AKP tekrar iktidara gelirse 25 milyon Arap Afgan Afrika'li vs vatandas olacak çok büyük ihtimalle
Bunları 8 ile çarpın doğum sebebiyle adım atacak yer kalmayacak biz n yapacağız?
AKP tekrar iktidara gelirse 25 milyon Arap Afgan Afrika'li vs vatandas olacak çok büyük ihtimalle
Bunları 8 ile çarpın doğum sebebiyle adım atacak yer kalmayacak biz n yapacağız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Özdağ gelirse rahata ereriz gibi. Adam Arapların kol gezdiği semtlere sığınmacıları gönderecez hepsi gidecek diye pankart asıyor.
Yaşın 30 u geçmiş ama beynin hala büyümemiş, şim diyor onları gelip vatandaş yapacak diye ç, çalışıyorsan umarım boşa çıkarsın da öğrenirsin o zaman
Hayaller gerçekler
Ahh Ahhh gerçeği zorla görmek istemem beyin yaşı 2 yazik
Benim ufaklıkta ki kafa bile seninkinden daha iyi çalışır
Belli 😃😃😃
Arap hastası
Evet belli 😅 ben Arap hastası değilim sen vatan hainisin
He he o yüzden 25 milyon Arap Afgan dolu 🤣🤣🤣 her yer Arap tabelası
Boş hayallere kapılıyorsun maalesef
çözüm yok çünkü bir tane muhalefet yok iyi diyebileceğin yine kazanacak gibiler çünkü sempatizanları ilah gibi bağlı durumda ekstra vatandaşlık verenlerde oy verecek en büyük sorun güçlü muhalefet lideri olmaması
Adam baş bas bağırıyor Arap din kardeşlerimiz hepsini vatandaş yapmak istiyorum diye
Hala yukarda tersini söyleyen var şaka gibi
araplar dünyanın şeytanlarıdır ne ararsan var sapıklık, pislik, saygısızlık, vicdansızlık liste uzar çok büyük sorun çok rahat giriyorlar parkta yürüyor gibi
Ve bunlar bilindigi taktihrde yine oy akp zihnit böyle
Askeriye, esad gibi yapacak. Başka türlü çözülmez yoksa.
Yabancı düşmanla mı yapıyorsun burada Ayıp yani
Kimi istiyorsun iktidara
Özdağ gelsin oda olmazsa 6 li masa
Benim asıl adayım Tanju Özcan
hollandaya gidin
chpkk gelse adım atarız diyorsun yani :D vatan haini hani
Al Arabıni evinde besle ozaman
sende al lgbtni evinde besle o zaman
Hayalperestlik