Ev arkadaşlarım geç saatlerde eve geliyor. Bu saat oldu. Hala yoklar. Aramız iyi değil ama sizce onları aramalı mıyım?

İyi Akşamlar. Bundan 4 saat önce, Allah belasını vermesin bu Snapchatin. Yanlışlıkla ekran görüntüsü aldım bildirim gitti. Üstüne üstlük ss'ide mesajla gönderdim? böyle bir gönderi paylaşmıştım. İlk önce bunu okursanız daha iyi olur.

Sonra düşündüm. Köpek gezdireceğiz diye saat 10 buçukta çıktılar. Çiğköfte gömmüşler hatta. (Sanki onlarla takılmak isteyeceğim😒 işte bu biri (instada takipleşmiyoruz artık) snap hariç, diğerleri Snap&Instagram hikayelerini görmeyeyim diye engellemiş hikayelerini hatta))

Hala bu saat oldu. Yarın sınavım var ama uyuyamadım ben de. Tedirgin oldum. Yarın ne bk yapacağım bilmiyorum. Her gün geç saatlerde eve geliyor bu üç kız.

Olduğumuz yer küçük bir yer. Anası babası değilim. Banane. Beni sevmiyorlar. Ben de onları sevmiyorum. Onlarla aram iyi de değil. Oda arkadaşım, hatta diğerlerinin odasına taşındı. Ne yaptıysam onlara artık. Kafaları uyuşuyormuş sorduğumda. Her neyse.

Ama ben yine de merak ettim onları. Sizce aramalı mıyım?

Kendimi çok yüzsüz hissediyorum bu sefer de. Arasam da, laf sokup, ağızlarına etmek istiyorum da.

Ne yapmalıyım?

Ev arkadaşlarım geç saatlerde eve geliyor. Bu saat oldu. Hala yoklar. Aramız iyi değil ama sizce onları aramalı mıyım?