Kadın cinayeti işleyen, çocuklara el kaldıran, hayvanları katleden her türlü eziyeti yapan insanları yok etmek istiyor. Bu hisleri mezara koymak istiyorum. Her şeyin fazlası zarar biliyorsunuz bazen haberleri görünce içim çok kötü oluyor dayanılır gibi değil. 😔
Nedendir bilmem aynı dertlerden muzdaribiz. Üstüne bir de beton atsak mı ne, olası içimizde ölenlerin kabir ziyaretlerinde bir daha yer almasınlar, dile gelmesinler diye..
Merhamet değerli şey hatun. Gömme onu bir yerlere Sadece doğru kişiye merhamet edebilme feraseti edinmeliyiz. Ata ot, ite et verilir. Çoğumuz bunu ayıramıyoruz. Ata et veriyoruz neden yemiyor diyoruz. ite ot atıyoruz yemeyince de nankör etiketi basıyoruz. Halbuki yanlış varlıklara yanlış değerleri veriyoruz. Skıntımız tam olarak bu aslında Değilse merhamet değerli şey. Merhametin olmadığı bir dünyada yaşanır mı hiç... Soruna da cevar vereyim. İyi niyetimı gömmek.. Üstüne de C50 beton basmak isterdim :(
Bazen kendimi hiç sevmiyorum çünkü gereksiz yere kıskançlık krizine girdiğim fesatlık düşündüğüm güvensizlik yaptığım zamanlar oluyor bu nedenle de bu kalbimdeki pis ve kötü düşünceleri atmak isterdim. Gömmek isterdim.
En çok Iyi niyetimi çunku iyi insan yok Merhametimi cunku Acima duygusu olmayanlara kullanmisim cokSabrim o kalsin arada lazim oluyo😁 Aceleciligim, tezcanliligim, bir bekle olmuyosa hemen , hayir var dmi yok olcak diye diretince goruyoz kac bucak🙈