Fark eder kalkar dedim ama uyumaya devam etti. Nazikçe parmağımla başından ittirerek kaldırdım😅

Fark eder kalkar dedim ama uyumaya devam etti. Nazikçe parmağımla başından ittirerek kaldırdım😅
Benim başıma da gelmişti. Tanımadığım ama hergün aynı otobüse bindiğimiz birisiydi. Liseye falan gidiyodum. Tanışmıoduk ama göre göre nerde iner biner alışmıştım.. ineceği durakta uyandırdım indi jdjdjf
Cevap
18Cevap
Lan bir kerede insanî düşünüp, adam uyusun ne olmuş deyin.
Bu kadar mı bağnazsınız, bu kadar mı yabanisiniz, hep mi kötü tarafından bakarsınız.
Bu kadınları bir güzel adam etmek gerekiyor.
Kadın olsun erkek olsun tanımadığım biri temas ederek fosur fosur uyuyor elbette kaldırırım. ne bağnazı ne yabanisi
Her gün toplu taşıma kullanan biri olarak sana yabani olmadığım yığınla olay sayarım. Ne bu düşmanlık ve negatiflik sabah sabah. Tam tersi bizim ırkımız yabani değildir. Olaya maalesef çok önceden yanlış yerden bakmış ve öyle de devam etmişsiniz.
Buraya benim yaptıklarımı yazacak değilim. Ama örnek olsun size. Yüksek hızlı trende giderken, sanırım üniversite öğrencisi olan genç biri Konya'dan Ankara 'ya kadar omzumda uyuyarak geldi. Kim bilir gece uyuyamadı, ya sınav stresi vardı, ya da yorgundu. Önemli mi sanki sebep olması? Değil. Önemli olan o uykuya ne kadar ihtiyaç duyduğu. 2,5 saat hiç omzumu oynatmadım. Uyanmasın diye çabaladım. Hatta borsa işlemlerimi bile bıraktım, kolum hareket ettiğinden. Ankara sınırını girince kendisi uyandı ve mahçup bir şekilde "af edersiniz, farkında olmadım" dedi. Ben de "ne yaptınız ki, haberim olmadı" diyerek şaşkınlık gösterdim. Mahçup olmasın diye... Merhamet varsa birinde benim yaptığım gibi davranır, sizin gibi değil. Ben kimseye de başımı koyup uyumam. Ama koyan olursa bu omuz herkese bir yastıktır, yeter ki insanlar sıkıntı içinde olmasın. Bu sorunuz ve yorumlarınızla Allah bilir kaç genci yanlış yönlendirdiniz, ön yargı oluşturdunuz!
Bakın ben anlatmadım yaşadıklarımdan. Siz anlattınız. Merhamet yarıştırmaya çalışmıyorum. Hakikaten tuhaf birisiniz. Zaten bir kaç kere daha fark ettim görüşlerinizde. Öncelikle umuyorum Türkiye dışında yaşıyor ya da ileride yaşayacak olursunuz. Bir defa şehir içi metrosu akşam saatinde uyuyan biriydi. Eğer genç, öğrenci vs. Olsaydı durum farklı olurdu belki bende de. Orta yaşlı bir adamdı. Sadece Türkiye için demiyorum tüm dünya için kadınların kendini aşırı aşırı koruması gereken bir dönemin de içindeyiz. Tanımadığım bir adamın omuzumda uyumasına izin vermedim. Nazikçe uyardım. Sizin dediğiniz bağnaz o an bağırıp çağırır. Beğenmediğiniz ırkla dolu sitede de mutlu oluyorsunuzdur umarım.
Güzel bir hatunla eğer, ona uyuyan pamuk piremses muamelesi çekerim. Erkek ise eğer; kan akar orada. "Kalk lan ibiine beşik mi salladın zabaha dek" derim 😝
Erkek olursa uyandırım ama kadın olursa üstüne birde battaniye serererim 🤣
🤣😂😂
Valla ben rahatsız etmem heralde ya insanlara kıyamıyorum 🤣
Adam olsa ittiririm ama kadın olsa ittirmem uyanana kadar nefesimi bile tutarım :))
Yav ben otobüste ayaktayken millet üstüme yaslanıp uyuyor. Gidin evde uyuyun la
😊😊 bırak uyusun adam, bir sonraki durakta uyandırırdın.
gayet saygili yaklasimin bundan guzel tepki olamaz :) kizsanda haklisin belki ama tavir guzel.
Yakışıklı ise gülüp geçen, değilse sapik muamlesi yapan tipler çok.
Yakışıklı değildi de sapık muamelesi yapmadım uyuyordu adam
Sarılırım rahat etsin diye 😀
Oldu 🤣
Ohaa ben dusemezdim lan olmem gerek ahahah
Cok yorgunmus demekki
Tokatı basarım
Üstüne battaniye òrtebilirdin.
En guzelini yapmissin :)
Yahuşuklu muydu dkgkkfjgkd
😂😂
Skgkdkkgkdkgf
Kıvanç yakışıklı değil ki