Işede o gidiyo evde yemeği de o yapıyor mesela liste oluşturuyorum ona hiç ses etmeden yapıyo bu kötü mü çevremdeki insanlar kocana çok yazık diyorlar da
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu mutlu ettiğin sürece, o mutluysa hiç problem değil. Ama mutlaka ona bıkmayacağı memnun olacağı huzur bulacağı bir ortam yaratmalısın ve minnetini hissettirmelisin senin için çok rahatlatıcı oluyordur bu yaptıkları. Ama verdiğiniz sevgi ve tatminlikle gayet normal
012 Yorumla- +1 yıl
Sevgi ve tatminlik?
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer evet nedir anlamadığınız? Sevgisini de verecek şefkatle eğlenerek, gerektiği yerde ihtiyaçları konusunda da mutlu ettiği sürece evliliğin amacı nedir ki? ikisi ayrı olaylar ama ikisi de eksiksiz olmalı
- +1 yıl
Sevgi ve tatminlik verebiliyor mu ki
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer nerden bileyim soruda belirtmemiş, ancak bunları kabul edip severek yapan adam demekki mutludur enerjiktir evliliği yolundadır.
- +1 yıl
İyi bir evlilik mi sence bu? Kadın çalışmıyorsa eğer kraliçe gibi yaşıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer bütün ayrıntıları vermemiş bilemeyiz belki temizliğini o yapıyor adam yemek yapmayı seviyor, zaten çalışmak da hayatın bir parçası alışkındır adam, ben aşırı bir durum göremiyorum. İleride çocuk gibi bir durumları olur mesela kadın orada bütün yükü çekiyor, bulantısından ağrısına acısına sancısına. Ama bu doğal bir süreç orada mesela oh adam krallar gibi çocuk yapıyor mu dicez, halinden memnunsa herkes sorun yoktur. Dışarıdan yorum yapıp yazık vs demeye gerek yok sen gel benimle evlen istediğim kadar söyleneyim yapmazsın anlaşılan, bu adam yapıyorsa vardır bi bildiği
- +1 yıl
Bu arada bende bu adam gibiyim fakat yapamadığım bazı şeyler olabilir. Ev işlerini ve itaat etmeyi severim. Değerimi bilen birisi olsa keşke çok rahat eder. Iyiliği suistimal etmeyecek birisi ve bana uygun biri ama bulamiyorum maalesef. Bu adamdan daha da çok şeyi yapmak isteyebilirim. Onun mutlu ve rahat olması bana da mutluluk ve zevk verir.
- +1 yıl
Bir şey demedin
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer aynen bu mantık işte daha nolsum
- +1 yıl
Güzel mi sence bu dediklerim ciddi anlamda? Böyle mi isterdin sende?
Cevap sahibi+1 yıl@EricaFeuer yani özgüvensiz ise benim hoşuma gitmez ama böyle yüklerimi alacak huzurlu hissedeceğim bi insan neden olmasın
- +1 yıl
Bu konularla özgüven arası nasıl bir ilişki var?
En İyi Cevaplar
Adam bir anda seni bırakınca yüz ifaden ne olur merak ediyorum. Adama yazık resmen köle gibi kullanıyorsunuz. Yazıklar olsun, yüzünüze bile tükürülmeye değmezsiniz. Evlilik birlik demektir, şöyle bir tekrar bakın ne olduğunu tekrar bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenide hem hizmetçi hemde köle olarak kullanıyor. Hata yaptığım da ceza veriyor. En küçük cezası kulağımı çekip tokat atması bazen de kendisi kahve içerken tek ayak ta bekle diyor. Ve ben bundan hoşlanıyorum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik zaten ortakliktir. Ben sorun göremedim. Benimde eşim evde bircok seyi yapar. Benden daha iyi yapar hatta. Toplum olarak erkeklerin ev işleri yapmasini garipsememek lazim. Bazilari da seviyor. Yemek yapmayi seveni de var mesela. Sevmese yapmazlar eşinde öyle. Calisiyor musun bilmiyorum ama calismiyorsan ve buna ragmen yapiyorsa hem seni seviyor hemde bu isleri yapmayi seviyor bence.
