Bugün ağladım.
Oğlum okul töreninde enstrüman çaldı. İnsanlar çok güzel çalıyor diye konuştu. Öyle heyecanlıydı ki oğlum... O çaldı ben ağladım. Muhteşem bir andı.
Sevinçten de ağlar mısın sen de bencileyin?
Bugün ağladım.
Oğlum okul töreninde enstrüman çaldı. İnsanlar çok güzel çalıyor diye konuştu. Öyle heyecanlıydı ki oğlum... O çaldı ben ağladım. Muhteşem bir andı.
Sevinçten de ağlar mısın sen de bencileyin?
Maşallah 🙂
Yaşlandıkça çok sulugöz oluyorum, babamın bana en güzel mirası, çok duygusalım, zırt pırt musluklar açılıyor. Bir kadın SMA hastası 3 çocuğun aynı günde öldüğünü söylediğinde. Sinirimden😞
SMA beni çok üzen bir konu. Rabbim sabır versin. Çok kapatıyorum kendimi ben bu konuya... Benim küçük kardeşim serebral palsiliydi... Bizim ailemizin derin travmasıdır.
Tebrik için de teşekkür ederim. Çok duyguluydu... Çok ağlıyorum törenlerde. Marşımız okunurken istisnasız ağlıyorum. İçimden hık diye bir coşku kabarıyor.. Gözyaşlarımı tutamıyorum... Benim oğlum çaldı diğerleri marşımızı şiir olarak okudu... Çok güzeldi.
Çok güzel şeyler...
Benimkinin de videosu var. Ben de koyamam
Sağolasın. Senin de
Az önce gözüme soğan kaçtı bunların yanına hazırlarken ağlamak sayilirmi yaş geldi :)
Soğan sayılmaz ama rakı mangal çok çekici.
Soğan ayrı ya öyle demeyin :) parmak kalınlığında beyaz soğanı keser yağlayıp mangala atarım :) sonra kenara alıp üzerine hirwz zeytin yağı biraz kekeik biraz oulbiner tuz ekeleyip rakının yanında katik ederim :)
Bunu eşime söyleyeceğim... Kesinlikle canım çekti.
İlave çok az limon enfes oluyor
Valla ilk fırsatta deneyeceğim. Mangal çok severim. Benim adam da güzel pişirir. Dışı kızarmış içi kurumamış sulu ooyyyy
Deneyin derim bana bu oldumu ben et aramam rakı yanına on numara meze
Şimdi palamutta mevsimi 24 36 saat civarı marine etmeniz lazım
Rakı çok nadir içeriz ama mangal... Harbi canım çekti. Peki mangalda en çok ne seversin? Kırmızı et / beyaz et / balık?
Kuzu uykuluk ve böbrek vede ciğer özellikle gömlek yağına sarma ciğer
Afiyetler olsun
Rakı yanına daha çok yakışıyor bunlar bende :) benim. mangalim tatilim rakiziz olmaz :) evde var 24 litre raki surkeli eksilenide ilave ediyorum :)
Hahha eniştem böyle rakı yapıyordu da hakimin elinden zor aldım aman dikkat. Evde olunca soru in değil belli litreye kadar ama eniştem işyerinde tutuyordu valla zor kurtardım 🤭tövbe etti. Eşim diyor ama sağlam yapmış valla beğendim diye 🤣
Yok yapma değil ya Yunan'a gidip gelen arkadaşlarıma getiriyorum her gidip geldiklerinde bana getirin diyorum getiriyorlar :)
Hıımm pekii o zaman. Afiyet olsun
Cevap
11Cevap
2-3 gün önce ağladım üzüntüden
Geçti mi? Paylaşmak ister misin?
Aslında genelde stresten hep içime atıyorum bazen de işte birden ağlama tutuyor ama iyiyim teşekkürler
Stres ve hüzünden ağladığım ya da donduğum çoktur
Çok güzel olmuş sizin adınıza valla tebrik ederim. bende kızım sahnede şiir okumuştu baya sevinmiştim.
Çok duygulu değil mi... Öğretmen annen baban kim geldi mi diye sordu, oğlum gösterdi bizi.. Tebrik ederim harika dedi öğretmen... Ben uçtum...
🙏
En son bir kaç gün önce bir şeye duygulanıp ağlamıştım
Geçti mi?
İyi madem. Sevindim
Ben mutluluktan hiç ağlamadım, hep kanser ettiklerinden ağlamışımdır. Çok olmadı ya bir hafta önce falan ağlamışıdır jsjzhzkzj
Dün ağladım hüzünden eski fotoları videoları yâd ederken...
