Eee nerde bu kötü insanlar yorumlarda bir tane kusur yokBana pek güvenmezler bir * sezersem piknik yapmaya gidiyoz diye adami alir dağin tepesinde sorgularim
Şaka yaptım tabiki de, kimse o kadar para verse almam zaten başına bi iş gelir felan emanetle uğraşmam ben. Ben şansız bir insanım girmez girmez o gün hırsız girer çalar gider başıma kalır sonra açıkla açıklayabilirsen 😂 O yüzden kimse güvenmesin bankaya güvensin.
Hirsiz girerse para yok olur ben de vermem başıma da kalmaz Öyle bir bağ var ki aramızda paran çalindi desem benim aldigimi düşünmez Ama ben ona vermem o parayı ayri konu banka hesaplarında haciz mi ne varmiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çevrem bana güvenir çünkü yalan söylemiyorum ve kimseye de yanlışım olmaz. arada kusurum olabilir ama her insanın var zaten kusuru
Evet güvenilir bir insanım ama konuşkan biri olduğum için ilk kez tanıyanlar yanılabiliyorlar.
Aslında konuşkan insan güvenilir olur
Güveniyorlar. Niye güvendiklerini ben de bilmiyorum. Zararım olmayacağını biliyorlar galiba.
Zararsız olduğunu bilmeseler güvenmezler
Aynen öyle. Ben kimseye güvenmiyorum ama.
Güvendiğimiz dağlara kar yağdi
Güvenir, tüm banka hesaplarınızı bana emanet edebilirsiniz 😇
Şaka yaptin sanki ama
1.5 milyon lira emanet aldiğim para var
Sende kalsin araba alirken isterim dedi arkadaşim
Şaka yaptım tabiki de, kimse o kadar para verse almam zaten başına bi iş gelir felan emanetle uğraşmam ben. Ben şansız bir insanım girmez girmez o gün hırsız girer çalar gider başıma kalır sonra açıkla açıklayabilirsen 😂 O yüzden kimse güvenmesin bankaya güvensin.
Hirsiz girerse para yok olur ben de vermem başıma da kalmaz
Öyle bir bağ var ki aramızda paran çalindi desem benim aldigimi düşünmez
Ama ben ona vermem o parayı ayri konu banka hesaplarında haciz mi ne varmiş
Cevdem beni çoçuk yerine koyuyor. Dişarı çıkarsam kaçırılırım kandırılırım sanıyorlar. Annem dışarda bi yere gidince bani kırk kere arıyor
Çevremin bana ne kadar güvenip vs güvenmediğini, ben onlara güvenmeği bıraktığım halde anladım..
En sıkıntılı durum çünkü herkes çok aşırı güvenir.. Sınıf arkadaşım ölürken ellerimi tuttu eşimi sana emanet ediyorum demişti 😥
Çoğu arkadaşım bana güvendiğini söyleyerek sırrını veriyor gerçekten istemediğim halde. Aram bozulsada birilerine anlatmam asla sırlarını
Evet, beni tanıyan insanlar genellikle bana güvenirler. 😊
Genellikle çevremdekiler tarafından çok güvenilen biriyim.
Bana kimse güvenmesin nolur ya
Neden ya
En çok bana güvenirler.
Pişman olmadiklarina eminim
Asla olmadılar.
Biliyorum
Güvenilir olduğumuz kadar güven verilmiyor
Guvenmeseler de çok da fifi zaten
Evet, özellikle iş hayatında çok güveniyorlar
guven vermiyorum baska bisiler veriyorum
Ne veriyorsun kardeşim
akil
Fikir de ver
sor verelim onu da
Ben mi sorayim?
yok ben sorayim kendi kendime fikir veririm ya
Ahah haklisin ihtiyacim olursa seni hatirlarsam sormak istersem sorarim şimdilik fikire ihtiyacim yok sağolasin
Çevreme sormak lazım
Sor o zaman öyle gel
Hayır güvenmiyor
Güvenmezler
Çok güveniyor
Güvenir
Eeeevet
Evet
Güvenir
Güvenen de var güvenmeyen de
Evet