Bu isleri cinsiyetlestirmeyi toplum olarak birakmamiz gerek. Biz ikimizde çalışıyoruz eşimle. Hatta eşim benden daha cok evde. Ikimizde ogretmeniz. Ben sinif öğretmeniyim. Eşim ingilizce. Mesela bu 1. dönem eşimin salı ve cuma gunleri dersi boş yani evde. O günler eşim yemegi falan hazırlıyor akşama. Ortaligi topluyor süpürüyor sagolsun.
Bazen haftasonu bile evde olmayabiliyorum. Okul gezisi oluyor, bazen kurs yaparsam kurs oluyor. Sinav gorevi oluyor. Bu durumlarda birbirimizi idare ediyoruz, etmeliyiz de. Erkekler kadin olmadiginda kendi basinin caresine bakmali her turlu.
Dedigim gibi bazen haftasonu bile evde olmadigim oluyor. Esim hem kendini idare etmeli Şu an cocuk yok ama oldugunda onlara da bakmali. Her zaman yanlarinda olamam. Boyle olmasa zaten boşanirdim. Hem işe hem evde calismak zor. Kadinlar olarak robotta degiliz. Ev isinin, yemek yapmanin kadini erkegi de yok. Ozellikle calisan kadinda, erkek kosede oturuyorsa ben o erkegin kocaligini/eşligini sorgularım.
Erkekler boyle yasamsal faaliyetlerini kadina birakmamali. Kimin önce gidecegi belli degil. Anne olarakta cocuklarin yaninda ne kadar olabilecegimiz belli degil. O yuzden erkeklerde ev isleri ve yemek konusunda hem kendilerini hemde çocukları idare edecek durumda olmalı. Cocuk bakmaktan falanda anlamalılar. Hayat ortakligi diyorsak bu bunu gerektirir. Diger turlu ev hanimi olan eşe de erkek yardim ediyorsa bu cok daha özel. Demek ki gercekten deger veriyor. Bunu suistimal etmemek gerek.
11 Yorumla
Soran+1 yılOf sus çok boş yaptın
+1 yıl" Yanlış davranıyorsun ev işlerini kendinin yapmalısın bırak milletin ne dediğini ben kendime yakıştırmam her şeyi eşim yapcak işe, işten sonra evdeki işlere benim içim el vermez o benim eşim yardımcısı olurum sana da tavsiyem hizmetçi olarak kullanmayı bırak sevdigin hayatına aldığın insana zulm etme düşmana zülmet. "
00 Yorumla
+1 yılYok canım sende ne kötüsü daha fazlasını yap 🤦🏻♀️ evlilikler ilişkiler iki kişiliktir karşıdaki insandan ne istiyorsunuz anlamıyorum bu arada gerçekten yazık kocana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah bel. anızı versin sizin gibilerin bende de var bitane az kaldı ama bi gün si. tir edip yollayacağım iyi niyeti kötüye kullanıyorsunuz sizin gibiler Allah niye melek gibi kadınlara eş nasip etmiyor da sizin gibi lanet huylulara koca veriyor
10 YorumlaHer şeyin gayet farkındasın fırın küreğini ağzıma ağzıma yapıştır da kendime geleyim diyorsun resmen.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılOrtaklaşa yapılmalı bence bu tarz şeyler. Başka türlüsü en basit tabiriyle terbiyesizliktir bana göre.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat et adam senden sıkılmasın yapıyorsa sana değer verdiği için yapıyordur sen onu hizmetçi olarak görebilirsin ama
00 Yorumla
+1 yılOna saygı duymuyorsun. Saygı duymadığın için de kullanıyorsun. Muhtemelen onu erkek olarakta görmüyorsun aldatma ihtimalin fazla.
00 YorumlaBaskın karaktersib iyi kocaya denk gelmişsin benim gibi daha baskın olsaydı işin baya zor olurdu 😇
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha baskın olamazsın
+1 yılGece performansı düşük olur , yetmez sana. çok yorma adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo fişek gibi
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Maymun gözünü açınca gelen pişmanlık hissi...
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle valla aga
+1 yılKocan ve sen memnunsanız sorun yok bence yardımlaşmak iyidir
10 YorumlaEşinden fazla bahsetme kadınlar sahip olmaya çalışır.
10 YorumlaHer kızın hayali böyle koca bulmak sende ye iç eğlenmene bak 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal..
