Hic kimseyi ve hiç bir eşyayı sevmedim.. inşallah ölürken senle birlikte gömülüruz. Sicak bir kadin teniyle olmek cok güzel olurdu amin. allahim izin ver ben ölünce bu kizi da canli canli benle gomsunler. Hinduizm de oluyor bizde de olsun yarabbbim amin..
Muhabbete bak. Anam öldü merak etmedi hic. Babam bir gun nasılsın demedi kardeslerimde bir kere acmisin demedi. Sulalem bir kere nasilsin demedi... Sen mi merak ettin. Delimisin ucubeyim ben. Hiç te degilim ama öyle gör
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bilgisayarım ile
Supermis
teşekkürler
Rica ederim
Hic kimseyi ve hiç bir eşyayı sevmedim.. inşallah ölürken senle birlikte gömülüruz. Sicak bir kadin teniyle olmek cok güzel olurdu amin. allahim izin ver ben ölünce bu kizi da canli canli benle gomsunler. Hinduizm de oluyor bizde de olsun yarabbbim amin..
Bedduamiydi şimdi bu
olur mu kiz. Benle gelcen cennete. İki bilet bende var zaten, seni de kurtarıcam. Kiyagimi unutma
Vip olsu ama.
Sana en güzel yerinden ayarladim bebiş
Ya yol arkadasim ki*mmmm
Giderken tanışırız. Supraz olur. Daha ne. Bebiş
Merak ettim.
Muhabbete bak. Anam öldü merak etmedi hic. Babam bir gun nasılsın demedi kardeslerimde bir kere acmisin demedi. Sulalem bir kere nasilsin demedi... Sen mi merak ettin. Delimisin ucubeyim ben. Hiç te degilim ama öyle gör
İyimisin sen?
İyi degilim. boş ver beni. İki şaka takılalalim. Sende gül bende güleyim di derdim
Garipsin, ne diyeyim
Selam de mesela ben insan yemedim hic
Selam
Selam prenses nasilsiniz.🤣🤣
İyiyim teşekkürler, siz
Off çok fena girdim dimi. Simdi sen bana asik oldun.🤣🤣🤣🤣🤣 Ergen sakasiydi
Popo abayi yaktimm
Pardon ya ooooo yazmistim
Cok iyiydi. Senden fazla var mı alabilirmiyim
Maalesef
Yuh yani illaki seni mi alcam. Banane sen cok kilolusun , ve sen sarışınsin ben esmer seviyorum
Hmmmmmmm?
Haklısın , bende sarışın sevmiyorum zaten.
Bay bay bebegim
Deme öyle, ozlerim seni.🤣
Ben hiç böyle bir şey düşünmedim ama çok sevdiğim birinin bana hediye ettiği mavi baykuşlu bir kupam var. O kupayla gömülmek isterdim.
Öldükten sonra pek biseyle gömülmek istemem hatta beni gömüp gömmemeleri de önemli değil
Bu dünyadan ne götüreyim mezara..
Ne ten kalacak baki ne de kefen o çukurda
Bı eşya götürmek istemem.
Öldüğümde bı tören ritüel merasimi falan da istemem
Nasip olursa (yanmazsak, toprak altında kalmazsak ya da denizde..) götürebileceğimiz şey bir kefenimiz bir de amellerimiz..
Çantamla beraber gömsünler.
Ne var ki cantanda?
Kimse ne olduğunu bilmiyor ve herkes çok merak ediyor.
Sürekli nereye gidersem onu da götürüyorum ben o yüzden mezara da benimle gelsin isterdim.
Günah değil ise Kendi Kur 'anım ile
muslumansan bu tur sacmaliklarla ugrasmaman gerek
Üryan geldim yine üryan giderim
Telefon. Mezarda sikilirim
Çırılçıplak
Sende mi
Hayir
Kefen herkese nasip olmıyor
Haklısın valla
Eşinle gömülmesini istese kabul edermiydin
Bir eşim yok. Olunca bakariz
Sevdigin biriylr
Çocuklarım diyeceğim ama onları götürmek istemem. Seccade , Kur'an'ı Kerim', telefonum.
Tanımadıgın bir erkekle gömülür müsün
Ahh hayiirrrr
Ne fark ederki
Telefon
Telefonumla 😄✋
Telefonum