Güncellemeler
+1 yıl
Hayata eksi 10'dan başladım. Bu hep böyle mi gidicek 😣
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Benım hayatım berbat arkadaşlar. Aile finans ilişkiler her manada. Çöp gibibir hayatım var maalesef. Sizlerin nasıl. Hayatta yalnı yaşam kurabilmek için bile gücüm yok. Sizin hayatlarınız nasıl. Bir tek ben mı böyleyim? Doğdum doğalı mutsuzluk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun.. kendimi işe veren yorgun ve mutsuz bir hayatım var
Uyuyamadigim için şu an çıktım işime geldim müzik ve yol
Anladım. Bende işe baslıcam yakında. Ama yıne de cok mutlu olmam sanırım
O mutsuzluk tamamen sevgisizlikten oluyor yani birinin seni sevmemesi senin birini güvenip sevememen yani yalnızlık duygusu insanı bu hale getiriyor
İnsan bazen aynaya baktığında kendini suçlu olup bazen kendiyle kavga edecek konuma bile gelebiliyor
Yalnız daha mutlu okan bırısyım. Sorun işte maddı ımkansızlıklar gelecek kaygısı vs. Bu da güvensizlik duygusuna sebep oluyor tabi haliyle
Anlıyorum ama geleceğini düşünerek kimse mutlu olamaz gelecek zaten hepimiz için saygıdan mutluluktan ibaret ama yalnızlık dediğim şu an kafamız rahat Ama bunun 10 yıl 20 yıl 30 yıl sonrasını düşün
İnsanlardansa yalnızlık gercekten cok daha ıyı. Bır evcıl hayvan vs edınebılırsın
Bu konuda aynı düşünmüyoruz öyle söyleyeyim Benim yaşım 31 Ben de senin dediğin gibi köpekleri çok severim çocukluğumdan beri besledim hayvan sevgisi insanın merhametini gösterir ama insanlar yalnızlığa mahkum olursa hayatında anlam olmazsa o çok istediğimiz paralar hedefler evler hayaller onlar da bomboş bunu da zamanla yaşayarak anlayacaksın benim için şu an hayatta anlamlı olan hiçbir şey yok şu an normalde evde yatıyor olmam lazım yatmak bile anlamlı gelmediği için kalktım başka bir şey yere gitmem gerekiyor çıktım şu an evimden kilometrelerce uzağa gidiyorum niye bu benim işim
Yakında bu ülkede bir işimiz oldugu ıcon bıle şükreder hale gelırız bence. Ben yalnızlıgı sevıyorum tabı her ınsanın tabıatı farklıdır
Şu an yalnızlığı sevdiğini iddia ediyorsun ya şöyle düşün kendin gibi birini karşılıklı seni seven senin de sevdiğin birinin olması sence senin mutlu eder mi yani duyguları hayattan bekleyişleri kafanın birebir aynısız Sana değer veren senin değer verdiğin benim şu an zaten iş konusuna gelirsek gene de şükür ediyoruz çalışarak da kafa dağıtmanın en iyi yolu oluyor bazen hiçbir şey yapmadığı zaman insan resmen kafayı yeme noktasına geliyor
Bırebır aynı birini bulmak ımkansız. Yalnız gızel bır hayat ısterdım ama sımdılık zor gorunuyo
Anladım dilerim hayallerini gerçekleştirebileceğim mutluluğu yakalarsın ben birebir insanlar da tanıdım sadece birkaç eksikleri olan belki yanlış zamana denk geldi ya da yanlış insan hayatını kısaca özeti
Anladım. Teşekkür ederim. Umarım sizinde her sey gönlünüzce olur bundan sonra
Bundan sonrası genelde sağlık sorunları olduğu için gerek kendimin gerek ailemin O yüzden aşk meşk hayatını geçtim yani bana iyi gelecek biri varsa gelirim yoksa gelmez zaten ben de artık umudumu kestim Sevgi beklemiyorum kimseden
Ne gibi sağlık sorunları
Boş ver anlatıp da canını sıkmaya gerek yok dediğim gibi yaşlılık bizden sağlığımızı ailemizi en sevdiklerimizi alacağım zaman çok kötü bir şey
Zaman gectıkce tavıkı sevdiklerimiz yaşlanıyor
Peki bakalım saygılarımla hayırlı geceler diliyorum iş hayatında dilerim Hayırlı kazançlar elde edersin nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşarsın inşallah
Hayırlı geceler tesekkür ederim☺🙏
Teşekkür ederim
Çok şükür zorlukların ardından şu an da çok iyi, sende kısa zamanda tüm olumsuzluklardan kurtulursun..
Teşekkür ederim
Son sınıf uni oğrencisiyim bıktım artık yeto aşko bıktımm
bıtınce rahatlarsın
canım bir insan oldugum icin mastera devamm
Başarılar
İyi gidiyor şimdilik
Guzel🙏
Umarım sizin için de öyle olur bundan sonra
Teşekkürler🙏
Rica ederim ne demek
Aynı...
😣😣😣😣