O kocan olacak adam daha fazlasını hak ediyor.
Canına oku.10 Yorumla
+1 yılKocaya bak cam demle. Yanina geliyorum sohbet ederiz banada atistirmalik hazirlasin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapıyorsun helal sana
Hep erkekler mi yapıcak birazda onlar yapsınlar 🥳00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Evet çok kötü hemde. eşinin yükünü azalt biraz yardımcı ol sende her şeyi ona bırakma
00 Yorumlabir süre sonra o adamdan sklırsın öyle koca olmaz cünkü
00 Yorumla
+1 yılDeli kanlı adam ev işimi yaparmış nasıl kocan varmış kılıbığın önde gideni
00 YorumlaCalismiyorsan mecburi senin yapman gerek zaim olmana luzum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap tatlım sonuna kadar arkadandayim. bak ben herseyimi feda ettim kariyerimi ailemi bıraktım uzaklara geldm ama evde hizmetçi gibiyim.7,24 koşturmaca. veee ama o çalışıyor ah
034 Yorumla- +1 yıl
Oo çalışıyorsa sen evdeysen kim yapacak mk heralde sen yapacaksın. Evinin işini yapmayı hizmetçilik olarak gören bi andavalsın
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk oda evden çalışıyor neyin kafasi. sanki taş taşıyor. bir bardak alıp makineye koycak cokta zor degil
- +1 yıl
Ya bırakın bu işleri hadi, sizi bilmesek haftanın 7 günü evi dip köşe temizliyosunuz zanneder mk. Kimi görsem çok titizim haftanın 7 günü dip köşe temizlik yapıyorum diyo ama hepsi palavra yalandan üstünden bi temizlik yapıyosunuz bunu da dünyanın en zor şeyi gibi el işinde çalışmaktan daha zor diye gösteriyorsunuz. Sanki sabah 8 de temizliğe. baslayip akşam 6 ya durmadan temizlik yapıyosunuz mk geçin bu işleri, madem okudun git çalış ozaman? Ama kesin kocan izin vermiyodur demi hep öyle olur 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk izin vermiyor degil saf 2 çocuğum var daha küçük onlarla mesgulum gün boyu. haliyle hayat kalmıyor. rolleri degissek oyle sessiz sakin bir yerde saatlerce çalışırm. sakinlik icin tuvalete kaçıyoruz be ne anlarsin sen
- +1 yıl
Ee evlilik böyle bişey erkek eve bakar kadın çocuklara ev işlerine. Kendi çocuğuna evine bakmak zor geliyosa ozaman evlenmeyecektin bu kdr basit
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk benim çocuğum onun amcaoğlu mu sacmalama istersen boş yapıyorsun. karisini hos ettigin kadardr erkeklik bu net
- +1 yıl
Ona bakarsan kocasını memnun ettiği kadardır kadınlıkta? Bu da net olan bişey
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk memnun zaten olmasa çarpılır yani. hem sana ne neden yorumuma musallat oldun. git normal yap yorumunu cekil
- +1 yıl
Aynen kesin memnundur sen burada sallayıp duruyosun ama bide kocana sorsak kim bilir oda neler söyler boşversene 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk aynen karşim tam doz saplığa devam
- +1 yıl
Sende tam gaz davarlığa devam bulaşık makinesi seni 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk sus lan g. ö. t lalesi
- +1 yıl
Kess s.. kimin antifrizi 😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk tipini s. kmişler kanka
- +1 yıl
Benim tipimi s.. seler ne olur seni direk s.. kmişler ahaha 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk evliyim m. al ondan😂😂😂
- +1 yıl
Ahaha olsun sonuçta s.. kmişler ama 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk sen bakir olarak kaldığın icin anormal geliyor 🤪
- +1 yıl
Nerden biliyosun altıma mi yattın 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk yatsam bakir demezdm en. besil
- +1 yıl
Kafana göre tahmin yürüttüğüne göre yatıyosun demek ki s.. k kafalı byinsiz 😂 ezbere konuşosun mankafaa
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk tipini si. kmisler haberin yok yamukcell
- +1 yıl
Senin gibi g. tümü * ya ahaha folloş yalama seni 😂😂
- +1 yıl
Senin gibi g. tumü s.. kmediler ya ahaha folloş yalama seni 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk ne yapsinlar kuru g. tunu senin zaten iyh
- +1 yıl
Benim g. tüm seninkinden güzeldir mk eminim buna ahaha. Senin ki eminim yayık ayranı gibi yayılmıştır 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk umarim kanka. neyse biraz keyfim kaçık bir araya yine atasiriz
- +1 yıl
Ahaha noldu eşinle mi tartıştın? 😀
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk aynen
- +1 yıl
Ahah tahmin ettim zaten neden peki?
