Hiç arkadaşım yok nerdeyse bosanma asamasindayim ve eski sevgilim mesaj atmiş can skntisindan cevap veresim geliyor birsey olacagindan değil ama sirf konusma ihtiyacimi karsilamak icin en iyisi dedim ksye yazayim...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKS ye yazmanız daha iyi
eski sevgiliniz bu durumdan bir pay biçer sizi kullanmaya çalışabilirdi
elbette bu durumda birisiyle paylaşmak iyi gelebilir ancak kimse yoksa sitemiz var
bir sürü soru var cevaplayın kafanızı dağıtın12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapiyorum thanks
- +1 yıl
Rica ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli kadınların ilgisiz kocaları olduğunda senin durumunda oluyorlar. Evlendikten sonra tüm çevresi değişiyor ve arkadaşı kalmıyor yalnızlığın içine hapsoluyor. Eşler birbirinden uzaklaşınca da cinsellikte yoksa kopma noktasına geliyor evlilik. Eski sevgili de her zaman aklın çelinmesine müsait sadece güzel anıların hatırlandığı güvenli bir liman gibi görünüyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYok yahu evlenmedende 1 tane arkadadim vardi evlendikten sonra da ayni kardeslerimle filan takiliirm. genelde de ayrica evliligimde ilgisizlikten dolayi bitmedi eski sevgili filan umrumda degil belki 10 yil. olmus mesaj atms can skntisindan seytana uyup cevap vermyim diye yazdm buraya da öyle yani yoksa gram umrum degil hatta niye ondan ayrilmstik inan hatrlamyorum 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç arkadaşım yok maalesef
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilin ile iletişim kurma. Boşanma aşamasında dostum dediğin insanlar içini daha çok şişirir. Belki de şanslısın. Neden ayrılıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAnlasamiyroduk son tartismamizda siddet uyguladi bende terk ettim
- +1 yıl
İyi yaptın
Soran+1 yılVerdiğim en doğru karar diyebiliriz
- +1 yıl
Kesinlikle.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence cevap verme çok kötü bir dönem. boşan veya evli kalmaya karar ver o zaman yaz.. ama. simdinyazma
11 Yorumla
Soran+1 yılYok bosanmaya kararliyim buna da cevao vermycem ama Şu an canm skkn kimseye dertte anlatamyorum ne ailemle dertleseblyorm ne arkadaslarmla zaten cok olsa beni 1 ya da 2 kez dinleyip takma boş ver filan diyecekler...
Var ama ben daha dert anlatmiyorum. Dertleri ve yasanmislari gecmiste birakmayi tercih ediyorum boylesi daha olumlu olduguna inaniyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılBen niye birakamyorum anlamadm gitti ya sunun bi formülü recetesi yok mu şöyle kafama taktiklarimi sapka gibi cikartip kenara koyabilsem
Soran+1 yılIşte tersini dusunuyorum ben anlatmaktan sıkılana kadar birilerne anlatinca iicmde de sanki bitmis oluyor bu sefer fazla anlatamadm sanirim ondan iicme dert oldu iste 😅
Soran+1 yılAhhshs evet tm😅
yok benimde soruma bile gelmedi bununla ilgili dertleşmek konuşmak arkadaş olmak bu kadar mı zor
15 Yorumla
Soran+1 yılZor valla dönemin en kötüsü de bize denk geldi...
Soran+1 yılIste guvendk evlendik yariyolda kaldik geri dönsen olmaz devam etsen olmaz mecbur geri döndüm ama iste bana sor...
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerekirse git boş duvara konuş, eski sevgiliye pas verme.
