Bir tanıdık evli hemşire polis çiftler. Adam kirayı faturaları yarı yarıya ödeyelim demiş kız heralde zoruna gitmiş babasına demiş babası oğlana azar çekmiş kıza da boşan demiş. Yani bu yüzden tartışma boşanma olur mu bilemedim normalde evliler nasıl yapıyor ki acaba? Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle o kızın babasına acil beyin nakli şart. Erkeğe Allah sabır versin. O kayınbaba ölmeden o adam huzur bulmaz zaten boşanır giderler.
İkinci durum evde kocanla ilgili olan şeyler kocanla aranda kalmalı, ne halt yemeye gidip babana yetiştirdin. Allah burada yine erkeğe sabır versin çünkü ağzı gevşek bir karısı var.
Gelelim asıl mevzuya. İster yarı yarıya ister tamamı ödensin farketmez, bu çiftlerin kendi aralarında halledeceği basit şeyler. Bu sebepten boşanacaksa hiç durmasın boş yere adamın başını yakmasın.
Adam niye öyle dedi o zaman diyen varsa da o eşlerin bileceği şey. Konunun öncesini bilmiyoruz çünkü. Herkes kendine göre yontar mevzuyu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onlar evlenmemiş ki bi kere
Evlenince senin param benim param olayi olmasi kadar saçma bisey yok
Arkadaşıyla eve çıkıyor sanki yok ben yemek yaparım ama bulasiga karışmam tipleri ney lea yok ben mutfağa temizliğe karışmam yok ben kiraya faturalara karışmam
Adamın maaşı yetmese ac mi kalacaklar birlikte yoksa biri kendi parasıyla karnını doyurup sen ne halin varsa gor mu diyecek
Hayatlarını birleştirmek için evleniyorlar ama birbirlerinden parayı mı kıskanıp ayırıyorlar
Ömrünü birlestirmissin parayı birleştirmek aklına mi gelmiyor lea
00 Yorumla
+1 yılSorun büyük ama bazı kadınlar veya erkekler para harcamak istemiyor birikim yapmak benim param senin paran diye ayrım yapmakta o evlilik bitmiştir zaten en iyisi ayrılmak bir yatakta yat ama parayı ayrı ayrı harca suçlu kim bilmem
Bazı kadınlar kocasına para benim der vs ama normal olan para harcama şekli bir hesapta toplanır evin gideri ortak hesaptan harcanır kalan birikim olarak kenarda kalır
00 Yorumla
+1 yılBen ve eşim ikimizde çalışıyoruz
Maddi durumumuz iyi çok şükür
Gelirlerimiz de birbirine denk
Faturalı hep eşim öder telefon faturama kadar
Dışarıda yemek yenecekse yine o öder
Ben maaşımla mutfak masraflarını ve eve alınacak diğer şeyleri (temizlik ürünü, kişisel bakim) harcamak için kullanirim
Adamın yaptığı da bana biraz bencilce geldi açıkçası
Belki bir faturayı sen öde diyebilirdi ama hepsi yarı yarıya
Bilemiyorum şimdiki gençlik ile benim aramda 2 3 kuşak var
Düşüncelerimiz aynı olamaz12 Yorumla
Soran+1 yılSenin eş defazla fedakarmis
- +1 yıl
Aynı donemin insanı değiliz
Biraz da o yüzden
Mesela en başta çalışmamı istememisti
Çok üzüldüğümü görünce tamam üzülme çalış dedi
Ama şimdikiler eşimde çalışsın rahat edelim düşüncesinde
Dediğim gibi biraz kuşak farkı olduğu için düşünceler farklı böyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu evlilik degil ki. En son universitede bu kirayi ve faturalari yari yariya paylasma isini ev arkadaşımla yapiyordum çünkü. Bir de polis beyin esitlik anlayisi ev islerinde var mi ona da bakmak lazim.
Hemsire kizimizin ev işi ve cocuk bakma yukunu azaltiyorsa kadindan maddi olarakta esitlik beklemesi hakki. Ama parayi da ver, bana hizmet et, ev islerini sen yap, ben erkegim anlamam, cocuk bakmaktan ne anlarim diyorsa direkt bosanilmasi gereken erkek tipi.
