Arkadaşlar ben 3 yıldır eşimle bir ayrı bir barışıktım ailevi nedenlerden dolayı. Şimdi çok şükür ayrı bir eve çıktık fakat maddi sıkıntılarımız var. Düzenli bir gelirimiz yok sosyal destek alıyorum sadece. İş çıktıkça gidiyor aç bırakmıyor allah razı olsun kendi ailem onun annesi arada yardım ediyorlar. Sorumu iyi anlayın diye detaylı yazıyorum kusura bakmayın. Eşimin annesi veya babam getirdiğinde ben 3 yaşındaki çocuğumun boğazından geçsin diye elimi sürmüyorum. Eşim ne bulursa önemsemeden yiyor çocuğum yesin demiyor benim yemem ya da tadına bakmam zaten önemli değil bırakmıyor. Zaten kıt kanat geçiniyoruz çocuk var oldugunu bildiği şeyi ertesi günü isteyip ağlasa ben ne halt yiycem? Lütfen akıl verin tartışmadan anlamasını nasıl sağlarım zaten cep boş olunca kafa dolu oluyor kavga çıkar çocuğum üzülür diye düşünüyorum hep. Ve eşimide seviyorum yani ama evlat dha baskın taktir edersiniz lütfen yardımcı olur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Düzenli iş bulabilceği bir yere gitmeden sorun çözülmez
Farkındayım. Düzenli işide olsa hep böyle kendi bile çocuk için bir çikolata ya onu bile çocuk uyuyorsa oturuyor saatlerce sabah bi bakıyorum yemiş cidden morelim bozuluyor
Sakin bir dille uyar ya da sakla malzemeleri
El mahkum artık öyle yapıcam anlamıyorum nasıl insan evladı yesin diye düşünmez nasıl boğazından geçer hala çocuk mu anlamadım gitti
Bence içinde ki çocuk hep aç
Saçmalık gözü aç bence. Karnı aç olan insan önüne yemeğin çayın geliyor işte çocugunkine ne dokunuyosun değil mi sanki bi can o taşıyor
Herkesin kusuru var seni anlıyorum ama huy işte bırakmıyor
Sence çok mu gözümde büyütüyorum acaba 2 3 gün tekrar edince gerildim belkide ama bilmiyorum
Bence büyütme
Eşiniz biraz düşüncesizmiş maalesef durumun farkında olmasına rağmen böyle yapması hoş değil
Katılıyorum gerçekten tek sinirlendiğimde bu yani. Yerine koyabiliyorsan sorun yok ama eksiklerin varsa evin ihtiyacları varsa bırak işte cocuk sevinsin yesin vitamin alsın yok
Çocuğunu düşünemeyen bir baba sana nasıl eş olacak bak sen nasıl diyorsun benim önceliğim evladım diye gerekirse her türlü fedakarlık yapılmalı o çocuklar için ama eşiniz galiba öyle biri değil sizin adınıza üzüldüm onla bir ömür geçirecek olduğunuz için
İnanın bende arasıra oturup düşünüyorum kendi başıma nasıl geçiçek bir ömür diye tek huyu bu değil çünkü. Bir yandan seviyorum diğer yandan mecbur kaldım diyorum çünkü baba evinde çocuk büyütmek zor ağır yük üveybabaya erkek çocukta olsa getirmek istemedim koşullar kader diyelim
Yani bilmiyorum eminim başka sorunlarınızda vardırdır eşiniz size uygun biri değil muhtemelen ama haklısın öyle baba evine gitmekte olmuyor bir anda her şeyi silip atamıyorsun hele ki çocukta olunca dertler tasalar bitmez bu hayat niye böyle üstelik seviyormuşsun bir nebze belki bu iyi gelir sana benim oda yok maalesef
Ancak düzenlu bir iş maalesef nerede yaşıyorsunuz
Ama o değil siz çalışn bu yaşa kadar calsmayan bu yaştan sonra zor
Aynı memlekette isek belki iş olanağı sağladı
Size veya eşinize
Teşekkür ederim öncelikle beni anladığınız için. Oğlum bensiz duran bir çocuk değil ve isteyim eşimimin ailesine düşkün olması baba olmak nedir ev geçindirmek eş olma nedir bilmesini istiyorum. Aile olmak nedir ne değildir anladığını sanmıyorum acıkcası
Ya ailesi belliki şımartms ama yapacak bir şey yok bunu düzeltmek yine ailesine düser çocuğun yemeğini yemek nedir inan ben dışarıda birsey yesem hoşuma gitse o gece eşim çocuğum yemeden uyumam hamallık yapıp yedirdigim oldu çok şükür şimdi durumlar iyi çok zor durumda kalınırsa yazın sakın yanlış anlamayın
Çok teşekkür ediyorum allah razı olsun benim düşüncemde böyle inanki çünkü babadan böyle görmüşüz 1 elma olsun 3 kardeşe bölerdi onu yedirirdi hiç rastlamadım bir çıkolata yesin bu yüzden sanırım garipsemem ben yine köşkte büyümedim oldugu oldu olmadıgı oldu evliliktede böyle olucak az evvel fark ettim dedesi 3 muz almış affedersiniz çocuk bitane yarısnı yedi uyudu mutfaga bi gittim 2sinide yemiş kabukları bırakmış masada bu kadar olur mu allahını seversen kardeşim ya
Size kötülemek istemem eşiniz ama olmaması gereken birsey en fazla bir tane alınır geri kalanı size bırakılır oda imkan varsa
Ama keşke evlenirken araştırayzdnz hadi iki kisi olsan bir şekilde hayat geçer ama söz konusu çocuk ise taviz olamz
Gerçekten düşüncesiz ve ben ses çıkarmadıkça ardı arkasıya yapmaya başladı ister istemez üzülüyorum kıskandığımdan değil tamamen düşüncesiz gördüğüm için tekrar alabilceğimizi ya da babamdan tekrar isteyecek kadar yüzsüz olmadığım için
Bakın gerçekten çok ince düşünüyorsunuz ve kendinizi yıpratıyorsunuz yazık söyleyin ne düşünürse düşünsun yaptığı çok ayıp size saygısı yoksa çocuğuna olsun madem öyle ne diye evlendi hadi evlendin neden Çocuk yaptn
Takip atarmsnz lütfen kenarda kalsın zor durumda kalırsanz yazın
🤣Bunu erkeklere sorarsan kötü olur
Ne alaka hemcinsiniz kendinizi onun yerine koyarsanız hani nasıl davranmalıyım diye akıl almak istedim
Bence karşına al güzelce konus
Niyetim benimde o sinirlenir mi acaba bilmiyorum da
Neden sinirlensjn
İşi gücü yok kış kapıda hani yardımda geliyor ya babamdan olsun kaynanadan olsun lokmalarımı mı gözekliyorsun der mi bilmiyorum
Yazdım
Boşanarak
Hayat sana güzel ya
Aynen