11 Yorumla
Soran+1 yılHehe bos duvar iyiymis
+1 yılGarip bir durumun varmış cidden eski sevgilin evliyken de takip ediyormuş seni demekki
11 Yorumla
Soran+1 yılHeryerden engellemiştim ama fake hesap filan mi diyorsun ama soyadimi nereden bilecekte bulacak zor yani
Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Burasıda çok güvenli sayılmaz kime iyi olsan dönüp vuruyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yazyorum çünki wp kayitlari ya da msjlar davada istenileblr ama burasi herhangi bir site o nedenle
Benim de hi yok. Belki de olmamasi daha iyidir. Cunku karsimizdakini kendimiz gibi sanip sirrimizi veriyoruz sonra o sirri baskasindan duyuyoruz. Herkes birbirini sirtikdan bicakliyor. Insan bir dostu olsun guvenebilecegi istiyor ama olmuyor.
13 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
@Subayyyy51 nedenini yazmisim zaten
- +1 yıl
herkes alnı degildir önemli olan iyisini bulabilmektir
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılNerede, keşke olsaydı iki kelime konuşup derttlese bilseydik
18 Yorumla
Soran+1 yılBizim universte okuduğumuz dönemlerde vardi ama biteli cok oldu
- +1 yıl
Açıkçası yaş ilerledikce insan sayısı azaldı.
Ve gerçek manada tanıdığımız insanların varlığı bir anlam ifade etmedi.
Her halükarda insan yalnız kaliyor ben bunu anladım.
Soran+1 yılEvet öyle oluyor da ya kac insan taniyoruz önümüzde en azindan 4 5 kisi kalmaliydi bilmiyorum sorun bizde mi
- +1 yıl
Bizde olduğunu dusunebiliriz.
Çünkü kannaatimce insanlar umursamaz olabiliyor.
Lakin biz olamıyoruz.
Benm gördüğüm. bu
Soran+1 yılEvet bilmyorum karar veremyorum bende de olablr sorun hele su siralar herkese bi atarli giderliyim bu süreç daha baslamadan cok yipratti beni hakli da olabilir insanlar
- +1 yıl
Benzer dueumlari yaşadığımı ttahmin ederek anlayabiliyorum.
Lakin ne olursa olsun bisileri düzeltmek senin elindedir bunu bilmeni isterim.
Cevrendekiler olsun ya da olmasın bu hayat senin. Kendini düşün.
Soran+1 yıl😊😊öyle yapmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Umarım başarılı olursun.
- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz konus rahatlsrsın sonra baktın iş cıgırından cıkıyor durdur
11 Yorumla
Soran+1 yılAman konussam 3 cumlede saydiracam sonra bunu da kendime yakistiramayip yine kendimi uzucem filan 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılburada konuşacak çok kişi var gizliden çıkarsan tabi 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya gizliden cikinca sapitiyor burdaki cogu insan sonra mesaj kutusu ful arti ful kim uğraşacak...
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet her şeyimi anlattığım bir dostum var. Birbirimizin her şeyini biliriz. Bizim çocuk olmuyorken ki süreci bile bana destek olarak yanımda oldu
12 Yorumla
Soran+1 yılCok sanslisinz benmde bir arkadasm var ama uzakta ve evli cocuklu filan her dk konusamyorum onunla da
Cevap sahibi+1 yılBende evliyim o bekar ama yıllardır çok samimiyiz. İnsan paylaştıkça rahatlıyor
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Yani burdan yazman iyi olmuş bnce. Eski erkek arkadasının yazma amacı bnce belli tabi sana kalmış bişey
12 Yorumla
Soran+1 yılO da niye yazdigini bilmiyor bence çünki kac yil olmus ben evlenmsm etmms smdi deprem de oldu ya insanlar eskileri aramaya basladi bos..
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her zaman o dost maalesef denk gelmiyor kendi kendimize konuşuyoruz
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya da dertlerimle skmak istemyorum bazen
Soran+1 yılYazmayacam zaten o nedenle buraya yazdim 😊
Soran+1 yılCook eskiden beridir bi arkadasm varda evli mutlu cocuklu ona surekli yazamyorum ayda yilda bir konsyoruz
Soran+1 yılAynen öyle bekarken oldugu gibi olunmuyor evliyken baska islerin baska dertlerin oluyor..