O kadin her seyi kendisi yapacaksa medeni halinin evli ya da bekar yazip yazmasinin ne anlami var?
Tum ev islerinin yuku bendeyse esimden destek gormuyorsam ya boşanırım ya da maddiyat konusunda cok ortakliga girmem. Kirayi, faturalari da ödesin bir zahmet. Koca evi temizlemek, derleyip toparlamak, camasirlari yikamak, tek tek katlayip dolaba yerlestirmek, tek tek ütülemek, cocuklarla ilgilenmek elime yapismiyorsa kirayi faturalari, ev/market alisverisini vs ödeme konusunda da onun eline yapismamali.
Evi ben cekip cevireceksem, cocuklara ben bakacaksam, parayi da ben kazanacaksam, faturalari, kirayi da ben odeyeceksem evdeki erkek ne yapacak? Ne işe yarayacak? Gorevi/sorumlulugu ne? Korkuluk gibi durmak mi?
Bu durumda varliginin olmasina cokta gerek yok. Ha bana giderlerimize ortak ol deyip evdeki iş yukumu fazlasiyla azaltiyorsa sıkıntı yapmam. Biz kadinlar esitlik derken bunlari kastettik. Erkeklere gelinde sirtimiza binin, yükümüzü agirlastirin demedik. Ama bugun boyle sırtımıza biner hale geldiler kadin olarak toplumsal ve biyolojik yuklerimiz yetmiyormus gibi.
31 Yorumla
Soran+1 yılİyide kadın da çalışıyor çocuk flan da yok
+1 yılHerkesin evlilikte benimsediği roller farklidir. Kimisi geleneksel rolleri benimser kimisi modern düşünür.
Bir erkek ben evde birşeye elimi sürmem görevim sadece evi geçindirmek kadından da para beklemiyorum derse bu tutarlı bir görüştür. Aynı şekilde ev içinde ortak sorumluluk almalıyız ekonomik sorumluluk da ortak olmalı derse bu da tutarli bir görüştür.
Polis bey de eğer eşitlikci biriyse eşinden maddi beklentide olması normal. Yok ben evde hem hizmet beklerim hem de para beklerim diyorsa kayınpederden yediği dayağı haketmis.
Daha komiği ise burada kızı eleştiren çoğu erkek ileride kız babası olunca o babanın yaptigini yapar kesin.
14 Yorumla- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence evli çiftlerin kazançları ortak havuzda toplanmalı tüm giderler oradan harcanmalı ayrı gayrı olmamalı ama diyelim ki bunu istemiyorlar o zaman evin tüm giderleri hesap edilip yarı yarıya ödenmeli ki haksızlık olmasın tabi aynı şekilde evin tüm işi de ortak yarı yarıya olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir havuz
Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı. Bence; Evlilik sen ben işi değildir. Evlilik bizdir ve birliktir. Yarım bedenlerin ve gönüllerin tam olmasıdır. Bu yüzden evliliklte olan her şey birliktelik içinde olmalıdır. Yalnız özellikle kadının kendine has harcamalarına eşi müsaitse ysrdımcı olmalıdır vesselam. Bence yani.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Bosanmak icin sebep olabilir mi hakim takdir eder ancak, kari tarafi komikmis. Evleniliyosa eger de her iki taraf da calisiyosa ortak odenir. Yok oyle yapilmayacaksa her iki taraf da maasindan 1000-3000 tl gibi bir pay ayirip faturalarini veya diger giderlerini odeyebilirler. Yani ben bu turk milletini de anlayamiyorum. Kadin da calisiyosa eve neden katkisi olmuyor ahaha acayipler.
00 Yorumla
+1 yılBenim çalıştığım dönemler kim maaşını önce alırsa öncelik olan ödemeler yapılırdı.
Kalan para ile birlikte idare ederdik.
Çok zaman maaşımı kendi başıma yiyip ay sonunda eşimden destek aldığım oldu. Veya ödemeler çok olduğu zaman aylarca maaş kartımın eşimin elinde olduğu oldu.
