Annemle üvey annem?

Arkadaşlar...
Ben reşit olmayıp zorla evlendirilen iki kişinin tek çocuğuyum. Tabi aile zoru ile süren bu evlilik 2,5 yıldan fazla sürmemiş ayrılmışlardı. Annem sevmesine sevmişti babamı fakat babam çiçekçi abla diye aklımda kalan roman uyruklu bir abla ile o zamanlar uzun zaman geçmeden evlendi. Tabi arkasından çocuk da yaptı, anneme tek çocuk veren babam diğer kadından 7 çocuk yapmıştı... annem dul kalamam bahanesi ile de evlendi, 2 kardeşim de oradan oldu, onlarla büyümeme rağmen açıkçası diğer kardeşlerimle de aram kötü değildi, her nekadar anneleri onları doldurup gönderse, karakolluk bile olsalar klasik annemin onlara "sokak çocuğu" dese de bana bi kötülükleri dokunmadı, fakat iki anne arasında ben
Ben ortada kaldım. Düğünleri oldu gidemedim, yiğenlerim doğdu hep annemin baskısı yüzünden rahatça gidemedim. Ne tam onlarla ne tam bunlarla… Annemi üzmek istemiyorum, ama babamın çocukları sonuçta benim kardeşim. Yakın olsam annem kırılıyor, uzak dursam içim sızlıyor. Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız? Hem annemi kırmadan, hem kardeşlerimden kopmadan nasıl bir yol bulabilirim? zor gördüm annemin baskısından. Babam uzun zaman asker, çoğu zaman aramızda değil ve olanları görmüyor benim de ona bunları anlatacak yüzüm yok.
Annemle üvey annem?