Kendinizi yalnız, dışlanmış hissettiğinizde neler yapar nasıl kafanızı dağıtırsınız?

• Ben okulda ve ailede kendimi çok dışlanmış hissediyorum kuzenlerimden uzak bi şehirdeyim küçükken çok az gidebilirdim 2 kuzenim iyiydi ama bir tanesi bizim şehre geldiğinde hiç uğramazdı yanıma hep zengin kuzenine giderdi o iki kuzenimi de hiç sevmezdi şimdi o baba tarafındaki kuzenleriyle de benim diğer kuzenlerimle de samimi birtek sosyal medya hesabında ben yokum anneme istek atmış diğerleri de aynı şekilde ben uzaktayım ve hep böyleler ben istek atmadım küçükken attığımda reddetmişti zaten okulda da öyle oluyor yazın gönüllü staj yaptım ve çoğu zaman çağırmadılar bile herkes sessiz bir insan olduğumu söylüyor sanırım o yüzden sevilmiyorum annemde hep keşke şöyle bi kızım olsaydı diye başkalarıyla kıyaslıyor ama benim elimden bişey gelmiyor artık tek isteğim kafaya takmamak umursamaz insanlara çok özeniyorum bu işin sırrı ne nasıl takmam kafaya? (dalga geçmeyin)
Kendinizi yalnız, dışlanmış hissettiğinizde neler yapar nasıl kafanızı dağıtırsınız?