Umarım zaman acını yatıştırır
Ona ne şüphe zaman en iyi ilaçtır, acımızı da sevincimizi de anda yaşamak güzel...
En son üzüntüden ağladım
Sebebi de arkadaşımın bana çok kırıcı davranmasıydı
İnsan arkadaşına kırılıyor
Ocak 12 de ağladım.. daha si olmaz. dunya yıkılsa beni ilgilendirmiyor.
Hııımmm tarihi hatırladığında göre bir dönüm noktası olmalı
Benim için önemli birsey.. hani varya milattan önce milattan sonra diye... onun gibi birsey benim için.. kalın saglicakla
Benim de var dönüm noktalarım.. İnsan, böyle böyle kendini buluyor, başkalaşım geçiriyor.
Güzel yaklaşım.. güzel ifade.. baskalasim geçirmek..
Öyle ama
Bu dönüm noktasından geçtikten sonra eski sen olabilir misin? İmkansız. Ölümler, doğumlar, ayrılıklar... Ve daha niceleri...
Zaten eski ben değilim artık.. ilginç. hayat hakikaten çok ilginç.
Evet. Ben de değilim eskisi gibi. Daha yuvarlandı sivri köşelerim. Öyle işte.. Hayat, insanı yoğuruyor gerçekten.. Hamken pişiriyor
Ayrıca yoruyor.. şunu isterdim.. belki de aşağı yukarı herkesin isteğidir belki.. küçük bir koyda teknem olacak.. herseyden uzak.. ya da bir dağ evin de ya da bir çiftlik evinde hayvanlarinla yaşamak..
Hah işte o tarz hayatlar bi ara ilgimi çekti. Bunu yapan insanların sayfalarını takibe aldım. Hayatlarını izledim. Valla bana göre değil. Belki yaşlanınca 🤭
Yavda karavanla tur.. yaşlanmaya gerek yok ki.. tabii bence.. sizi bilemem..
Karavan işini çok araştırdım. Hahaha çok taktım ben bu işe... Ama bi noktada takıldık... O tuvalet ne olacak 🤣🤣🤣 bu bahsi kapattık 🤐
Sizde herseyi araştırıp kapatmassiniz:) karavanla gittiğiniz yerde durduğunuz yerde zaten wc falan var. Bence çok dert degik.. tabii bence 🙃
bende 2 çocuk var. O öyle kolay iş değil 🤣 işte aslında çok asi bir yaşam tarzım olabilirdi ama yapım müsait değil 🤣
Allah bagislasin.. cocuklar evlenince eşinizle birlikte yaparsınız o zaman :)
Olabilir bak.. Ama henüz bu fikre hazır değilim. Turşularını kurmayı planlıyorum. Ziyadesiyle gıcık bir kaynana olmaya adayım 🤭
O zaman okulları biter.. ise girerler. O zaman gidersiniz :)
Tamam anlaştık. 🤭 Bi an asabım bozulmuştu. Toparlandı
Nihayet :) ben emekli olunca gidiyorum direk.. az kaldı zaten.. bi de eyt gelirse prim de az kaldı.. ama yaşı beklerim.. beklerken ya balık tutarım ya koyunlarıma bakarim..:)) siz daha sonra eşinizle katilirsiniz 😊😊 saygilarimla
Ne eyt'si yahu? Kaç yaşındasın?
🙃🙃 16 yıllık bankaciyim vs vs.. hesapla işte.. unv.. yüksek lisans.. askerlik..:))
Ay ne hesaplayacam ben 44'üm. Sana diyo muyum hesapla diye. 🤣
Birden bağırıp kızmalar , tuhaf tuhaf emojiler paylaşmalar.:)) sakın avukatım deme lütfen..
Vallahi bağırmadım. Yazı dilinde öyle mi anlaşıldı?
Avukatım amma ve lakin konu ile ne ilgisi var.
Hakim karşısında iken birden tepki verirseniz olan müvekkilinin olur... hani tepki verdiniz ya bana.. ayy nerden hesapl8cam şimdi derken bir okuyun cümlenizi:))
Hahha yok valla duruşmada iyiyimdir. O konuda mütevazı olmayacağım. İş başka muhabbet başka. Yanlış anlaşıldı isem kusura bakmayın yazı dilinde ifadeler farklı oluyor elbet 👍
Yoo problem degil.. kişilik analizi yapicam biraz.. sezin verirseniz.. severim.. en çok hangi davalara giriyorsunuz?
