Uzaklara gitmek istiyorum az insanın olduğu köylük bir yerde yaşamak istiyorum ama o zamanda ne işte çalışacağım ki sanırım hayalim imkansız 😕
ama yinede çabalayacağım gerçekleştirmek için
Uzaklara gitmek istiyorum az insanın olduğu köylük bir yerde yaşamak istiyorum ama o zamanda ne işte çalışacağım ki sanırım hayalim imkansız 😕
ama yinede çabalayacağım gerçekleştirmek için
valla kafamdan gecen deli sorulardan birisi dön memlekete üzüm bağlarına bak bademlere bak köy hayatı yaşa diyor ama bi taraftan becerebilir miyim düşüncesi var
Cevap
5Cevap
Devlet destekleri ile tarım yapabilirsiniz. Bu sayede hem bahçeli bir evde yaşamış hem de geciminizi sağlamış olursunuz. Devletin hibe ve kredileri var mantar ve solucan konseptini arastirabilirsiniz.
Teşekkür ederimmm
Benim annemle babamın hayalide bu ama ben hiç istemem. Napıcaksın köyde az insan falan boş bunlar. Canın sıkılınca böceklerlemi tanışıp konuşacaksın 😀
Evet
Bende insanların az olduğu deniz veya göl manzaralı şömineli dağ evinde yaşamayı istiyorum. Merhaba konuyla alakası yok bana yardımcı olabilir misin 25 yaşıma giricem ocak ayında sence tip olarak nasılım yorumlar mısın profil fotoğrafıma bakıp?
İmkansız diye bişey yok
Ben şehrin 45 dk uzağında bahçeli bi evde yaşıyorum, işe gidip gelmek çok mu zor
Kredi çek al yıllık izinlerde git 😂😂😂
1 milyon tl varsa olur
Evlenince anca 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?