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk pisliğin teki işte salla. Çocuklar var diye varım yoksa durmam
- +1 yıl
Konu ne gerçekten merak ettim yanlış anlamazsan anlatsana bana mesaj dan. Ciddiyim sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@AFiliYlnzlk salla
- +1 yıl
Ya merak ettik dedik işte sende ne cins biseysin tamam
- Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılYakında adliye koridorunda ağlamaya başlarsın soru fake değilse..
00 Yorumla
+1 yılTuhaf değil kötü bir şey bu. Ne varsa ortak yapılmalı evlilikte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇevredekileri ilgilendirmez, eşin zaten istemese yapmaz, sana yardım etmesi iyi ama sürekli her işi de ona yaptırma, beraber yapın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne... Halt ediyorsun peki tam olarak? Hadi sen çalışsan o yapsa işleri anlarım da
10 Yorumla
+1 yılO adam bu durumun farkına vardığında seni terk edecek. İyiliği suistimal ediyorsun. Bir de yüzün kızarmadan eşini hizmetçi gibi kullanmanın tuhaf olup olmadığını mı soruyorsun? Pes...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen sevmiyorsun kocani ama nedense hep böyleleri yaranıyor
10 Yorumla
+1 yılBenim eşim olsan, nazik dilde 5-6 kere uyarırdım baktım düzelmiyorsun evde sabah progralarınk izlerken eve bir postacı gelirdi boşanma talebi adı altında gerekli prosedürleri uygulardım ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok knk devam et zaten senin gibiler el üstünde tutuluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha çok iyii ama senden yatakta iyi şeyler bekliyordur jdj her istediğinde kabul etmeni falan
042 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılNe demek ne alaka gayet de alakası var evliler se k s yapmaz mı yapar
Cevap sahibi+1 yılÖnemli bişey cinsellik
Cevap sahibi+1 yılBazıları mutfakta iyi olma umrumda değil seni istiyorum falan diyolarmış 🙂
- +1 yıl
Tamam da her seferinde kabul etmeni ister ne alaka? Bu kadın zaten domine ediyordur adamı soru trol değilse.
Cevap sahibi+1 yılAma belkide cinsellikte öyle değildir. Bi insan sürekli dominant olmaktan sıkılır bence. Cinsellik çok ayrı bi dünya her kadın yatakta domine edilmekten hoşlanır.
Cevap sahibi+1 yılSürekli değil ama tabiki değişir o o kadarını bilemem djj
- +1 yıl
Sende bu şekilde mi olmak istersin?
Cevap sahibi+1 yılEvet güzel jfjfj canım istediği zaman ona kontrolü vermek
- +1 yıl
Kontrolü ona neden veresin ki?
Cevap sahibi+1 yılDeğişiklik iyidir bide diyorum ya yatakta hep dominant olmak sıkıcı olur
- +1 yıl
Sen normalde dominant mısın?
Cevap sahibi+1 yılBilmem ki bilmiyorum ama öyle hissediyorum
- +1 yıl
Eşin sana masaj yapsa oje sürse ayaklarını yıkasa saçını bakımını yapsa falan hoşuna gider mi?
Cevap sahibi+1 yılEvetttttt
Cevap sahibi+1 yılAyy çok güzellllk
Cevap sahibi+1 yılYa niye dedin evlenesim geldi skkfkg
- +1 yıl
Bende bunları seviyorum da seven birini bulamıyorum.
- +1 yıl
Dominantsın bence sen.
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı mısın kdkdkdk
Cevap sahibi+1 yılBende bulamıyodum sen itaatkar çıktın sjfjkf
- +1 yıl
Bilmem. Evet öyleyim.
