Bir peynirin kilosu olmuş 150 TL...
Ülkenin başındaki insanlar neden bunla ilgilenmiyor? Bn mi kısır düşünüyorum. Yani araba yapılması okey tamam ama birçok insan binemeyecek ztn o arabaya.
Bir peynirin kilosu olmuş 150 TL...
Ülkenin başındaki insanlar neden bunla ilgilenmiyor? Bn mi kısır düşünüyorum. Yani araba yapılması okey tamam ama birçok insan binemeyecek ztn o arabaya.
ben markette vatandaşın çok az alışveriş yaptığını görüyorum. üç poşet aldım doldurdum sıradakiler baktı hepsi. herkes etiketlere bakıyor. zeytinyağı uzun süredir 2 tane alınmış. tavuk inciklerin kaç defa çöpe atıldığını gördüm. zenginlerde sorun yok her zamanki gibi
Ülkenin durumu içler acısı diyorlar ya Almanya bizim kıskanıyor aslinda evet kıskanıyor ama devleti bu halkı bukadar yoksullastirip nasıl isyan olmuyor diye kiskaniyorlar aoutlet ten alışveriş yapmak istedim hafta sonu en uygun mont 1800 TL artık öyle bir duruma geldik ki durduk yere fazla fiyat söyleseler zam gelmiş diyor ve ödüyoruz maalesef
Aynen öyle sasirmiyoruz bile ne derlerse çıkarıp onu veriyoruz
Cevap
7Cevap
Fiyatlara inanamıyorum acik acik bi kazak bi pantolon alamıyprum 200 300den başlıyor en uygun yer. Gecen istedigim montu buldum adam indirimde 6bine indi dedi. Eskiden en faazla 1k idi
Uzak değilsin
Onlar neyi istiyorsa onu gündeme getirsin, senin gündemin ekonomi olsun
Patron sensin
önemli olan binilmesi, satılması değil konuşulması.
Gerçek gündem belli. Millet aç karnını doyuramıyorum 3 gündür TOGG muhabbeti yapıyorlar.
Erdoğan togg diyor Türkiye yüzyılı diyor. Kılıçdaroğlu başörtüsü diyor 😂😂 Laik chpliler buna oy verecek
bir çok kişide binemeyecegi için peynirin kilosundan takılı kalıyor işte
Kemal Sunalin dediği gibi "ağam benimle eglenir"
Değiliz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?