Soran+1 yılYok ya öyle gec saatlerde filan asla aramam da bazen ariyorum cocugu konusturmuyor genelde bebekler telefona merakli birde söyle bsy var o bana asla arayıp dert anlatmaz bana milyon tane soru sorar ben derdimi anlatirim. Bu da beni üzüyor acikcasi
+1 yılHerkes aynı dertte muzdarip can sıkıntısı anlatmak istersen dinleyebelirim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Bence eski sevglimle konuşma. yeni insanlar tanı seni anlayacak. rahatca konuşabileceğin
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten ona yazmak hata olacak o nedenle buraya yazdim
+1 yılTek eksiğim aşk , arkadaşim, dostum, abi gibi gördüğum kardeş gibi gördüğum çok kişi car çevremde
16 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel asla söyle olamyorum ben insanlara hep bi olumsuzum nedense birinin cikarci davrandgini goruyorum soğuyorum yanlis hareketleri goruyorum soğuyorum o nedenle cevremde kimsede yok askida bulursunz merak etmeyin ha cokta lazmda degil acikcasi
- +1 yıl
Aslında bende öyleyim en ufak bir hareketinde ve ya söyleminde bende soğuyorum ama avantajım yakın çevremde bulunan insanlar benim gibi karekterde olması. Aşk gerekli bence inşallah bulurum , sizde inşallah size uygun dostlarla tanışırsınız , yanlızlıkta iyi oluyor bazı dönemlerde o da var açıkçası
Soran+1 yıl😊😊
- +1 yıl
Burada bir dostun veya arkadaşın olmasını istersen dertleşebiliriz ya da dost olabiliriz😊😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim canim sıkıldığında buralarda olursam yazarim
- +1 yıl
Rica ederim, tamam. Kendine iyi bak
Boşanma aşaması eski sevgiliyle konuşulmaz dikkatli olmanı öneririm aldattıya çıkar adın.
23 Yorumla
Soran+1 yılZaten konusmyorum evet haklisin durduk yere birde o tarz bi olayla uğraşmak istemem ay allah korusun ya zor işler bi bosanip kurtulsaydim ya 😔
Soran+1 yılEvet farkli seylerle de ugrasyorum ama geçmiyor zormus gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. yalnızlık Allaha mahsustur ama maalesef çoğumuz da kafamiza gönlümüze göre birilerini bulamıyoruz bu asrın en büyük sorunu ve eksikliği
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ve nasil çözülecek bu durum hic bilemiyorum
+1 yılEn mükemmel dostumu depremde kaybettim. başka dostum olacağını sanmam onun yerini kimse tutamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBasiniz sagolsun deprem de çok kötü bir felaket oldu icimiz dayanmiyor allah sabirlar versin kalanlara
+1 yılIlisme kimselere bosandiktan sonra yazarsin kardes eski sevgilinde iyiligini istwsiginden yazmiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ilismiyoom kimseyeeeggg😁
- +1 yıl
Hll spr dvm
+1 yılHayır mı abla sizi bu kadar üzen boşanmaya kadar iten sebeb ne
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlasamadik siddet uygulamaya kalkti bende dava actm
- +1 yıl
Şiddet uygulayacak kadar aciz demek ki
Soran+1 yılYok ben ona hakretler filan etmisim onun o hale gelmesine neden olmusum savunmasi bu
- +1 yıl
Her ne olursa olsun kadına el kalkmaz be ablaa
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
İstekatsanaabla bana
+1 yılİyide eski sevgilinle konuşursan suçlu duruma düşersin eşinden hic bir maddi beklentin olamaz
110 Yorumla
Soran+1 yılYa konusmak derken en falza neden yazdin yazma filan derdim ne bileyim sonucta msjlarda ne konusuldugu da önemli degil mi bu mahkemede filan
- +1 yıl
Evet orasıda öyle
- +1 yıl
Peki hiç kız arkadaşın yokmu dertleşecek
- +1 yıl
Sen kocandan niye boşanıyorsun
Soran+1 yılYa var bi tane ama evli cocugu filan var binde bir konusyorum o da fazla aramayinca acikcasi bunaltmak istemyorum. Kiz kardeslerm var ama onlarada üzüldüğümü belli etmek istemyorum yoksa konusyoruz onlarla hep
- +1 yıl
Hm anladım cok zor durumdasın ozaman
- +1 yıl
Peki derdin ney burdan anlat bakalım belki yardımcı oluruz tavsiye veririm
Soran+1 yılÖyle yazdim iste teşekkürler...
