AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayatım güzel
Hiçbirimizin hayatı iyi değil benim de değil ama onca olumsuzluklara rağmen insan küçük bir hobi (müzik kitap okuma, resim çizme..) edinerek mutlu olabilir:)
Olması gerektiği gibi. Yazılım sektörü sıkıntılardan uzak şimdilik. :)
Aşktan yana hiç gülmedim, dostlarım iyi çok şükür. Psikoloji okuyorum.
Herkesin gülmüyor maalesef aşktan yana😕
Abi cidden bazen kendime diyorum neden diyorum cevap bulamıyorum düşünsene bir kız seni namazında dua edicek kadar seviyor ve kız çirkin biri de değil çoğu kişi peşinde koşuyor ama o sana gelmiş e daha ne istiyorsun ne yapabilirim daha fazla
Ya peki niye istemiyor sizi o dediğiniz kişi merak ettim? Özel bir sebebi yoksa yazabilir misiniz?
Keşke bilsem kendiside dedi adam gibi konuşmak gerekirse benim için her şeyi yaptın dedi seni üzdüğüm için sana layık olamadığım için çok özür dilerim dedi ama bu sözlerinden sonrada gidersen unutmam çok sürmez dedi ben cidden tertemiz sevdim aklımda bir kez bile cinsellik yoktu namazlarımda onun için dua ettim uyumadan önce onun için dualar ettim gün boyu onu düşündüm aradım sordum üstüne titredim annesinden daha çok sevdim kendiside dedi sen gidince artık hayatımda beni soran eden biri olmuyucak dedi ben anlamıyorum sevdi mi sevmedi mi ne istedi benden ne istedide vermedim eski sevgilileri onu siklemeyen sevmeyen insanlardı belkide ona sevgim ağır geldi kaldıramadı bu kadar sevilmeyi ne dir sence problem?
Bazı insanlar birini sevmekten birine bağlanmaktan korkar. Açıkçası psikoloji de okuyormussun. Ben de şu an da kpss ye hazırlanıyorum öğretmenlik bölümünden yeni mezun oldum. Ve malum bizim çalıştığımız konular da bu tür şeyler var biraz olsun da olsun. Birine kayıtsız, saplantılı bağlanan insanlar var. Bu insanlar yakınlık kurmaktan korkarlar veya terk edilme korkusu yaşadıkları için ilişki yaşamak istemezler. Bu sebepten ötürü olabilir diye düşünüyorum.
Veya geçmişte yaşadığı bazı durumlardan ötürü yeni bir ilişki yaşamak istemeyedebilir. Sana içini dökemeyebilir. Bu yüzden kalbini kırmadan olmaz diyor.
Babası onları terketmiş anneside umursamıyor geçmişindede hiç bi kız onu doğru düzgün sevmemiş sence sevgim ağır gelmiş olabilir mi
Kesinlikle gelmiş olabilir çünkü bazı insanlara gereğinden fazla sevgi sıkar. Kaçan kovalanır diye boşuna demiyorlar. İnsanın bence doğasında bu var. Çoğunluk ata erkil bir toplumuz. Bir kızın bir erkek peşinde koşması hem erkek hem de kız cinsiyetine ters. Kaçan kız kovalayan erkek olması genetik bir miras gibi bir şey denilebilir. :)
O yüzden siz bir süre sessizliğinizi koruyun. Belki de bu daha iyi olacaktır bir bakmışsınız i size yazmış
Ama öyle ilişki olmazki sağlıklı bir ilişkide kaçan kovalanır vs vs şeyler olmazki taktikler olsun bunlar sağlıklı bir ilişkide olmaz fazla sevgi nasıl sıkabilirki beni biri namazında dua edicek kadar sevse arşa çıkarırım başımın tacı ederim neyse dediğin gibidir belkide o da anlamıştır sevgimin ona ağır geldiğini
Yani tabii ki de bir ilişki başladıktan sonra kaçma kovalama olmaz. Ben ilişki başlamadan önce dedim onu. Onun haricinde iki taraf da birbirine eşit derecede davranmalı. Hayırlısı olsun sizin açınızdan.
Teşekkür ederim abla cidden bana en çok yardımcı olan sen oldun dediklerini hep düşünüyorum
Rica ederim 🙂🥰
ölü gibiym ne yaşaması
Niçin
ufalıyorum, antrenmanda gücten düşüyorum, kışın hızlı bi şekilde gelmesini bekliyorum yani 3 ayda 10 kilo verdim hiç diyet yapmadan
Sağlık açısından doktora gittiniz mi çünkü 10 kilo fazlaymış
su kaybı, yağ kaybı kış gibi beslenemiyorum o yüzden, bu kış öküz gibi olum zaten yapım böyle lsdfg
iyiyim. Sen nasılsın
Tasarımcıyım, hayat şimdilik keyifli.
Hayat çok kotu 😀
Peyzaj mimarlığı öğrencisiyim.
Mühendisim Ankara'da yaşıyorum sen
Çok şükür.
Bonbok
Lojistik okuyorum
Berbat
Niye peki?
Güzel.