Biraz güven ile alakalı bu durumlar bence, evlilik ortaklık değil bir bağ kurmaktır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKira sözleşmesini birlikte imzalayıp ev arkadaşı olmak isterlerken yanlışlıkla nikah defterini imzalamışlar galiba çünkü adamın bu dediği bildiğin ev ortaklığı oluyor.
İki tarafta kazancını birleştirir, giderler neyse oradan ödenir ve kendilerine belirli miktarda harçlık alınır, olur biter.
06 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam hayat müşterektir ama şimdiki kadınların çoğu maddi varlığı olmadığı için evli kalıyor linç yesemde örneği çok. Erkek daha bir yaşam sunmak için çabalar kadın hep daha fazlasını ister yok estetik yok konu komşunun mobilyası bilmem nesi der durur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir şeyin muhabbetini yapan biriyle ne kadar süre evli kalınır ki elbet baska yerden patlak verir evlilikte senin benim mi olur birlik olunur biz olunur keseler giderler gelirler bir olur bunu düşünen teklif eden biri ilerde başka sorunlar da çıkartacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan demesi saçma olmuş. Boşanmak için basit bir konu.
Faturaları yarı yarıya ödemek saçma olmuş ama ikisi de çalışıyorsa kira yarı yarıya ödenebilir bence. Bunda abes olacak bir durum yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Bence de boşansınlar. Adamın hayrına. Kıza bakmak zorunda mı? Bu zamanda erkek çalışıyorsa kadın da çalışacak yani. Belki bir engeli vardır, cidddi bir engeli vardır. O durumda bilemem ama sağlam biri ise çalışmalı. Erkeğe yük olmak acayip saçma
20 Yorumla
+1 yılmalum hayat şartlarında ev giderlerinin ortak ödenmesi normal değil mi? yani evlilik çok zor şu şartlarda kiralar çok yüksek her şey aşırı pahalı faturaları maaşın 1/3 ü kadarken tek bir kişiye yüklenilmesi çok zor.
20 YorumlaErkek bakmak zorunda değil.
Çalışıyorsa paylaşacaklar hayatı birde kendi aralarında olan problemi aileye yansıtmak nedir?
Çocuk gibi hareketler bu yüzden küçük kadınlardan uzak durmakta yarar var.229 Yorumla- +1 yıl
Erkek tabi ki eşine bakmak zorunda fakat eşlerin ikisi de çalışıyorsa ortak havuzda maaşlarını birleştirip ortak harcamaları gerekir
- +1 yıl
dinen bile erkek bakmak zorunda
- +1 yıl
ona bakarsak erkeklerinde giyimi dine uygun değil
- +1 yıl
yaptıkları davranışları saymıyorum bile
- +1 yıl
hem beni kapalı olmamam gerçekleri değiştirmiyor dini insandan değil kurandan öğrenip uyguluyorsun
- +1 yıl
e o zaman evlenme zaten sevgili kal daha iyi
- +1 yıl
dine bağlıyım diye bişi demedim ne alaka olanı söyledim
- +1 yıl
yoo bunu kendi söylüyor sen kendi işine bak
- +1 yıl
Kanka mehir dedikleri olay satmak bunların. Takılan altınlar yetmiyo Müslim kültüründe çok severler altını keseyi filan.
Evlenince parayı baştan veriyorsun.
