Gündem Akrabalarınıza veya komşularınıza güveniyor musunuz? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Akraba akreptir sözü bir kez daha ispatlanmıştır. www.gazeteduvar.com.tr/akrabalarini-misafirlige-cagirdilar-3-milyonluk-altini-caldirdilar-haber-1586075 Akrabalarınıza veya komşularınıza güveniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır güvenmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Baba tarafimda anne tarafimda menfaatcidir sevmem ve guvenmem kimene komsularimda oyle sevmem kendine anca isim olmaz yuzlerini gőresim bile yok insan gõrmek istemiyom.. herkrs 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok Güzel bi söz akraba akreptir evliyalar mübarek insanlar dışında ki İnsanlara güvencim yok 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bu bilgiyi yakınları bilir sadece. 3 kg altın az da değil 0 0 Yorumla
Rasgoln_01 Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Kimseye güvenmemek gerek ; kiracısının evine girip hırsızlık yapanlar bile var.. 0 0 Yorumla
1yigit-erdal Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Olum nasıl akraba bunlar yanlarında o kadar😂 altınla gezmez kimse başka bir iş var bu mevzuda 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güvendiklerim de var güvenmediklerim de.. 1 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akrabalarima kesinlikle guveniyorum. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Akrabalarımı severim ama asla güvenmem 🤷♀️ 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendimden başka kimseye güvenmem 0 0 Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Babama bile güvenmiyorum cidden sen komşu diyon😂 0 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 475 cevap paylaştı. Güvenmem onlarda bana güvenmesin 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Gündem konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ne hayırlı akrabaymış o 😂 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Gündem konusunda 723 cevap paylaştı. Asla asla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır güvenmiyorum
Baba tarafimda anne tarafimda menfaatcidir sevmem ve guvenmem kimene komsularimda oyle sevmem kendine anca isim olmaz yuzlerini gőresim bile yok insan gõrmek istemiyom.. herkrs
Çok Güzel bi söz akraba akreptir evliyalar mübarek insanlar dışında ki İnsanlara güvencim yok
Bu bilgiyi yakınları bilir sadece. 3 kg altın az da değil
Kimseye güvenmiyorum ben
Kimseye güvenmemek gerek ; kiracısının evine girip hırsızlık yapanlar bile var..
Olum nasıl akraba bunlar yanlarında o kadar😂 altınla gezmez kimse başka bir iş var bu mevzuda
Güvendiklerim de var güvenmediklerim de..
Akrabalarima kesinlikle guveniyorum.
Akrabalarımı severim ama asla güvenmem 🤷♀️
Hiçbirine asla güvenmem
İnsanoğluna yüzde yüz güvenilmez.
Kendimden başka kimseye güvenmem
Babana bile güvenmeyeceksin
Babama bile güvenmiyorum cidden sen komşu diyon😂
Kan bağı hiç bir şey.
Güvenmem onlarda bana güvenmesin
Kimseye güvenmemek gerekiyor
Ne hayırlı akrabaymış o 😂
yok ya kıme guvecegız bu devırde