Nasıl davranabilirim?

Geçen seferlerde size işle ilgili sıkıntılarımı anlattım. İş ile ilgili ana sorunu söyleyeceğim size biraz uzun olabilir. Ben büyük bir şirketteydim ve baskı gördüğüm bir birimden torpil ile ayrıldım başka birime geçtin. Başka birime geçeceğimi öğrenince o kadar çok sevindim ki çünkü yşıma yakın kişiler ile çalışacaktım. Ben 26 yaşındayım ve marinada çalışıyorum. Gittiğim birimde 29 yaşında bir kız var ve birim sorumlusu. Ben gittiğim zamanlarda kızın düğünü vardı ve çok fazla benimle ilgilenemedi. Ben 3 hafta boyunca kendi kendime öğrenmeye çalışarak bir şeyle ryaptım. Sonrasınde kız geldi ve haliyle hatalar çıktı. Bunları sürekli bana kızarak söyledi ve en sonunda müdüre şikayet etti. Kız çok dengesiz. Bir çok iyi oluyor bazen de beni öldürmek istiyor gibi. Ve o kadar şımarık ki. Bu işi bilen tek kişi diye yönetim feci şımartmış. İstemedği ya da kızdığı bir şey olunca hemen müdüre şikayet ediyor. Ama bir yandan da ofisteki en düşünceli kişi oluyor. Ben açık açık ona bu hallerinin beni korkuttuğunu söyledim. Mesaj attığım zamanlarda mesela beni kaale almıyor sinirleniyorum bazen. Bu haller beni maffetmeye başladı ve hatalar çoğaldı. Sonunda müdürün bana olan tavrı da değişti. Aaşırı esprili olan adam benimle sohbet bile etmemeye başladı. Davranışlarım ne olmalı?

Nasıl davranabilirim?