İhtiyacın olduğunda da kiralıyorsun bu kadar basit. Siyah Mercedesle nişanlı bir kızın 10 günlük flört döneminde bana neler yaptığını yazsam şok geçirirsiniz. O yüzden tartışmaya girmiyorum. - +1 yıl
Türkiyede ev işine çocuk bakımına yardım eden erkek bile yok neyden bahsediyon sen
- +1 yıl
hatta dünyada bile yok
- +1 yıl
istatistikler ortada araştır
- +1 yıl
Saçmalık bizzat benim babam evde yemek yapıyo annem de çalışan bir kadındı ikisi de çalıştı ikisi de ev işini birlikte yaptı ayrıca kuzenim de evli karı koca birlikte ev işlerini yapıyorlar dayım da aynı şekilde astsubay ama evde temizlik den yemeğe ne iş varsa yapar yengem de öğretmen senin yaşadığın dünya medeniyet den uzaksa diyecek bir şey yok
- +1 yıl
Evlenme s. et
Şimdilik g-tleri kalkıyo güzelliklerine güvenip, kalitesiz erkeklerde peşinde koşuyo asıl problem bizler 😄 hemcinsimin verdiği havayı geribasıp paypass’ yapıyorlar. Eyvallah kadın emanettir erkeklere filan ama erkeğe boyun eğmeyecek, dik duracak duruşu olacak, güçlü olacak. Çoğu hemcinsimin yaklaşamadığı korktuğu kadın profilidir bu. Ezilmekten korkmak. - +1 yıl
al sana medeniyet kim haklıymış
- +1 yıl
sizin harbiden aklınız çalışmıyor
- +1 yıl
git iş ortağı bul o zaman
- +1 yıl
evlilikte senin benim parası olmaz eve harcamayıp başka neye harcıycak
- +1 yıl
bir ilişkide para konusu geçiyorsa orada bişiler yoktur ya da bitmiştir
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşardım yüksek ihtimal. Gider kendi evimin faturasını kirasını öderdim. Hakaret gibi olmuş ortak paylaşımdan ziyade. Kirayı ben ödeyeyim faturaları sen öde dese okey. Ama yarı yarıya her şey bölüncek ne demek? reziillik.
01 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi eşit böleceksek ev işlerini çocuk bakımı vs eşit dağılmalı. Evlilikte ev+çocuk bakımı kadın üzerinde ağırlıklı ki çalışan kadın da olsa yük yine onda beyefendi ne yapıyor? veya yapacak? Dünyayı bilemem ama erkeklerin beyni düz.
+1 yılYav ne kadar saçma sonuçta hayatı paylasyisunuz. Ne var lirayı sen öde o da başka şeyi ödesin. Allah'ım adam in ki tam mallık. Yani hepsini ben ödesem nolur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte her şey ortak olmalı öyle fatura için hemen boşan diyecekse işleri var ayrıca her masrafı erkek niye karşılasın kadında calışıyorsa ona göre katkıda bulunsun
00 Yorumla Evet doğru demiş her şeyi ortak ödemeleri daha mantıklı hor şoyo orkok odomoso lozom gibi bir şey dememiştir umarım babası ajsdsaksajk
02 Yorumla
Soran+1 yılKızımın parasından uzak dur demis
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim kirayı ödüyor ben faturaları. Her şeyi yarı yarıya ödemek yorar insanı biri bi ödemeyi biri bi ödemeyi almalı bence, ama zora gidecek bi şey yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılevli insanlar giderleri birlikte karşılamalı, ne demek ödemiyorum? adam boşasın bence hayatının hatasını yapmış.
10 Yorumla
+1 yılBunlar hayat ortağı değil ticaret ortağı olmuşlar o evlilikten hayır gelmez hemen boşanmaları hayırlı olur
10 Yorumla
+1 yılbence maaşları birleştirip bütçe ayarlanır kalan da ihtiyaç durumuna göre paylaşılır, böyle mantıklı gibigeliyo
00 Yorumla
+1 yıldönemin erkeğine bak. 😂 Evlenmeyin şunlarla. kadının erkekten tek beklentisi erkeğin sahip çıkması. onu da yapamyorsa ne diye evlenyorsunz.
00 Yorumla
+1 yılGünümüzde hayat müşterektir. Doğru bir düşünce ve olması gerekende bu. Kalan paralarında biriktirilmesi ve ortak yatırım yapılması lazım.
00 Yorumla
+1 yılBana ortak ödeyelim diyecek insanı ben de boşarım. Kirayı, faturaları, market alışverişini kendi maaşıyla ödesin geri kalanını ben hallederim.
