Canim sıkılıyo ama oyle ha deyince de kimseyle tanisilmiyor. Siz nereden buluyosunuz tanisacak insanlari?
Not: Cinsel ya da maddi bir amacim yok. Sadece oyle bi kahve icip sohbet etmek icin brolar
Canim sıkılıyo ama oyle ha deyince de kimseyle tanisilmiyor. Siz nereden buluyosunuz tanisacak insanlari?
Not: Cinsel ya da maddi bir amacim yok. Sadece oyle bi kahve icip sohbet etmek icin brolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Burasi gayet uygun. Nerden olursa olsun farkli niyetliler olacaktir. Bi soru sor herhangi bi konuda ve gelen cevaplara gore kafana uyana yaz sohbet ilerkesin. Biri olmasa biri mutlaka olur. Evet ha deyince olmaz ama bunu yaparsan mutlaka cikar biri
Tesekkurler gorus icin
Tanışalım diyicem muhtemelen sen buradan birini istemezsin dışarıda nasıl bulursun çevren var mı nerede yaşıyorsun bilmiyorum
Buradan istemiyorum. Cevremden birini de istemiyorum. Oyle tek seferlik bir muhabbet benim dedigim. İstanbul 'dayim
O zaman Kadıköy e falan git orada istediğin gibi bulursun ben öyle yapıyorum
Kadikoy'de neresi mesela
Barlar sokağı sing night da takılırdım eskiden ortam dağıldı şimdi bira fabrikasının orada falan takılıyorum istersen bi ara bir şeyler içeriz
Bakayim bi oralara, cok bilmiyorum. Gorusebiliriz belki
Cumartesi veya pazar günleri orada oluyorum ekle beni gidersen görüşelim
Yakin zamanda degil ama gidecegim zaman haber ederim, tesekkurler
Tamam sizi nasıl bulucam bu soru giderse?
Giderse saglik olsun
Fırsatımız varken neden bu şansı değerlendirmeyelim ki belki güzel anlaşırsak gezip eğlenicez hayat kayıp gidiyor bence bir şans ver bana
Gezip eglenme amacim yok ki:D Denk gelirse sadece bir kahve, o kadar. Bu ara degil o da, yakin zamanda
Tamam o halde şöyle yaparız bi tarih belirleriz tesadüfen orada olmuş gibi yaparız senin istediğin olmuş olur 😅
O kadar da fanteziye gerek yok:D Dedigim gibi, ben yazarim. Tesekkurler
Tamam o zaman sizden haber bekliyorum tabi o kadar şanslıysam
Sanslik bi durum yok, abartma plz
Tamam kısmetse görüşmek dileğiyle
Gorusuruz
Nereye gitsen abaza dolu normal bir arkaşlık kuracağın platform yok gibi bir şey
Biliyorum da iste bi sorayim dedim yine de:/
KS :D sosyalleşiyom bura olmasa insan yüzü gördüğüm yok
Burada nasil sosyallesebiliyorsun:D
şu an senin cevabına cevap vererek dfhsdf
Oo, fenasin hajdhajshsjja
Başa belayım sağol :D
:Dd
Hayat sıkıcı yav sdsdf
Hem de nasil, insani buralara kadar dusuruyor iste hajdhs
gfdğg sorma valla hani artık burasıda sarmıyor biliyonmu hiç bir şeyden zevk alamıyom
Saglik olsun, yapacak bi sey yok..
Cidden yok ağlayacam ulan sjdfsf
Agla hadjh
Ln sdffgfd kalbimi kırdın şu an alacağın olsunn
Opeyim de gecsin
He önce döv sonra öpeyim geçsin yemezler goçumm sdfsfddfg
ya da yerler mi acaba sdfsf
Netten zor erkekler düşürmeye çalışır belki arada iyiler vardır da o da kaynar.
Kime guvenebilirsin ki
Kimseye
İşte zor kısmı bu zaten , bir kişi ile nasıl tanisirsan öyle gider. Mesafen sana bağlı yani.
Ya surekli bi gorusme degil istedigim. Bir kerelik bi sey. Atiyorum birkac hafta sonra yeni biriyle tanisip onunla da bi kahve ictikten sonra baska biri. Baska hicbir sey istemiyorum, sadece muhabbet yani ve o da tek seferlik bir sey
Ya tutulursan çok hoşuna giderse muhabbeti
Hayir, platonik sevdigim biri var zaten
🤣 delisin sen
Neden
Garip istekler ve platonik aşk
Istegimin nesi garip, ben sadece vakit gecirmek istiyorum. Aman neyse boş ver et
İyide garip işte hiç tanımadığın biriyle tek seferlik sohbet normal mi
Tamam ben anormalim
Bak bu bile muhabbet konusu
Hiç yok bende bulamadım
evlilik uygulamaları var düşünürseniz
Ne evliligi yav tovbe estagfurullah
bi kahve icip sohbet etmek icin istiyorum, ben ya KS den ya da evlilik uygulamalarından konuşuyorum, uygulama evliilik uygulaması olabilir ama konuşmak ve amaca göre değişiyor, siz nerde yaşıyorsunuz?
Cevabınızı beklemiştim
İstanbul
Hmm bende balıkesirde yaşıyorum uzakmışız 😔
Saglik olsun
Sosyal medyadan tanışma imkanımız var mı?
O sekilde bi amacim yok aslinda
Anlıyoeum, ama insan olarak tanımak tanışmak güxrl olabilir
Tanisma amacim yok kimseyle
Ama siz demiştiniz siz nereden buluyırsunuz tanışacak insanları diye
Surekli bi tanisma, gorusme degil istedigim. Bir kerelik bi sey. Atiyorum birkac hafta sonra yeni biriyle tanisip onunla da bi kahve ictikten sonra baska biri. Baska hicbir sey istemiyorum, sadece muhabbet yani ve o da tek seferlik bir sey
Yani bir nevi heyecan farklı insanları tanıma, zaten uzağız o yüzden tsnışmamızında uzun soluklu olscsğını sanmam
Bilmiyorum
Zamana bırakabiliriz
Ugrasamam oyle
Siz bilirsiniz.
Tinder
Hic bulustun mu oradan biriyle
Evet çok
Nasil guveniyorsun bulusmak icin, bulusmalar nasil geciyor
Bir sorun yaşamadım, güzel geçti
Tanışalım
Buradan degil
Bi farkı yok ki, dediğn gibi kahve içeriz işte
Burasi icime sinmiyor
Benim de, ama yapacak bişey yok
Saglik olsun
Neden içine sinmiyo peki
Kitleye guvenmiyorum
Konuşalım, güvenmezsen bitirirsin, bu engel değil ki
Ne bileyim iste
Sen iyi biri misin, eğer sen iyiysen senin gibi iyi insanların burada olabileceğine kendin delilsin. Yok ben güvenemem diyosan güvenebileceğin hiçbir uygulama yok.
Iyiyim demek iddiali ama kotu biri degilim kesinlikle. Aman neyse ya
Konuşalım
Burası var işte
Parayla hep
Ne parasi yav, mesela surada bulusalim diyecegiz oturup bi kahve icilir, herkes kendi ictigini oder sonra da evlere dagiliriz bu kadar hepsi
Ben herşeyi veriyorum yol masrafına kadar bütün isteklerine kadar
Benim param var, kimseden bi sey istemem
kaç yaşındasın sen
26
bana bir takip atar mısın rica etsem
Atamam
peki canın sağ olsun
Senin de
teşekkür