Hayatım da olanlar yetiyor bana. Şimdilik yeni insanlar tanımayı düşünmüyorum..
birini çok sevince sanki bir daha birini sevemeyecmişsin gibi hissediyorsun hayatından çıktıktan sonra neredeyse hayattan zevk almıyorsun mutsuz oluyorsun insan tanımayı bırak görmeye bile mecalin olmuyor. Keşke hep o benim yanımda olsa ve ben ondan başka kimseyle tanışmasam diyorsun. hayat bazen böyledir bir zamanlar o da yabancıydı tıpkı şu an oldugu gibi belki de şu an tanışacağın kişi de uzun bir süre sonra yabancı olacak ya da her şeyin tanımadan bilemezsin ;)
3 snee önce evlilik teklifi edeceğim kadının beni aldattığını öğrendim. o gün bu gün hayatımdaki tek kişi Ayçin Asan ve beylerbeyi göbek rakısı.
Tanışma normal insan olarak ise bugünde tanıştım bir kadınla aynı otobüsü kullanıyoruz. Özel ilişki mabında hiç hevesim yok , zamanım yok. Zamanım hiç yok
Yok ben böyle "kendimle gayet iyim" kimseyi kalbime alamam.
Ben son zamanlarda birilerini tanımaya çalışsam da tanıyamıyorum. Ya bennim vaktim olmuyor, ya onlar müsait olmuyor. İletişemiyoruz.
Bende sıkılıyorum. Koşacak, merak edip stalklayacak enerjim kalmamış. Birkaç hata gördüm mü hemen kaçıyorum. Hiç uğraşamam valla.
hayat kötülüklerle dolu olduğu kadar güzelliklerle de dolu olduğundan içimde sonsuz bir merak var. filmin sonunu merak ediyorum :D
Halim yok dagıldim kendimi toplamadan biriyle tanişmam ki artik tamamen koptum ne kendime halim var nede baskasina
Sen halis misin
Hee
Maşallah Allahım nazardan korusun
Cumlemizi sagolun
Sizde sağ olun iyi geceler dilerim
Yeniliklere pek açık değilim ama buna mecbur olduğumun farkındayım.
Bıhtık valla insanlardan :D :D :D tanışmayalım kimseyle...
Bende de durumlar aynı kimseyle tanışıp ismimi bile söylemeye mecalim yok, hiiiç uğraşamam 🤕
Fazla derin tanımaya özen göstermiyorum akışına bırakıyorum
Evet aradığım kadın nadir olabilir ama bulmaktan aramaktan hiç vazgeçmedim
yeterinden fazla yeni insanla tanıştım işim sayesinde, fazlasına gerek yok
Benim durum aynı hiç sevgilim olmadı benim sadece sevdiklerim oldu
Öylesine takılıyorum artık kimin ne olduğu belli zaten
Ne zamandır biriyle tanışmıyorum. Yalnızlığı seviyorum sanırım
Yeni arkadasliklara hep açığım sıcak bakiyorum
Kimseyle tanışmak için bir çabam ya da isteğim yok, böyle kafam rahat.
B şıkkı yeni arkadaşlıklar açık olmak gerekit
Yeni biriyle tanışmak için ne heyecanım var ne enerjim var ne hevesim var hiç bişey kalmadı bende.
Yeni biri demek yeni dert demek böyle iyiyim ilişmesin bana kimse
Benimde yok hatta herkesten igrenmis durumdayım önce kendim bı toparlanayim
Hayatını yaşa mutlu olmaya bak. İlla biri olacak diye bir şart yok bence. Böyle odaklanırsan bu bile bir mutsuzluk kaynağı olabilir.
Bazen insanlarla uğraşasım yok bazende yeni birileriyle tanışmak istiyorum kendimi yanlız bırakmak istemiyorum
Her şeyim eşim benim her türden ihtiyacımı karşılamayı çok iyi başarıyor, onu tanıdığımdan beri kimseye ihtiyacım kalmadı.
Artık yoruldum.
Kim ne halt ediyorsa etsin
Valla bn hep açığım Şu an 5. cisini tanımaya çalışıyorum ay insallah bu son olur 😂😂
Yeni arkadaşlıklara açığım ama pek kimse tanışmak istemiyor sadece beklemekle yetiniyorum
Yeni İnsanlarla tanışmayı çok seviyorum varsa Tanışmak isteyen buyursun 😅
böyle iyi ya az nadasa çekildim
Yeni yüzlere yeni düşüncelere önem veririm
Bana biraz zaman lazim...
Seni tanımak isterim
Yeni arkadaşlıklara hep açığım, sıcak bakıyorumm.
Ben hep yeni insanlar tanımak istiyorum ya
Hiç arkadaşım yok benim asosyalim
Ben de single takılıyorum.
Akışına bırakmak en iyisi
Her şey, herkes sahte. Kimse kendisi değil.
Yeni arkadaşlıklara açık değilim
Tamamen ruh halime bağlı
Ben de sıkıldım artık
ben hep açığım sorun yok.
Benim Hollandada yaşayan kız arkadaşım bana yeter
kimseye gerek yok ya nerde çokluk orada...
Sıcak bakıyorum
Sevgilim var
A şıkkı
Nerde çokluk orada b*kluk
Evliyim.
Oyle bir derdim yok
Herkes olabilir kardeş
Sevgiye acım biraz
istemiyorum bıktım
Kimseyi tanımak istemiyorum
Bende senın gıbı dusunuyorum
20 yaşında mı?