Annem beni̇ hep küçük görüyor, neden böyle?

En basit olaydan ben liseye özel okula gittim annem ailemizde ki neredeyse herkese selin özel okula gitmeseydi devlet okuluna gitseydi sınıfta kalırdı dedi ve demeye devam ediyor geçen gün yiğenimin sınıfta kaldığını öğrendik 'ortaokulda'diyor ki annem yengeme bak işte ben selini o yüzden göndermedim azıcık paran olacak özele göndereceksin üniversite sınavına girdim bu sene babam özel üniversite yaz boşuna dışarı gitme aynı parayı orada da harcarsın dedi ve ben de özel üniversite yazdım tüm tercihlerime devlet üniversitesi yazsaydım eğer kesin gelirdi sonuçlar açıklandığında ailemde ki herkes çok sevindi gideceğim bölüme babam herkesin yanında çalıştı emeklerinin karşılığını aldı diyor annem de parayla mı aldı diye ters ters konuşuyor bir de geçenlerde annem yine dedi ki bana anneannemin yanında aslında seni engelliler okuluna mı gönderseydik oraya anlayamayan çocuklar da gidiyormuş belki daha iyi olurdun dedi anneannem anneme bi kızdı orada biraz zaman geçtikten sonra dayanamayıp annemle tartıştım artık sen beni hep küçük görüyorsun herkesin yanında herkes çocuğunu yüceltiyor sen beni hep düşürecek yer arıyorsun neden yapıyorsun bunu dedim dediği tek şey sen yanlış anlıyorsun. bu nasıl yanlış anlama açık açık belli değil mi sizce de beni küçültmeye çalıştığı neden böyle davrnıyor?
Annem beni̇ hep küçük görüyor, neden böyle?