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşın varmış neyse
- +1 yıl
Hayır yok. O soru trol.
Cevap sahibi+1 yılBekar mısın yani bide evli çıkma da djfj
- +1 yıl
Oje konusu hakkında bilgilenebilmek için sordum.
Cevap sahibi+1 yılDoğru söyle bak
- +1 yıl
Evet 20 yaşındayım.
Cevap sahibi+1 yılEvlisin o zaman
Cevap sahibi+1 yılHe iyi
- +1 yıl
Yemin mi edeyim?
- +1 yıl
Evli değilim. Bekar 20 yaşındayım. 20 yaşında evli mi olacağım?
Cevap sahibi+1 yılBen seninle yazışmıştım. Beni kandırmışsın
- +1 yıl
Kimsin ki?
Cevap sahibi+1 yılEvliyim diyodun hatta işte beraber olamadık diyodun
- +1 yıl
Ne demişim? Trol soru soruyorum. Cevapları merak ettiğim için.
Cevap sahibi+1 yılMesajda da devam ettirmiştin evliyim falan diye.
- +1 yıl
Demişimdir ama değilim. Hayali Bir şey söyledim. İleride evlenirsem öyle olacağımı düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılGerek yok bence resmen kandırmışsın beni şaka gibi
Cevap sahibi+1 yılNeyse tamam yazdım bak
- +1 yıl
Olabilirim. Gerekiyordu çünkü anlamak için.
- +1 yıl
Bende dominant kadın bulamadım hiç valla geneli itaatkar hep :)
+1 yılDemek ki köle olmayı seviyor 😂kuki bulmuşsun kendine
00 Yorumlaİkiniz de çalışıyorsanız bu tür şeyler ortak yapılmalı aksi bir durum varsa bence çalışmayan daha çok üstlenmeli.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam sen şimdiye çoktan delik deşik olmuştun 😉
00 Yorumla
+1 yılBeceremedigi için böyle yapıyon iyi becerse yapmassin😊
00 Yorumla
+1 yılNe güzel arada ıslak mamada aliyo musun aşkım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen o kocanın yerinde olsam seni sabaha boşardım. Bide soruyomusun. Sen ne işe yarıyorsun o evde. Anca yiyip içip yatmayamı evlendin
00 Yorumla
+1 yılsen çocuğuda ona yaptırtmaya kalkarsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAh keşke öyle bir şey mümkün olsa
- +1 yıl
neyse emzirme işini yapar artık
Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Bari takma tak mik geceleri de tam olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artık o kadar da değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradığım kadinsin baskin emir veren bir kadin her zamsn tercih sebebim
02 Yorumla
Soran+1 yılİnş bulursun o zaman benim gibisini
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bulurum peki senin davranışları merak ettim biraz detay verir misin
Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı. Sen ne yapıyorsun peki bu esnada
02 Yorumla
Soran+1 yılGeziyorum tozuyorum napıcam başka
+1 yılHoş değil bütün yükü onun omzuna yüklememelisin.
00 Yorumla
+1 yılBi de sordun mu bunu¿
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Yo sen prensessin bırak çalışsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. şeytan azapta gerek. nefes aldırma.
00 Yorumla
+1 yılHee hee kesinlikle var öyle bir kocan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılEşin de salk olmasın o zaman
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 909 cevap paylaştı. Sen ne yapıyon
00 YorumlaYazık adamcagiza.. yapsın ama işi ne
00 Yorumlahayal dünyanız çok kısıtlı
00 Yorumla
+1 yılYemek yapması dışında doğru
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılSadece bacağını mı açıyorsun geceleri?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siz mutluysaniz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmemem için bir sebep daha eklendi
00 YorumlaAbla sendekine de beton yetmezmiş sjsjsj
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Adam safmış yakında uyanmasını dilerim
00 Yorumla
+1 yılSeni o kullanması tuhaf mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. O mutluysa problem yok : D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılBulmuşsun böyle erkeği, kullan gitsin.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılKendi kölelik fantezisi vardır içinde
01 Yorumla
Soran+1 yılOda yatakta beni yoruyor ödeşiyoruz
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?