Günaydın. Dün benim doğum günümdu. Kocam sadece pasta almış gelmiş üzerinde not bile yok. Yüzüme söyledi seni seviyorum falan biseyler. Zaten öpüyor sarılıyor sorun yok. Ama benim sevgi dilim yazı görsel kanıt gösteriş. Bunu kendime çok sordum evet ben böyle şeylere kıymet veriyorum yüzüme biri seviyorum demiş fis geliyor. Çocukluğumda da hep arkadaşlarım bana sevgilerini mektup yazardı msjlar falan. Hickimse benim çocukluğumda yüzüme öyle bişey demedi. Bende bekliyorum bı not bir yazı. Hicbisey yok.
Bu arada da nefis terbiyesi yapmaya çalışıyorum neguzel kutlamış işte bak seni seviyor diyorum ama içimdeki değersizlik duygusunu bastiramiyorum bu adam parasız biri değil yol yordam bilmeyen de değil sadece böyle şeyleri gereksiz görüyor 4 yıldır da her doğum gününde beklentiye girerim ne istediğimi de bilir ama beceremez. İki ay sonra tatile götürür ama bunu doğum günü hediyesi olarak sunmayı akıl edemez.
Kocamı değil de beni eleştirin (dedikodu günahıma sizi ortak etmeyeyim) beni eleştirin de şu doğum günü melankoli sinden bı çıkayım.
Dünden beri ağlıyorum deli gibi. Benim için çok önemli bu tür günler. Ve bence çok güzel olmalı. Böyle basit sıradan. Yoldan gelirken ekmek alır gibi olmamalı.
Hadi benim nefsime yüzüme söyleyin de şu durumdan çıkayım.
Bu arada da nefis terbiyesi yapmaya çalışıyorum neguzel kutlamış işte bak seni seviyor diyorum ama içimdeki değersizlik duygusunu bastiramiyorum bu adam parasız biri değil yol yordam bilmeyen de değil sadece böyle şeyleri gereksiz görüyor 4 yıldır da her doğum gününde beklentiye girerim ne istediğimi de bilir ama beceremez. İki ay sonra tatile götürür ama bunu doğum günü hediyesi olarak sunmayı akıl edemez.
Kocamı değil de beni eleştirin (dedikodu günahıma sizi ortak etmeyeyim) beni eleştirin de şu doğum günü melankoli sinden bı çıkayım.
Dünden beri ağlıyorum deli gibi. Benim için çok önemli bu tür günler. Ve bence çok güzel olmalı. Böyle basit sıradan. Yoldan gelirken ekmek alır gibi olmamalı.
Hadi benim nefsime yüzüme söyleyin de şu durumdan çıkayım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer