Bu dünyanin en güzel anı olabilir bana göre. Bunu bi çok kez yapıyorum ve sempati olusuyo karsilikli. Saclarınız ne kadar güzel kombininiz cok hos görünüyo falan gbisinden düsünürsem cekinmem yüzüne derim tanımasam da. Siz de böyle misiniz?

Bu dünyanin en güzel anı olabilir bana göre. Bunu bi çok kez yapıyorum ve sempati olusuyo karsilikli. Saclarınız ne kadar güzel kombininiz cok hos görünüyo falan gbisinden düsünürsem cekinmem yüzüne derim tanımasam da. Siz de böyle misiniz?
Yok, bir gün Çınarcık’ta oturmuşum dondurmamı yiyorum, yanıma bir kız geldi çakmak sormaya, bir baktım muhabbet etmeye başlamışız. Yaşımı sordu, söyledim inanmadı başladı iltifat etmeye. Sanırım Türkiye’de bunu seviyorum, bu tür insanları. Hani böyle çekingenlik yok :D
Evet, yolda gördüğüm hemcinslerime iltifatta bulunmaktan asla kaçınmıyorum. Böylece onlara biraz da olsa tebessüm ettiriyorum ve onların gülümsemesine sebep olmak beni de mutlu ediyor.
Cevap
18Cevap
Hayır etmedim hiç
Mal mıyım ben niye iltifat edim tanımadığım kişiye fghf
dolayli yoldan mal mi dedin
genelde resepsıyondakı kadınlara ederım gercekten guzelse ama masallah da derim nazar deymesın dıye xd
Genelde çok yaparım özellikle tarzını beğendiğim insanlara
burası türkiye bi kıza iltifat et tacizci tecavüzcü olursun tabi yakışıklı ya da zengin falansan teşekkürler derler. bi temizlikçi desin sanane der sapık der. o yüzden etmem
Hayır utangaç biriyim
İltifat edenlere karşılık veriyorum falan.
Nazar duası oku daha iyi iltifat edeceğine çünkü insanlar acımasıız insanlar kindaaar insanlar aaaç
Mor saçlı birine saçlarınız harika demiştim.
türkiyede yaşamıyorsun herhalde
yoo yasiyorum
Sonra tacizci diye suçlanmak da var.
?
insan gbi söyleyen adama kmse bisey demez
Bence yine de riskli bir şey
Etmedim çünkü yanlış anlaşılma ihtimali var
Çanta filan yeriz boş ver😅
dua niteliginde yaparım
Yapmadım insanlara ilişmemek en iyisi
Etmişimdir elbet ama hatırlamıyorum
Ay yok, ben korkarım😱