- +1 yıl
Peki esinle ne kadar evli kaldınız ve çocuk var mı
- +1 yıl
Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen tanımadığım bir insana derdimi anlatmak beni de rahatlatır çünkü objektif bakıyor konuşmak istersen dinlerim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yapmışsın bazen içini dökmek ister insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı sorunlar içerisindeyim. Anonim olarak dertleşeniliriz isterseniz.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerhabalar.
+1 yılbende öyleyim iş ev iş ev. konuşmak istersen yazabilrsinn
00 YorumlaEvet var az önce aradım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSanslisin
Kedime anlatıyorum 🙈
11 Yorumla
Soran+1 yılE kendi kendine konus konus olmuyoki skldm ben bi tepki almam lazm karsidan😂
+1 yılKimsem olmadigi icin boş zmanimda burdayim
15 Yorumla
Soran+1 yılValla mantikli aynen bende.. ama bura da da cok sarmıyor bazen
- +1 yıl
Nadir birileri denk geliyor sarmasi sarmamasi degil olay denk gelmesi... orasida nasip.. konusanla konusurum konusmayanda kendisi bilir derim
Soran+1 yılEvet aynen öyle aslinda
- +1 yıl
Ne diyelim hayirlisi olsun sizede banada... iyi geceler
Soran+1 yılIyi geceler
Neden boşanıyorsun sorun ne
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlasamadk ve siddet uygulamaya kalkti bende evi terk ettm dava actm
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. İsteyen istediği derdi anlatabiliyor bana zaten
10 Yorumla
+1 yılBugünlerde hepimizin samimi düzgün biriyle sohbet etmeye ihtiyaçimiz var gerçekten
10 Yorumla
+1 yılBenim de yok maalesef bu gerçekten sıkıyor bi müddet sonra...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnlatınca da Azalmıyor bir şeyler
14 Yorumla
Soran+1 yılYok ya ben su kafadayim sanki ne kadar cok anlatirsam icimdeki o kadar azalyor gibi
- +1 yıl
Azaldığını sanıyorsun sadece
Soran+1 yılNe tavsiye edersin?
- +1 yıl
Derdini bilmiyorum ki tavsiye versem
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgiline yaz daha heyecanlı 😀
119 Yorumla
Soran+1 yılNe heyecani ya gereksiz yerlerde ortaya cikan biri iste boş
Cevap sahibi+1 yılBekar kaldığını duyunca daha çok yapışacak
Soran+1 yılEvlendigimden haberi olmayabilir büyük ihtimal öyledir
Cevap sahibi+1 yılO daha kötü ya 😀 unutamadı mı acaba diyor
Soran+1 yılYaw aklimin ucundan gecmeyen biri niye yazms anlamda veremedim zaten canm da skkn ustune tuz biber oluyor
Cevap sahibi+1 yılEski sevgililer deniyor işte belki kaçamak. Çıkar
Soran+1 yılResmen ömür torpuleri zaten numarayi degistrcem ama devlet kurumlarna hep bu numarami verdim sıkıntı olcak diye beklemek istedm
Cevap sahibi+1 yılYok numara değiştirmek kolay oluyor kimle işin varsa arayıp güncellersin bekar kalındığı öğrenen akbabalar dolar zaten bundan sonra iki kat daha dikkatli olmalısın
Soran+1 yılNeye dikkat edecegimi sasirdim zaten kimseyle konusma etme ya servis beklerken erkeklerle yanyana durma foto cekip mahkemeye verirler dyen bile oldu yani bu kadar zor mu birinden bosanmak sasiriyorum turkiyede kadin olmak bildigin bahtsizlik...
