Burdaki kızların yorumları çok ağrıma gitmişti. Hep bir küçümseme ve moral bozma derdindeler. Ama şimdi yeniden açtım çünkü sevgilim yazmıyor arkadaşım da yok o yüzden belki buradan konuşabileceğim birisi bulurum diye geri açtım.
Onları onaylamadığım ve hemfikir olmadığım için. Mesela bir kadın dedi ki özelden konuşmak isteyenler sapık dedi. Ben de ne alaka dedim. Bana demediğini bırakmadı. Hatta erkeksin dedi.
Amerikadayım. Burada kadın erkek fark etmezsizim şöyle bir şey var bir şey anlamazsan sorarsın ya türkiyede dçvecek gibi bakıyorlar burada bunu yüz defa sor her zaman güzel yüzlü anlatırlar her konuda çok anlayışlı karşılar. Milyoner de aynı evsizde aynı bir birlerine saygıları var. Birisinin ferrarisi var diye asla hava atmaz kimse birşeylerle hava atmaz çok yadırgarlar öyle yaparsan seni
Hmm. Ben oradaki insanların hep soğukkanlı ve bencil olduğunu düşünüyordum. Ama izlediğim videolarda hep güleryüzlü ve neşelilerdi. Elbette aralarında kötü olanları da var. Ama onlar en ufak bir hakareti bile kabalık olarak algılıyor. Bizde millet birbirine küfür atıyor aşağılıyor. Eğlence diyorlar. Bir de bizim insanlarımız çok egolu. Güzel söze iltifata teşekkür etmiyor hemen yanlış anlıyor. Ayrıca hep bir arabesklik karamsarlık var. Ben bilimden sanattan konuşmak istiyorum dalga geçiyorlar. Filozof kesildin başımıza diyorlar.
Çok anlayışlılar kesinlikle bencil soğuk kanlı değil ilk gördüğün birisiyle sohbet et hemen eder güler yüzlü. Her zaman teşekkür ederler. Aslında senin yerin bura bak sanat bilim :) bizim milleti seviyorum ama kusurları var tabi. Hepsi maddiyat aslında bunun temelinde yatan sorun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hesabımı kapatmıştım az önce ve yemin ediyorum sırf dertleşmek için geri açtım
Size geri açtıran dert nedir :)
Burdaki kızların yorumları çok ağrıma gitmişti. Hep bir küçümseme ve moral bozma derdindeler. Ama şimdi yeniden açtım çünkü sevgilim yazmıyor arkadaşım da yok o yüzden belki buradan konuşabileceğim birisi bulurum diye geri açtım.
Dertleşmek veya sohbet etmek istersen beklerim 😇
Anladım. Neden ağır yorumlar yaptılar size
@Ancihancann benim hesabım
Onları onaylamadığım ve hemfikir olmadığım için. Mesela bir kadın dedi ki özelden konuşmak isteyenler sapık dedi. Ben de ne alaka dedim. Bana demediğini bırakmadı. Hatta erkeksin dedi.
Ön yargı.
Belki o kadına öyle yapmışlardır o yüzen herkesi öyle sanıyorlar
Evet işte. Kızların çoğu böyle. Çok kötüler. Hemen bir küçümseme aşağılama had bildirme saldırma moduna geçiyorlar.
Öyle alışmışlar onlarda. Ben yurt dışındayım buradaki insanlarla Türkiye’de ki insanların arasında çok fark var çok
Nerede yaşıyorsun ve kısaca özetler misin oradaki insanlarla buradaki insanların farkını. Az çok tahmin ediyorum ama videolardan gördüğüm kadarıyla. 🙂
Amerikadayım.
Burada kadın erkek fark etmezsizim şöyle bir şey var bir şey anlamazsan sorarsın ya türkiyede dçvecek gibi bakıyorlar burada bunu yüz defa sor her zaman güzel yüzlü anlatırlar her konuda çok anlayışlı karşılar. Milyoner de aynı evsizde aynı bir birlerine saygıları var. Birisinin ferrarisi var diye asla hava atmaz kimse birşeylerle hava atmaz çok yadırgarlar öyle yaparsan seni
Hmm. Ben oradaki insanların hep soğukkanlı ve bencil olduğunu düşünüyordum. Ama izlediğim videolarda hep güleryüzlü ve neşelilerdi. Elbette aralarında kötü olanları da var. Ama onlar en ufak bir hakareti bile kabalık olarak algılıyor. Bizde millet birbirine küfür atıyor aşağılıyor. Eğlence diyorlar. Bir de bizim insanlarımız çok egolu. Güzel söze iltifata teşekkür etmiyor hemen yanlış anlıyor. Ayrıca hep bir arabesklik karamsarlık var. Ben bilimden sanattan konuşmak istiyorum dalga geçiyorlar. Filozof kesildin başımıza diyorlar.
Çok anlayışlılar kesinlikle bencil soğuk kanlı değil ilk gördüğün birisiyle sohbet et hemen eder güler yüzlü. Her zaman teşekkür ederler. Aslında senin yerin bura bak sanat bilim :) bizim milleti seviyorum ama kusurları var tabi. Hepsi maddiyat aslında bunun temelinde yatan sorun.
Evet maddiyat maalesef : (
Siz neler yapıyorsunuz nerede yaşıyorsunuz. İsterseniz ekleyin
Nere gittiniz
Suanlik derdim yok
Sağlıktan başka düşünücek derdim yok sanırım