Ceza diyeyim ayrıntıya gerek var mı?
Bir de size bir soru.. sizce baro mantikli mi degil mi? 🙄
Baro, kamusal yönü ağır basan sivil toplum kuruluşudur. Tek baro taraftarıyım. Her ilin tek barosu olur. Avukatlık serbest meslek ama aynı zamanda kamu görevidir. İşin disiplini önemlidir. Elbette baro gereklidir.
Gerek yok.. zor işiniz..
Baronun açılımını biliyorum :)
Pekii kişilik analizi demiştiniz. Durumum vahim mi? Paylaşmadınız fikrinizi?
Mücadeleci, savunmacı, sert , olaylara pozitif bakan , araştırmacı, içindeki çocuğu özleyen,.. bla bla bla.. daha çok var ama sonra.. birden yazmayayım.. sonra bu kim dersiniz 🙃🙃
🤭 Peki teşekkür ederim. Güzel düşünceleriniz mutlu etti.
Sohbet de çok keyifliydi. 🙏
Rica ederim.. ben teşekkür ederim.. 😊
Ben de rica ederim🙂
🌹 ailenize bu çiçek.. sanal da olsa..
Çok teşekkür ederim. 🙏🖐️
Senden bir ricam var , alışveriş hediyeler kısmında bir kız çocuğu avukat lazım diyor bir soru sormuş cevaplama şansın var mı .. alakasız ama
Ya netten danışma vermiyorum. Sitenin bi bilenleri var.
Ben danışma hizmeti olarak görmedim.. ama sizin prensibiniz..
Alışveriş / tüketici hakları pek anlamam.
Tüketici hakları değil ki. Sanirim sigorta hukuku ve miras olayına dayalı sanirim... ama işinize karışmaması.. ben bankaciyim basit bir bankac :)
Estağfurullah. Kimseyi basit görmem. huyum değil. Böyle düşünmeniz üzdü. Akşam keyifle otururken iş düşünmek istemem. İşimde çok iyiyim. Böyle ayağa da düşürmem. Neyse bu konu beni gerdi.
Isinizde çok iyi olduğunuzu tahmin edebiliyorum.. ben sadece çocuk olduğu için belki 1 cümle yazarsınız diye düşündüm. sizden çok özür dilerim sizi gerdigim için.. ayrıca ayağa düşürmek de istemedim öyle bir amacım olamaz haddim degil.. neyse sizi çok germeden çekileyim...
Özür dilerim , hayırlı akşamlar.
Yazdım bir iki cümle. Ama bu işlerde soru soruyu açar. Onu bunu şunu... Nihayetinde cevapladım ama sorular devam ediyor.
Özre gerek yok. İyi akşamlar.
Ne biliyim, özür dilerim ya cidden çok pişman oldum.. hatta şu üyeliğimi iptal edecek kadar pişman oldum.. neyse sanırım burası bana göre değil.. size ailenizle birlikte muşmula yıllar dilerim.. hoscakalin..
Anlamadım ki tavrınızı.. Benim netten danışma vermemem sizi neden bu kadar rahatsız etti? Fikirler uyuşunca sohbet keyifli ama uyuşmadığında muşmula mı oluyor? Ne tuhaf bir yaklaşım.
Muşmula değil.. benj rahatsiz eden şu, size bir cevaplarmisinjz demem.. bilmem anlatabildim mi.. siz anlamadınız.. benj rahatsiz eden.. sizi germem (siz dediniz gerildim diye ) bilmem anlatabildim mi.. ayrıca musmulayida severim :)
Pekii o halde ben de (siz Sevdiğini için) muşmula yıllar dilerim.
Şimdi bu iyi mi kötü mü? 🙃🙃
Bilmiyorum. Muşmula ile kastettiğiniz ne ise o anlama geliyor
Gerginlik gecti mi :)
Geçmedi. 🙂
Ufff pelo da aldatıyor çarkını:))
Spoiler vermen yakıştı mı?
Çok ayıp 🙂
O zaman git diyorsun yani
Siz bilirsiniz. Nasıl uygun görürseniz.
Peki siz bilirsiniz.. ben anladım anlayacagimi.
Nasıl isterseniz. Ben bu şekilde ani çıkışınızı hak etmediğimi düşünüyorum.
Anı çıkmadım ki.. lutfen baştan aşağıya okurmusunuz.. ayrıca kac kere de özür diledim.. basla elimden birsey gelmiyor.. sanalsiniz.. sanal çiçek bile gonderdim daha ne yapayım bilemedim 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Wuuu neler oluyor yalı capkininda anlatayım bi dinleyin:))
🙂 Git diyorsunuz diye benim adıma konulan sizsiniz. Ben git dedim mi? Hayır. Git demediğim gibi kal da demem. Huyum değil. Siz bilirsiniz dedim. Benim adıma konuşup hüküm veren siz oldunuz
Doğru hüküm vermek bizim. isimiz değil.. hakimler.. ağır ceza hakimleri falan filan.. tamam gitmiyorum.. bozulmasın moraliniz.. affettiniz mi beni 🌹🙄🌹bu çiçek sizinle birlikte ailenize.. bilginize.
🙂
Yanlis alarm akrabasiymis :)))
Ayıp ama yaa valla çok gıcık
Çok heyecanlandı film ama :))
Ya valla anlatma bak çok gıcık ama ben bi haftadır bekliyorum 🙄
Seyranin babasına da hastayım ya :))
Uyuz oluyorum ona çok pis herif 😖
Benim çok hoşuma gidiyor ya :) konuşması.. hele geçen hafta evde sıra gecesi yaptı ya.. rezidansta :))
Tam dayaklık. Dayağa karşı değilim diyorum onu görünce
Be im favorim.. seyranin eltisi. cok kaliteli.. en gıcık ifakat:))
Gülünecek halim var hiç bir şekilde ağlamam yanlızsam eski Türk filmlerinde ağlıyorum ama 🙄
Benim eşim de ağlamaz hiç... Ne diyelim, Allah ağlamasın
Eski Türk filmi severse yanlız bırak izle 🙂
Çok sevmez. Romantik film hiç sevmez. Korku gerilim filan işte.. Ben hüngür hüngür ağlarım... O beni yatıştırır... 6. his filmini sinemada izlemiştik. Ay filmden çıkınca meğer öyleymiş de böyleymiş ay kıyamam da bilmiyormuş ah yazık diye bi ağladım... Sokaklarda... Bni zor durumda bırakıyorsun Allah aşkına sus, seni benim ağlattığımı sanıyor millet kötü kötü bakıyor şimdi kavga çıkacak nolur sus diye yalvarıyordu hahahhaa ben hiiç oralı olmadan ağlamam bitenden kadar hıçkırıklara boğulmuştum
😁 intikam alır gibi olmuş
Elimde değil 🤣 hala hatırlar güler o halime... Az daha millete dövdürecektin beni diye.
Ya bi de dövdürmüş olsaydın 🙂anıya bak
Ben çok sınırlarda gezdim ya... Mesela kafeye giderdik, çay kötü ise 'afedersiniz, karbonatı fazla kaçırmışsınız bu çay çok acı, az karbonatlı olan varsa alabilir miyim' derdim 🤣hahaha ya kızım bi sus hadi kalkalım sen rahat durmayacaksın derdi 🤣
Dayak yemedi ise ağır başlı oluşundandır 🤣
Sen çok uğraşmışsın döndürmeye 😂 eşin akıllı yırtmış hep 🙂
Dövdürmeye olacaktı
Hahaha 🤣 yok valla hiç oltaya gelmedi. Çok akıllı adam. Hep algısı, anlayışı, ağırlığı ile olaya el koymuştur. Saygı duyuyorum kesinlikle! Ben de olgunlaştım. Bana diyor sana ne oldu böyle eskiden delirirdin? Şimdi neden sakinsin? Adamın garibime gidiyor demek.. Eee hep aynı tarz olmayacaksın. Şaşırtacaksın 🤣🤪
Eğlenceli kadınsın belli ama korkarım senin gibi biriyle bir yere gitmeye geri vitesim hiç yok ne kadar ağır başlı olsamda ok yaydan çıktı mı hiç tartismayida beceremem ya biri bi laf kullansa düşünmesi bile yetiyor gerilmeme
Sen avukat misin merak ettim kendine güveniyor olabilirsin öyleyse
İyi de ben de çok ince bir tarzda söylerim direk kavga eden hiç olmadı 🤣 trafik hariç. Trafikte hala çok feciyim. Geçen yol vermedim. Adam duruyorum gitmiyorum dedi. El frenini çektim hadi buyur dedim ben de gitmiyorum. 🤣Geri gitti bana yol verdi. Haklıydım asla geri adım atmadım. Geri gidecek yerim vardı. Ama 1-adam ters yönde idi, 2-okul bölgesi idi 3- beni gördü ama araya sapabilecekken boşverdi üstüme geldi. Ben boşverikecek insan mıyım! Çekerim el frenini çağırırım polisi. Ters yöne girmek neymiş o zaman hesaplaşırız
Fenasın düşman başına🙂
O yolda kiminle denk gelsem asla yol vermedim. Ben her sabah o yola düz girmek için dolanıyorum. Çocuklar var... Okul önü.. O da dolansın.. Aslında kamera takacağım direk polise şikayet edeceğim de işte uğraşamıyorum. Bas geri bassss. Ha şöyleee. 🤣
Bu arada evet avukatım.
