Anneannem hakkında?

Anneannem yaklaşık 3 aydır bizde kalıyor. Sürekli içinde bir şeyler kuruyor her şeyi kafasına takıyor. Mesela yemeğe oturuyoruz. Çocuklara kalsın diyor halbuki biz fazla fazla yiyoruz kendi yemiyor çok ezikmiş gibi duruyor kadıncağız. resmen psikolojik olarak yemeği bile yiyemiyoruz ona bırakmaya çalışıyoruz ve her şeyi çok inceliyor yemek yemeğe utanıyorum onun yanında. Geceleri onla aynı odada yatıyorduk çok kalktığı için sınavımdan dolayı uykumu hiç alamıyodum diğer odaya geçtim hiç kırmadan etmeden sonrada bana diyorki bıktın mı kusura bakma özür dilerim. Yav anneanne olur mu öyle şey diyorum kendimi öyle mahçup hissediyorumki her hareketimde. Yaşlı kadın bişeyde diyemiyorum. Mesela öğlen kendime yemek koyarken onada koyuyorum. Anneme gizli gizli dediğini duydum aman beni düşündüğünden değil kendine koyduğu için diyor. Halbuki aklımdan hiç öyle bir şey düşünmüyorum. Normal bişey söylesem bile direkt kendini savunmaya alıyor yahu anneanne o anlamda demedim diye açıklıyorum sanki ona kızmışım gibi yapıyor. Çok zeki bir kadın ama böyle yapması beni çok üzüyor. Yaşlanınca böyle oluyorlar sanırım
Sizdede böyle olan var mı?
Anneannem hakkında?