00 Yorumla
+1 yılOrtak bir kasa olmalı kira faturalar ödendikten sonra kalan para paylaşılabilir. Konuşarak çözülecek konular
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ben deyil biz demektir, evlilikte maaşlar birleşir evin giderleri ortak gelirden karşılanır, aksini düşünene egoistlik, bencillik derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalık bu, sen ben mi var? Ya hesap ortak olup oradan harcama olmalı, ya da kira ve faturalar diye paylaşilabilir ama bu şekilde olmaz...
00 Yorumla
+1 yılNormal değil. Evlilik mi yapıyoruz iş anlaşması mı?
10 Yorumla
+1 yılSenin benim olmaz evlilikte, düşünce şekli bizim olmalı artık. Böyle şeyler dile getirilmemeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam tabiki haklı, bide pisliğe bak zoruma gitmiş diyor
İkisi de ortak ödemek zorunda tek biri ödemek zorunda değil herşeyi ödenmiyorsa gitsin tek başına yaşasın kadın00 Yorumla
+1 yılzaten öyle olması gerekiyo evin masraflarını beraber üstlenmeyeceklerse niye evlenmişler
00 Yorumla
+1 yılKadın full kendi aldığı maaşı kendine harcadığı için demiş olabilir olayı bilmek lazım
00 YorumlaAh günümüz erkeklerinin düştüğü seviyeye bak 😂
00 Yorumla
+1 yılEkonomiyi bireysel harcamalar dışında birleştirmekte mahsur yok
00 YorumlaYarı yarıya ne demek ya para zaten ortak olur tek bir bütçe çıkarırsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz ekonomik şartlarında masrafları bölüşmek gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılevlilikte para ortaktır adamda var bişi demek ki boşanmak istemekte haklı kadın
00 Yorumlaİnşallah karımdan para kira parasına ortak olması için para isteyecek duruma gelmem
00 YorumlaKendine sahip mi almış adam anlamadım ki niye tek başına ödesin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik mi ortaklık mi belli değil. Kim önce maaşı alırsa parası varsa o öder. Sonra bir şekilde maaşlara göre giderler karşılanır.
00 Yorumla
+1 yılEğer iki kişi de çalışıyorsa ki bu ekonomik durumda bence iki kişinin de çalışması gerekiyor adam çok iyi maaş almıyorsa para ortak eve konur o paradan ayarlanır para meselesini bu hale getirmek saçma bence
00 Yorumla
+1 yılAyn bencede yarı yarıya ödemeleri saçma olmuş kız ödesin. Her masrafı erkeğe yükleyemezler sonuçta bi aile kurmuşlar ve ne olursa olsun beraber yapmalılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence olması gereken o evin masrafla çocuklar felan hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemur evlikleri öyle oluyor zaten mantık evliliği yani
00 Yorumla
+1 yılBana fazla evrupai geldi, boşanma doğru bir karar olurdu bence.
00 Yorumla
+1 yılOha onadil bir yasamya bizimkine söylesem beni evden kovar 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılNormal neden olmasın ıyı gunde kotu gunde sende calısıyo san olur
00 Yorumla
+1 yılEvet bu mesleği yapanoar genelde paralarıni birbirinden ayririr
00 Yorumla
+1 yılBunu söz konusu yapmak çok saçma. Bu evlilik değil ev arkadaşlığı.
00 YorumlaEve giren para ortak senin benim parası olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın maaşını erkeğe vermek zorunda degil onun kendi karakterine kalmış eğer Müslüman larsa erkek kadına bakmakla yükümlü
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi de kız da çalışıyor hemşire
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya kızın karakterine kalmış destek oluyum ortak oluyum diye hareketde edebilir vermeyedebilir vermezse de hakkı şahsen ben ortak ödeme tarafındayım ama istesem vermeyebilirim
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOrtak bütçe olmalıdır.
00 Yorumla
+1 yılOrtak bir hayat paylaşıyorlar olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal orta altı maaşlı çalışanlarsa normal
00 Yorumla
+1 yılBence en güzeli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya baska ne olacakti ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çok saçma bir boşanma sebebi
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaKimin o an neye gücü yetiyorsa öyle olmalı bence.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. çok kötü mesele ya
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026