Nasıl davranmalıyim?

Arkadaşlar 1.7 yıllık bir sevgilim var ilk ben aşık olmuştum sonradan o da sevince sevgili olduk. Ben biraz zor biriyim anlaşılması hiç kolay değil aklınıza gelebilecek her şeye trip atabiliyorum ama bu elimde değil. Onu çok seviyorum her seyimi biliyor. Bana kavga etsekte bu üç gün sorun olarak devam ediyor dedi buna tahammülu kalmadığını söyledi ve kavgaliyken erkek arkadaşımla bulustugum için olay büyüdü benden ayrıldı bitsin dedi. Daha önce çok kez ayrılık eşiğinden döndük. Ama ayrılmasına rağmen her adımı Snap atıp haber verdi snapte sadece ben varım. Neyse ben hatalı taraf olduğ için yalvar yakar degisicem dedim barıştık. Şimdi ilişki anlamında nasıl olduğunu sorunca bana düzeltmeye çalıştığım şey hakkında konuşmanın doğru olmadığını söyledi. ama cinsel bı konu açsam konuşuyoruz normal her şey yani ama sadece ayrılık konusu açılırsa kızıyor ha bide bana karşı çok nazikti beni kullanacak biri değil ama bunalttigim için biraz kizmalari başladı yani o da işte adımı uzatmak öyle hakaret vs eden biri değil. Arkâ nasıl davranmam lazım beni sevdiğini söylüyor yoksa affetmezdi zaten sizce bu süreçte nasıl davranmalıyim özellikle erkek arkadaslarin fikrini merak ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Uzaktayiz bu arada üni okuduğum şehirde yasiyor şimdi uzun süre uzakta kalicaz
Nasıl davranmalıyim?