Cevap sahibi+1 yılYok ya o kadarda kötü düşünüp kendini hırpalanma ölmüyorsun boşanıyorsun ne var bu kadar korkacak
Soran+1 yılKendimi kisitlanmis hissediyorum bosanana kadar napsam sıkıntı cikabilir karsi tarafin cirkinlesme durumu olursa diye
Cevap sahibi+1 yılBir şey yapmasanda çirkef olan yapacağını yapar çekişmeli boşanma mı
Soran+1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi+1 yılO kadar kendini kasma hepte koyverme ama bu kadarda ince düşünme olacağına varıyor erkekler terk edilmeyi biraz zor hazmediyor
Soran+1 yılE bende onun bana siddet uygulamasini hazmedemyorum ve ayriliyorum basit yani anlamasi lazim
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun üzüldüm buna ama şiddetin altında yatan olay zaten hazımsızlık senin için sancılı süreç ama sonu güzel çocuğunda varsa mis gibi bundan sonra hayat sana güzel
Soran+1 yılÇocuk yok en büyük teselli bana.. insallah su mesele biter benmde kafam rahatlar belki 😊Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılOlsa daha iyi olurdu ya 😀 şimdi anne olayım diye bidaha evlenmeye kalkarsın yeteneksiz bir çocuk yapamadın mı
Soran+1 yılYa birak sorunlu bir babasi olacakti belkide hiç cocuk yapmamak en iyisi ne dünya yasanilacak bir yer ne de insanlar doğru düzgün...
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne istiyorsun ki anlamadım
12 Yorumla
Soran+1 yılCanm skldi yazyorum bos bos iste kimseden birsey istedigim yok aslinda
+1 yılBenim var çokta sağlam arkadaşım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTok zaten herkes dwrtliki
10 Yorumla
+1 yılBurdan konuş biriyle
10 Yorumla
+1 yılİstersen yazabilirsin
10 Yorumla
+1 yılSakın eski sevgiline yazma. Eşin bulursa hoş olmaz. Buraya yazabilirsin günlük tutabilirsin.
00 YorumlaEvliyken mi eski sevgiline yazıyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılYazmiyorum ayrica bosanma davasi bekliyorm
Soran+1 yılAciklama kisminda bir virgül eksikliği olmus arkadasim yok nerdeyse, bosanma asamasindayim olacakti 😅zaten evi terk ettim esyalari filan bosalttik 3 4 ay oluyor.
Var.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanslisin..
+1 yılBir zamanlar öyle bir dostum vardı
13 Yorumla
Soran+1 yılSonra ne oldu?
- +1 yıl
şu an deli hastanesinde. Ailesiyle bile zor görüşüyor umarım iyileşir
Soran+1 yılE iyi o arkadasla komsu olmamiza az kalms desene
o kadar düşme arkadaş bul
12 Yorumla
Soran+1 yılValla haklisin zaten de düşmedik şükür görüyorsun
Var hepsi yapmacık.
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmacik insanlarla arkadas olamıyorum ki gerci ben kimseyle arkadas olamyorum ya neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlatırsan dinlerim fikir sunarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Neden boşanma aşamasındasınız?
00 Yorumla
+1 yılYok da bunu istemeyen benim
10 Yorumla
+1 yılAnlatmak, dertleşmek istersen dinlerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbenımde yok gel dertleselım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyisini etmişsin, neden boşanıyorsunuz
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamadığım eski sevgilinin numarasının sende ne işi var
Soran+1 yılNumarasi yoktu mesaj atinca kim diye arastrdm sonra engelledgim numaralara baktm dedm belki kocamn akrabalarndan biri beni isletyor filan öyle var yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar çok şükür
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDertleşmek güzeldir
10 Yorumla Buyur gel dertleşelim
10 Yorumla
+1 yılEski sevgiline yazma
11 Yorumla- +1 yıl
Bana yaz
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi