Hayır istemem kesinlikle o paranın yanında parayla bulduğun dost ya da arkadaşlar para olduğu surece yanında olurlar para yok olunca seni de yok sayarlar
Şöyle temiz 100 milyon dolarım olsa bırak satmayı daha çok kazanacağım yatırım ile tüm yardıma ihtiyacı olan akrabalara yardım eder ederdim ve yine yardıma ihtiyacı olan insan bulup onlarada yardım ederdim
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
karın olsa daha iyi güzelini istemez miydin paran olunca
@MinistryofDarkness dikkat çekmek istediğim nokta paran olunca hayatını tamamen değiştirebileceğinden, paran yokken hayatında olan insanları arkanda bırakır mısın
Sizce varlıktan yokluğa mı yoksa yokluktan varlığa geçiş mi en çok insanı değiştirir? Her türlü durumda insan birazcık değişir ama sanki bana varlıktan yokluğa geçmek biraz daha sert bir şey olduğu için daha çok insanı değiştirir gibime geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimseyi satmam ailemi asla ve arkadaşlarımdan sağ kol ordusu oluştururum
Hayır istemem kesinlikle o paranın yanında parayla bulduğun dost ya da arkadaşlar para olduğu surece yanında olurlar para yok olunca seni de yok sayarlar
Sadece aile. Gerisi yalan.
Akraba vs hepsi akbaba.
Benim zorum eşimle değil ki akrabalarla.
Değişmem yani
eşin var yani?
olsa diye cevap verdim ben de
o zaman bu konuda konuşma bence diğerlerine ok
Kararlılığım hakkında herhangi bir fikre sahip olmadığın için bu konuda konuşmaman lazım
zaten senin kararlılığın hakkında konuşmadım yorum da yapmadım sadece eş konusu hakkında konuşma dedim :)
Ailem benim herşeyim bırakamam sevdiklerim olmasa o paradan yaşantıdan zevk almazdım
Satmam ailemi amaa (akrabalarimi ve arkadaşlarımı satarım para için) 🤙
kocan olsa daha yakışıklısını varlıklısını istemez miydin paran olunca
Şöyle temiz 100 milyon dolarım olsa bırak satmayı daha çok kazanacağım yatırım ile tüm yardıma ihtiyacı olan akrabalara yardım eder ederdim ve yine yardıma ihtiyacı olan insan bulup onlarada yardım ederdim
Asla güzellikten yana değilim beni seviyorsa kara kuruda yeter
knk belki şu an sana öyle geliyor ama milyoner olsan değişirsin bi düşünsene
Belki milyoner ve evliyim bunu bilmiyorsun ki belki başkasına göre güzel olmayan ama bana göre çok güzel ve sevdiğim biri ile evyiyim
o zaman yorum yapman saçma olurdu zaten ayrıca ''şöyle temiz bi 100 milyon dolarım OLSA'' demenden ne anlamalıyız
3-4 milyon lira ile 100 milyon dolar arasında uçurum var
beni değiştirmedi
karımı arada sırada zaten aldatıyorum
İyi halt yiyorsun.!
Param olsun da değişeyim
Az olması değiştirir sanırım beni.
Bence fazla olmasından daha çok değiştirir insanı parasız olmak. Katılıyorum tamamen.
@MinistryofDarkness çoğaldıkça özgüven artıyor. Bir şekilde değişime sebep olduğu inkar edilemez.
@MinistryofDarkness sonuç olarak ben fazla olmasını sordum dnwkdenwk
@MinistryofDarkness dikkat çekmek istediğim nokta paran olunca hayatını tamamen değiştirebileceğinden, paran yokken hayatında olan insanları arkanda bırakır mısın
Sizce varlıktan yokluğa mı yoksa yokluktan varlığa geçiş mi en çok insanı değiştirir? Her türlü durumda insan birazcık değişir ama sanki bana varlıktan yokluğa geçmek biraz daha sert bir şey olduğu için daha çok insanı değiştirir gibime geliyor.
@MinistryofDarkness Aynı fikirdeyim
@MinistryofDarkness evet evet, asıl sormak istediğim şeyi yazdım zatn
herkes bir degildir
değiştirir