Herkesin bu yaş hakkında söyleyeceği bir şeyler vardır.. Ne idrak edilir bu yaşta, neler konusunda emin olunur? Getirisi götürüsü var mıdır?
Teşekkürler.
Kırmadan dökmeden, fikirlerinizi rica edebilir miyim?
Herkesin bu yaş hakkında söyleyeceği bir şeyler vardır.. Ne idrak edilir bu yaşta, neler konusunda emin olunur? Getirisi götürüsü var mıdır?
Teşekkürler.
Kırmadan dökmeden, fikirlerinizi rica edebilir miyim?
27 yaşında olan insanlar yaşlanma korkusuyla karşı karşıya olur çünkü yavaş yavaş 30'lu yaşlara yaklaşılıyor bu dönemde ayrıca endişelenmeye başlıyor her şey hakkında mesela iş ve eş seçme konusunda bayağı bir kararsızlaşıyor evlenme korkusu Sarar onu hayata dair bazen endişe etmeye başlar aslında bu yaşta genellikle kendini sorgulama yaşları artık ne zaman evleneceğim ne zaman iş bulacağım düşüncesi baskı yaratır bu yaşta
Görüşünüz için teşekkür ederim
Bu aslında insanın yaşanmışlıklarına göre değişir, kimi 27 yaşında çok tecrübelere sahipken kimisi şımarık çocukluğa devam eder ama bana göre insanın düşünce evrimi 30'dan sonra başlar ve yerine oturur bu yüzden 27'li yaşlar o evrimin başlangıç süreci diyebiliriz.
Teşekkür ederim ince fikirlerinize doayı
Hata kabul etmeyen bir yaş kalan ömrünü etkileyecek kararlar vermesi gereken omuzlarındaki yük ve sorumluluk duygusu oldukça yoğun olduğu bir yaş keşke çocuk kalsaydım dedirtecek kadar bıkkınlık veren
27lili yaşlardan bunu dinlemek daha bir gerçek oluyor.. Teşekkürler
Cevap
11Cevap
Bence güzel bir yaş. genç bir yaş
Teşekkür ederim
ben daha çok tekli yaşlarda değil de çiftli yaşlarda bişeyler idrak ettim
28 ve 30 yaş idrak etmek için daha iyi sanırım
Farklı bir yaklaşım
Yaalara takilma takılırsan yaşlanırsın kadının en güzel olduğu yas 25 den sonrası zaten
Toplum içinde pek öyle değilse dahi ben ben kendine bakıyorum. Bunun getirileri götürdüleri önemli oluyor
Bakimki her kadın her yaşta guzel ve alimlidir Alan iyilerle karsilastirsin
Katılıyorum size...
Teşekkürler kolay gelsin
Rica ederim
Olgunlasmaya adimlayan hayatin ne oldugundan haberdar olamaya calisan yas
Anyayı Konyayı anlamak diyorsunuz sanırım
Sayilir :))
Hayırlısı
Amin dikkat et kendine yeter
Ediyorum inşallah
kendini ne genç ne, yaşlı görürsün. birşeyler yapmak istiyorsan bu yaşta yap
gençlik günlerinin son demleri.