Anneniz size hiç boyle seyler dedi mi diyor mu?

24 yaşındayım annemle babam ayrı annemin ikinci evliliğinin 3.5 yılı adam kötü biri ve anlaşamıyolar o yuzden kız kardesim ve ben o adamı eve almadığımız icin annem o adamın köyune gidiyordu bide gitti o adiden çocuk yaptı 6 aylık Şu an evimize dogal gaz yapılıyor o adam yaptirdigi icin başında duruyor cocugu icin yaptiriyor 2 gündür doğru düzgun evde bile durmuyoruz o yüzden babannemde kaldık kardesim lise son oldugu icin sinava hazirlaniyor annemde bebeğine baktigi icin pek yapamadi eve geldim temizlik malzemeleri aldim bizim odayı hallettim annem 2 gundr bnle ugrasiyor gelip yardım etmedin gec bitti o adam vardı doğal gazcılar gel git yapıp duruyor dedim anlamiyor beceriksizsin bisey yapamiyosun cocuk bakmayida bilmiyosun dedi tozları alirken buyuk dolabin arkasina dustu diye bana komsunun yaninda m,, al g.. zekalı falan dedi bugunde ikimiz evde tartistik dunku hareketinden dolayı bugunde bana 5 kez bela okudu bnde geberimde kurtul dedim g. eber dedi cok zoruma gidiyor gecen senede bebek yuzunden kavga ettigimizde bana kardesime turlu beddualar etmisti
Anneniz size hiç boyle seyler dedi mi diyor mu?