En son ne zaman sevinçten ağladığımı hatırlamıyorum son ağlayışım kesinlikle hüzündendi.
Geçti mi?
Duygu geçişleri ani olması bir miktar yorucu olmaz mı?
Anlıyorum. Dengeyi kurmak zor olmalı
Paylaşımın çok duygu dolu.. Gidip evlenip baba olacağım geldi😀
Ama çok güzeldi..
Küçük oğlum anne ağladın mı sen dedi.. Nereden bildin dedim... Gördüm seni dedi... Her törende ağlarım. Marşımız okunurken ağlarım. İçimden hık diye bi duygu köpürüyor ağlıyorum tutamıyorum...
Bence bu duyguyu hissetmek çok değerli bir şey. Kısa dönem askerlik yapmama rağmen yemin töreninde insanların bizi alkışlamaları o atmosferde kalbimi bambaşka bi duygu kapladı utanmasam ağlayacaktım ben de😀
Ya ben utanmam ve ağlarım. 🤭 Oğullarımın o günlerine daha çok var ama ömür dediğin nedir ki... Ben anne olmayı çok seviyorum. Çok şükür 💙🧿💙🧿
Allah o günleri de görmeyi nasip etsin sizlere 😀 gerçkten de zaman su gibi akıyor
Amin 💙
Sevinçten ağladığımı hiç hatırlamıyorum..
Son zamanlaraida ağladığımı da hatırlamıyorum.. Ölüm falan olmalı ağlamam için..
Hıımm pekiii
vay gururlu anne.
Her törende ağlarım.
Marşımız okunurken ağlarım
Şiirlerde de ağladım bi kız çok duygulu okudu gittim tebrik ettim.
Benim oğlumla da hep fotoğraf çekildiler... Çok güzeldi... Oğlumun gözlerindeki heyecan, sevinç... Çok güzeldi...
Bir annenin şevkat mutluluğuna sahip olamadığım için hep üzülmüşümdür. bu annelere verilmiş muhteşem bir hediye. çünkü her şekilde mutlu olabilecek sırları yanında barındırırlar. Allah anne olamayanların yardımcısı olsun.
Herkes anne olamıyor. Benim bu şekilde çocuk doğurup annelik yapamayan çok tanıdığım var. Arkadaşlık bitiririm iletişimi keserim. Bir kadın evladına merhamet etmez ise kimseye etmez. Evladına hayrı yoksa kimseye olmaz
Zaman çok değişti madam. Alt üstü her şey. Tüm kültürler bozuldu. Ateizm arttı. Herkes birbirini ister hale geldi. Ne bekliyorsun ki? Sokaktaki köpeğin insandan daha fazla değeri var.
Benim kendimce değerlerim var. Herkes kendinden sorumlu.
Toplumu bitiren bireyselliktir. Herkes herkesten sorumlu olursa millet olursun.
Bunun sınırlarını iyi anlamak ve ayarlamak gerekir ki aksi halde despotluk olur.
Yönetilmek istememek, yönetilmeyeceğin anlamına gelmez.
Orası öyle ama nasıl yönetileceğimi belirlemek de sandıkta bana düşer
siyaseten elbette. ama hayatını yönetecek kişi hep sen olamazsın. Birilerine sarılmak zorundasın. kocan, baban, annen, kardeşin. hep birileri gelir ve gider.
Hayatım başka... Ben siyasi açıdan yorumlamıştım 👍 anlayışım kıt galiba 🤭
Dünyadan uzak. yalan dünya.
Evet
Yıllar önceydi ve hatırlayamıyorum.
Pekii. Allah ağlatmasın
Çok Teşekkürler.
kızlarımı kucağıma ilk aldığımda sevinçten
Aaa doğumda ben de çok ağlamıştım... Her iki doğumumda da 🙏
Hatırlamıyorum çok olmuştur
Hıımm hatırlarsan dinleriz
Baharın ölümüne gözlerim dolu dolu oldu. 🥹
Bilmem