Merhabalar Herkese 🌸

Çevrendeki insanlar tarafından güvenilen biri misin?
Merhabalar Herkese 🌸

Çevrendeki insanlar tarafından güvenilen biri misin?
Bilemem bana denilen bir şey yok. Şöyle güvenilir birisin vs diye. Genel manada değişken biriyim ve insanları çabuk silebiliyorum. Ama istediğim zaman sır tutarım ve değer verdiğim birini asla yüz üstü bırakmam. Bunu hissettirebildiğim kişiler oldu hayatında öyle düşünüyorum en azından
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bana güvenmelerini içten, şeffaf tavrım ve duruşumla temin etmeye dikkat ediyorum. Fakat insanlarda genel olarak gördüğüm çoğu kişinin birbirine hiç tanımadan güvenmediği, önyargılarla. Anlıyorum yine de üzülmemek elde değil. Güvenmek ve güvenilmek muazzam bi duygu. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Güvenilir yanım var güvenilmeyen bazı özelliklerim de var. Misal temizlik yemek gibi işlerde güvenilmez ama bir emanet bırakma vs. Güvenilir
Allah'a şükür hiç bir sözümden dönmedim.
Yüzüm kararmadı.
Emanete hiyanet etmedim.
Kimsenin etini kemirmedim.
Kimsenin güvenini boşa çıkarmadım sevmedigim biri olsa bile.
Kendimi övmek için söylemiyorum.
Bunları yerine getirmezsem kişiliğimde, karakterimde eksiklik hisseder, kendime yakıştıramam!
Eig için teşekkür ederim ☺️
Rica ederimm🌸
Cevap
28Cevap
Selamlar, 🌸 Genel olarak insanlar bana güvenir çünkü hiç bir zaman iki yüzlü ya da tutarsız davranışlarda bulunmuyorum. tabi ki ben her zaman için söylüyorum yani bir insan kim olursa olsun direk güvenmemek gerekir özellikle önemli bir konu varsa. ama bunların dışında genel olarak insanların çoğu güvenilir olduğumu söylerler. çünkü güven duygusu da önemlidir benim için. bir insan benim hakkımda güvenilir dediği zaman mutlu oluyorum mesela.
Evet güvenilir çünkü ben çok az sayıda insana güveniyorum Bu konuda kendime çok güveniyorum güveni asla boşa çıkarmam
Güvenirler. Banada güvenmiyeceklerse kimseye güvenmemeliler. Yinede kimseye güvenmesinler de. Benden kötü bir şey gelmeyeceğini bilirler. En fazla belki yanlışlarını eleştiririm o o kadar sürer
Tam ben
Evet, bu konuda kendime güveniyorum. İnsanlarda bana güveniyor.
Yani genelde çevremdeki insanlar benden sır çıkmayacağını benimle bir şey paylaştıklarında bende kalacağını ya da benim fikirlerimi güzel olduğunu söylerler ama kim kime ne kadar güveniyor bunu kimse bilemez m
Güvenilir insanım. Benden kötülük gelmeyeceğini bilirler. Fakat ben her önüme gelene güvenemem. Bir çok kişiyi kendim kadar iyi niyetli bulamam.
Bence güveniyorlar. Yoksa benimle vakit geçirmek için çabalamazlardı. Ben öyle düşünüyorum. Bir de unutkan olduğum için sıkıntı etmiyorum. Yoksa kafam şişerdi
genel olarak evet güvenilir sayılırım, hatta çoğu zaman ki burada çok olur, mal paylaşımı ya da ürün paylaşımı konusunda yardımımı isterler
O güveni herkese vermem her an yan çizebilir diye düşünürler genelde sadece seçtiğim kişilere o kıymetli duyguyu veririm.
Evet ama ben onlara asla iş anlamında olsun kişilik olarak git sor delidir doludur ama Recep harbi insandır bunu derler.
Severler ama güvenmezler. Bilirler ki çok üst düzey dolandırıcıyım.
Bilmiyorum. Önceden evet derdim ama güvenilirliğim konusunda şüphelerim var ¢
Hemen soralım
@GOKHANoturumactı güvenir misiniz iş yerinde bana?
Koşulsuz şartsız helga
Her zaman 😎
Bana güvenen var mı kız 😂
En çok sana güveniriz ki biz gerisi sinek vızıltısı sadece
O derece mi ya 🥺 tarkan’da sinek vızıltısı mı 😂
O yokken sen vardın 😎
Güvenirler bu durum da beni oldukça mutlu ediyor 🌟
Elbette güvenirler. Zaten gündelik yaşamda ki ilişkilerin temeli güvene dayalı.
Evet, güvenirler. Ben de onlara.
Adım Güven başka çareleri yok
Vays
Evet ama bazen kötü oluyor her şeyi bilmek zorunda kalabiliyorsunuz.
Güvenirler.
Güvenirler elbette
Evet güvenirler
güvenmesinler ki yanıma gelmesinler
Kimseye zararım olmaz
Çok güvenirler.
Güvenirler bunu bilmek güzel
Güveniyorlar ve haklılar.
Evet fazlasıyla güvenirler
Evet Güvenir Tabikide
Güvenmeyenler masaya oturamaz.
Kişi ve kişilere göre ,,,