Tamamda yoksulluktan herkesin psikolojisi bozuk zaten. Almanyada Amerika'da kanada da ekonomik sıkıntı yok refah var gelir adaletsizliği yok. Şu an tr de çoğu insan standartin altında yaşıyor hal böyle olunca da insanların gözü aç, karnı aç bu da psikolojik sıkıntılar yaratıyor. Ondan sonrada tacizler, hırsızlıklar, dolandırıcılıklar, fuhuş, sanal showlar çoğalıyor. Bununda tek sebebi biraz rahat yaşama hırsı, isteği. Avrupada sınıf ayrımı diye bişey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır karaktere göre davranırım hep
Sonuna kadar doğru mesele de burada bu millet kendini düzletmedikçe hiç bir şey düzelmeyecek
Önce bir ekonomiyi düzeltebilseler çoğu şey düzelecek gibi ama hiç hareket yok
Meselemiz ekonomi değil ekonomi düzelse de bunlar düzelmeyecek aksine dahada ilerleyecek önce bunlar düzelecek milleten adam insanlıktan çıktı
Tamamda yoksulluktan herkesin psikolojisi bozuk zaten. Almanyada Amerika'da kanada da ekonomik sıkıntı yok refah var gelir adaletsizliği yok. Şu an tr de çoğu insan standartin altında yaşıyor hal böyle olunca da insanların gözü aç, karnı aç bu da psikolojik sıkıntılar yaratıyor. Ondan sonrada tacizler, hırsızlıklar, dolandırıcılıklar, fuhuş, sanal showlar çoğalıyor. Bununda tek sebebi biraz rahat yaşama hırsı, isteği. Avrupada sınıf ayrımı diye bişey yok
İnsanlık cepteki paraya bakmıyor
Artık insanlar buna bakıyor ama
Bakanı vardır tabiki ama ben kendime göre yorum yaptım
Kendin böyleysen tanışalım insan gibi
İnsan tanımaktan çok yıprandım desem
Vallahi bende. Artik kime nasıl davranicam bilmiyorum desem. İyi davranıyorum olmuyo kötü davraniyorum geçici takilmalik şeyler oluyo
Yıprandım deyip mesaj kutunun açık olması. d
Mesaj kutum açık diye birileri ile konuşuyor mu oluyorum?
Bilmiyorum üzdün beni 🥺
Niye
Farklısın sanmistim
Diğer kızlar ile aynı kefeye koyuyorsan yanılıyorsun ama bir şey ispatlama zorunluluğum da yok ben kendimi biliyorum o yeter
En iyisi kendinden çok eminsen ne güzel
Nerelisin
Dünyalı 😄
Şu espriye kadar her şey güzeldi 😂
Kendimden bahsetmeyi sevmiyorum cevap ondan
Eee neyden bahsedicez. d
İnsanlar ile konuşmayı seven biri değilim. Uzak olmayı tercih ediyorum
Herşeyin ilki vardır ama 🙂
Bende çok soğudum, sıkıyor bazı şeyler ama denemeye değmez mi
Çok denedim aynı tip insanları kendime çekip duruyorum yorulmaya zamandan olmaya gerek var mı
Bilemezsin çok başka sonuçlar da olabilir enerjiyle alakalı ve niyetlerle
Sürekli daimi bir iletişim de olabilir bilemezsin
Olmayadabilir değil mi😀
Denemeden bilemeyiz. Amac sadece cinsellik olmazsa sonuç çok farklı olabilir bence 🙂daha uzun vadeli
Enerjim yok ki benden enerji al 😀
Yoo şu an bile çok tadındasın 🙂ne çok cıvık vıcık ne çok soğuk nevale
Ben kendimle gerçekten mutluyum konuşmak istediğin için yine de teşekkür ederim 🙂
Artık çok geç yazdım bakar mısın lütfen ☺️ yani yazmadım aslında direkt ses attım
Hayır
Sen peki?
Genelde yapmam, davranışlar üslup daha önemli benim için
Hayır yapmam
Asla